سیاسی 12:46 - 01 اردیبهشت 1403
دومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیرعامل کشور در سال ۱۴۰۳ به ریاست سرلشکر محمد باقری و با حضور دیگر اعضا تشکیل شد.

ارزیابی آمادگی دستگاه‌های اجرایی در برابر تهدیدات با حضور سرلشکر باقری

 دومین جلسه کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور در سال ۱۴۰۳ به ریاست سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری و با حضور دیگر اعضا تشکیل شد.

در این جلسه از سوی سردار غلامرضا جلالی دبیر کارگروه دائمی گزارش اقدامات پدافندی دستگاه‌های اجرایی در ارتباط با شرایط اخیر و حمله تروریستی مدتی قبل به خطوط انتقال گاز ارائه شد.

در این جلسه سرلشکر باقری خواستار اجرایی سازی دستورالعمل‌های ابلاغی کمیته دائمی از سوی دستگاه‌های اجرایی برای حفظ و ارتقای آمادگی‌ها شد.

گزارش رصد تحرکات سایبری دشمن و اقدامات پدافندی انجام شده و همچنین تصویب دستورالعمل اجرائی تبصره ۳ قانون تشکیل سازمان در مورد اعتبارات طرح‌های پدافند غیرعامل دستگاه‌ها و تصویب پیشنهاد در مورد ذخیره راهبردی سوخت نیروگاه‌های گاز سوز بعنوان ذخیره راهبردی ملی از جمله دیگر مصوبات این نشست بود.

بررسی اهداف کلان پدافند غیرعامل کشور برای ابلاغ به دستگاه اجرایی در راستای تنظیم برنامه دستگاه خود و مبادله موافقت نامه با سازمان نیز از جمله دیگر موضوعات این نشست بود که تصویب آن به جلسه بعدی موکول شد.

 بر اساس قانون تشکیل پدافند غیرعامل مصوب مجلس شورای اسلامی، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفان علاوه بر جبران خسارت واردشده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۱۳۷۵/۳/۲ محکوم می‌شوند و چنانچه خسارتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۱۳۷۲/۹/۷ با مستنکف رفتار خواهد شد. تصویب و اجرای این قانون نافی وظایف و اختیارات قانونی دستگاه‌های دیگر از جمله وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نمی‌باشد و در صورت بروز تزاحم، تصمیم کارگروه دائمی پدافند غیرعامل ملاک عمل خواهد بود.


12048982
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راه شهید سردار سلیمانی و سرداران مقاومت را با قدرت ادامه خواهیم داد، گفت: شهید سلیمانی الگویی بی بدیل در زمینه‌های مختلف اخلاقی، اجتماعی، حق طلبی، نظامی و دفاع از مظلومان بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زینب سلیمانی با بیان اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی نبود بلکه هویتی بود که نماد امنیت، آرامش و انسجام ملی شد، گفت: سردار سلیمانی پاسدار حرم ایران بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آیین گرامیداشت ششمین سالگرد شهادت سرداران مقاومت با حضور مقامات و شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی، نظامی و اجتماعی و جمع کثیری از ارادتمندان سردار دل‌ها در مصلی تهران برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حاجی میرزایی در واکنش به برخی برداشت‌ها از اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره وزیر جهاد کشاورزی تأکید کرد: پزشکیان با قدرت از تمامی اعضای کابینه حمایت می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان گفت: با توجه به رحلت آیت‌الله شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری؛ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در خوزستان نیز برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: در دنیای امروز، شکل تهدید‌ها تغییر کرده است و بسیاری از تقابل‌ها دیگر صرفاً نظامی یا اقتصادی نیستند
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از در دستور کار قرار گرفتن گفت‌وگوی مستقیم استانداران با نمایندگان اصناف و بازاریان در استان‌ها برای شنیدن بی واسطه مطالبات اصناف خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگی دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در واکنش به تهدید‌های اخیر آمریکا علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، به مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نامه ارسال کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، در پیامی به آیین نکوداشت مقام علمی استاد محمدعلی مهدوی‌راد، از دهه‌ها تلاش پژوهشی، آموزشی و فرهنگی وی، تقدیر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است