بین‌الملل 22:49 - 04 تیر 1403
دبیر کل سازمان ملل بار دیگر بر مواضع این نهاد برای استقرار آتش بس در غزه و تبادل اسرا تاکید کرد.

گوترش: استقرار آتش بس در غزه پیش زمینه اجرایی شدن راهکار دو دولت است

گرچه کشور‌های غربی به رهبری آمریکا چشمان خود را بر جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان بسته اند، اما نهاد‌های بین المللی و گروه‌های بشردوستانه به طور مرتب درباره پیامد‌های نسل کشی در غزه هشدار داده و خواستار استقرار آتش بس در این باریکه هستند. 

به گزارش الجزیره، آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد امروز (دوشنبه) بار دیگر بر مواضع سازمان ملل در خواست برای استقرار آتش بس در غزه و تبادل اسرا تاکید کرده و افزود: این مسئله پیش شرطی برای زمینه سازی به منظور امکان پذیر شدن راهکار دو دولت است. 

وی افزود: ما شاهد جان باختن ۳۷ هزار و ۶۰۰ غیرنظامی فلسطینی در غزه هستیم. این تلفات بالاترین آماری است که از زمان دبیر کلی من در سال ۲۰۱۷ تاکنون در یک منازعه با آن روبه رو بوده ایم. 

گوترش با انتقاد از توحش رژیم صهیونیستی در غزه، خاطر نشان کرد: آمار بالای تلفات غیرنظامیان در جنگ غزه نشان می‌دهد ارتش اسراییل به قوانین بین المللی و بشردوستانه پایبند نبوده است. جامعه جهانی باید تمامی فشار‌های خود را به منظور احترام به قوانین بین المللی اعمال کند. 

این مقام سازمان ملل در ادامه مواضع رهبران صهیونیست را مغایر با آنچه آمریکا در طرح صلح ۳ مرحله‌ای مطرح کرده است خواند.

درحالی که طرح صلح ۳ مرحله‌ای مطرح شده از سوی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا خواستار استقرار آتش بس فوری و دائمی در غزه و مذاکره برای تبادل اسرا میان طرفین است، مقامات صهیونیست تاکید دارند به هیچ عنوان به جنگ در غزه پایان نخواهند بخشید. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12066938
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چارچوب هماهنگی نیرو‌های سیاسی شیعه عراق طی نشستی در بغداد، خود را فراکسیون اکثریت که براساس اقدامات مطابق قانون اساسی از همه اعضای آن تشکیل می‌شود، اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش سی‌ان‌ان به نقل از مقامات کاخ سفید، ترامپ هنوز تصمیمی برای حمله زمینی به ونزوئلا نگرفته و معتقد است فشار‌های فعلی برای وادار کردن نیکولاس مادورو به کناره‌گیری کافی خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیساریای عالی انتخابات عراق با اعلام نتایج نهایی، مشارکت در ششمین دوره انتخابات پارلمانی این کشور را ۵۶ درصد اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پژوهش جدید هشدار می‌دهد کاهش کمک‌های توسعه‌ای توسط آمریکا و کشور‌های اروپایی می‌تواند تا سال ۲۰۳۰ به مرگ ۹.۴ تا ۲۹.۳ میلیون نفر به طور قابل پیشگیری منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین نشست تخصصی مهاجران افغانستانی در تهران با محور پیامدهای عدم همکاری نهادهای بین‌المللی و تأثیر آن بر روابط دو ملت برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ترکیه، در سخنرانی خود تأکید کرد که تا زمانی که اشغال فلسطین ادامه دارد و خون فلسطینیان ریخته می‌شود، هیچ صلحی در منطقه امکان‌پذیر نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق امروز دوشنبه نتایج نهایی ششمین دوره انتخابات پارلمانی این کشور را منتشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش ادعایی واشنگتن پست، زرادخانه هسته‌ای چین طی پنج سال گذشته با افزایش قابل توجهی روبرو بوده و به حدود ۶۰۰ کلاهک رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، با اعلام مخالفت کابینه با تشکیل هرگونه کمیته تحقیق رسمی درباره حوادث هفتم اکتبر تأکید کرد: «هرگز کمیته حقیقت‌یاب درباره شکست هفتم اکتبر تشکیل نخواهد شد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تلویزیون دولتی روسیه در گزارشی کم‌سابقه تأیید کرد که نیرو‌های نظامی این کشور در شش کشور آفریقایی مستقر شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است