فرهنگی‌هنری 16:24 - 01 مهر 1400
همزمان با هفته گردشگری برگزار می‌شود
سومین سلسله از وبینارهای پیش‌سمپوزیوم یکصدسال گردشگری ایران همزمان با هفته گردشگری برگزار می‌شود.

سومین پیش‌سمپوزیوم یکصدسال گردشگری ایران

به گزارش ایسنا، در این وبینارها که از روز دوشنبه، ششم مهرماه آغاز می‌شود، سیر تحولات تاریخی یک‌صد سال گذشته در گردشگری بررسی می‌شود و راهکارها و چشم‌انداز آینده توسط اساتید و کارشناسان این حوزه‌ها مورد تحلیل قرار می‌گیرد.

موضوع این وبینارها، سیر تحول تاریخی هتل‌ها و مراکز اقامتی، بومگردی‌ها و اقامتگاه‌های سنتی، تورگردانی و تورهای ورودی به ایران، آژانس‌های مسافرتی در ایران، خوراک، غذا، نوشیدنی و رستوران، آموزش‌های مهارتی، گردشگری شهری، گردشگری سلامت و طب سنتی، گردشگری فرهنگی، زیارتی، طبیعت‌گردی و ورزشی، سیاست‌گذاری در گردشگری، فناوری‌های نوین و کسب‌وکارهای جدید گردشگری، خدمات آموزشی و پژوهشی گردشگری خواهد بود.

این وبینارها در مقدمه سمپوزیوم یکصدسال گردشگری ایران و در روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه هفته آینده، همزمان با هفته گردشگری، از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۰ شب برگزار می‌شود.

برای شرکت در این وبینارها که به صورت رایگان برگزار می‌شود، می‌توان از نشانی tourismsymposium.ir/webinar دسترسی پیدا کرد.

این سومین مرحله از وبینارهای سمپوزیوم یکصدسال گردشگری ایران است که در ۲۷ و ۲۸ مهرماه ۱۴۰۰ قرار است برگزار شود. حمل و نقل، مهمان‌نوازی، پذیرایی، غذا و نوشیدنی، جاذبه‌ها و مقاصد گردشگری و خدمات مسافرتی از جمله محورهای این سمپوزیوم است.

انتهای پیام


11241372
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برگزیدگان «هجدهمین جایزه ادبی جلال آل احمد» با حضور جمعی از نویسندگان و مسئولان فرهنگی در تالار قلم کتابخانه ملی معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأثیر تک‌نرخی شدن ارز بر مسئله کاغذ را شرایط سخت برای ناشران و اهل قلم خواند و گفت: مصیبتی است که مقداری عمومی‌تر شده لذا قابل تحمل‌تر است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در انیمیشن افسانه سپهر، جهان پیش از قهرمان متولد می‌شود و تصویر، پیش از روایت، اعتماد مخاطب را به دست می‌آورد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «احمد»، به کارگردانی امیرعباس ربیعی به مناسبت سالروز شهادت احمد کاظمی، جمعه ۱۹ دی به صورت نیم‌بها در سینما‌ها نمایش داده می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی با اعلام صدور مجوز رسمی موزه افتخارات کشتی ایران گفت: تمام آثار این موزه به‌عنوان اموال ملی ثبت خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «وقتی که بزرگ شدی»، «۴۲»، «کما ۱ و ۲» و «وینی» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش در ادامه پخش آثار شاخص ژانر وحشت، فیلم سینمایی «حلقه» ساخته گور وربینسکی را در چهارشنبه‌شب‌های وحشت روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت زنده‌یاد سعید پیردوست، هنرمند پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون، شبکه نسیم با بازپخش برنامه «چهل‌تیکه» یاد و خاطره این بازیگر خاطره‌ساز را گرامی می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «نبرد توانمندی‌های حیوانات» در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم جنجالی «ساخت آمریکا» به کارگردانی «داگ لیمان» و بازی درخشان «تام کروز»، از شبکه تهران پخش می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است