اجتماعی 13:20 - 19 اردیبهشت 1400

رشد صد در صدی مرگ بادی پکرها در پایتخت

مهدی فروزش در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بادی پکرها افرادی هستند که به شیوه‌های مختلف بسته‌های مواد مخدر را در بدن خود جاسازی می‌کنند.

وی افزود: در سال ۹۹ مجموعاً ۸ بادی پکر در تهران جان خود را از دست دادند.

به گفته رئیس پزشکی قانونی پایتخت در سال ۹۸ مجموعاً ۴ بادی پکر جان خود را از دست داده است که در مقایسه با سال ۹۹ این عدد هرچند ناچیز اما دو برابر شده است.

فروزش بیان کرد: امکان نشت بسته‌هایی که برای جا به جایی مواد مخدر در بدن انسان تهیه می‌شود وجود دارد، متأسفانه درصد زیادی از افرادی که به این شکل دچار مسمومیت می‌شوند فوت می‌کنند.

به گزارش مهر، بادی پکر (Body packer) به فردی گفته می‌شود که ماده‌ای غیرقانونی را در بدن خود انتقال می‌دهد. عموماً بادی پکرها میزانی از ماده غیرقانونی را در تعدادی پک در حد ۵۰-۱۰۰ پک گذاشته و می‌خورند. این بسته‌ها در مقصد دفع شده و تحویل داده می‌شوند. دیده شده که تعداد بسته‌ها تا ۵۰۰ عدد هم رسیده است.

گاهی بیمار تنها از روش خوراکی برای انتقال استفاده نکرده و ممکن است علاوه بر خوردن از روش تنقیه و یا جایگذاری در مقعد و… استفاده کند. هر بسته حاوی ۰.۵ تا ۱۰ گرم از ماده غیرقانونی است که تفاوت فاحشی با ماده مصرفی در جامعه دارد.


11058664
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه نگاه سلطنت‌طلبان به ایران ما دشمنانه است، گفت: تصویری که مردم در ۲۲ بهمن خلق کردند با هیچ تصویری تحت‌الشعاع قرار نمی‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با اشاره به اینکه ایران امروز نماینده یک اندیشه و تفکر جهانی است، گفت: دشمن به دنبال حذف مکتبی است که با هدایت امامین انقلاب جهان را بیدار کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۹۶ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است