اجتماعی 23:56 - 06 فروردین 1404
فرماندار تهران از کنترل نرخ کرایه تاکسی و هوشمندسازی قیمت‌گذاری در طرح نوروزی استقبال از بهار خبر داد.

کنترل و هوشمندسازی نرخ کرایه تاکسی در طرح نوروزی پایتخت

باشگاه خبرنگاران جوان -  حسین خوش‌اقبال معاون استاندار و فرماندار تهران روز چهارشنبه اظهار داشت: سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران، همگام با سایر دستگاه‌های اجرایی، مجموعه‌ای از اقدامات هدفمند را در راستای بهبود خدمات حمل ونقل عمومی و نظارت بر ناوگان تاکسیرانی در ایام نوروز و مناسبت‌های ویژه به اجرا گذاشته است.

وی افزود: از مهمترین این اقدامات می‌توان به کنترل نرخ کرایه و هوشمندسازی قیمت‌گذاری اشاره کرد که در این راستا، طرح برخط مدیریت نرخ کرایه به منظور جلوگیری از هرگونه افزایش غیرمجاز و سامان‌دهی قیمت‌ها بر اساس متغیر‌های هوشمند اجرا شده است.

فرماندار تهران یادآور شد: همچنین، امکان پرداخت الکترونیک کرایه تاکسی مبتنی بر نرخ شناور از طریق سامانه شهرزاد و QR کد‌های درج شده بر روی برچسب‌های کرایه نیز فراهم شده است. 

خوش‌اقبال همچنین به خدمات ویژه در ایام و مناسبت‌های مذهبی اشاره کرد و گفت: خدمات‌رسانی رایگان (صلواتی) با ناوگان ون در شب‌های قدر در مصلای امام خمینی (ره) و حرم حضرت عبدالعظیم (ع)، استقرار ۱۲۰ دستگاه ون برای جابه‌جایی راهپیمایان روز جهانی قدس در مسیر‌های تعیین شده و حضور ۵۰۰ دستگاه ون رایگان در مسیر‌های مشخص شده برای نماز عید سعید فطر از جمله برنامه‌های مهم تاکسیرانی تهران در طرح نوروز ۱۴۰۴ است. 

وی تاکید کرد که فعالیت ۵۰ درصدی ناوگان خطوط تاکسیرانی و ارائه خدمات در تعطیلات نوروزی، همراه با نظارت ویژه بر عملکرد دفاتر مسافربری در پایانه‌های مهم از جمله فرودگاه‌ها، ایستگاه راه‌آهن و پایانه‌های مسافری غرب، شرق، جنوب و بیهقی همچنان در حال اجرا است. 

معاون استاندار و فرماندار تهران ادامه داد: از ۲۹ اسفند ماه سال گذشته تا پایان تعطیلات نوروزی امسال، نیرو‌های ستادی و عملیاتی سازمان تاکسیرانی در قالب شیفت‌های ویژه، وضعیت ناوگان را نظارت کرده و خدمات‌رسانی به مسافران و شهروندان را به‌صورت مستمر رصد خواهند کرد.

براساس گزارش فرمانداری تهران، وی با تقدیر از عوامل تاکسیرانی و تاکسیرانان پایتخت اظهار کرد: همکاری با نهاد‌های مرتبط از جمله اورژانس، ستاد گمشدگان و سایر دستگاه‌های اجرایی در این ایام، از دیگر برنامه‌های تاکسیرانی تهران برای بهبود خدمات نوروزی محسوب می‌شود.

منبع: ایسنا


12171061
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از شناسایی و انهدام باند بزرگ کلاهبرداری به شیوه پیش‌فروش خودرو خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صالح غفاری گفت: بسیاری از شائبه‌ها با واقعیت همخوانی ندارد و انجمن اوتیسم همواره پاسخگوی خانواده‌ها، افکار عمومی و نهادهای ناظر بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت‌مدیره درمانگران اعتیاد استان تهران گفت: سهمیه شربت اپیوم مراکز درمانی در یک دوره دوماهه از حدود ۴۵۰ شیشه به تنها ۱۵ شیشه کاهش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال احمر اعلام کرد: از صبح روز ۶ دی‌ماه، تا صبح امروز ۹ هموطن در سیلاب استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد مفقود شده و ۴ نفر نیز در کولاک و سیلاب، جان خود را از دست دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت گفت: سازمان حج و زیارت باید با برنامه‌ریزی منسجم، اجرای مأموریت‌های خود را در تمامی بخش‌ها به‌صورت هماهنگ دنبال کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار مدیران عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران و شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران توافق شد تا زمینه استفاده تاکسی‌های برقی از ایستگاه‌های شارژ متعلق به شرکت واحد اتوبوسرانی فراهم شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر ستاد ملی جمعیت گفت: تعداد ازدواج‌ها از حدود ۸۹۰ هزار مورد در سال ۱۳۸۹ به حدود ۴۷۰ هزار مورد در سال ۱۴۰۳ رسیده و این روند، به‌طور مستقیم بر کاهش فرزندآوری و تشدید سالمندی جمعیت اثر گذاشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی گفت: این سازمان با اجرای طرحی ویژه در تهران و چند شهر دیگر، رصد و حمایت از افراد اقدام‌کننده به خودکشی را آغاز کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی گفت: در حوزه کودکان خیابانی، ۹۱ مرکز شبانه‌روزی و روزانه فعال است که به ۱۲ هزار و ۶۷۳ کودک خدمات ارائه می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران در جلسه شورای نظارتی-مشورتی دادسرای ناحیه ۳۲ تهران، با اشاره به شرایط خاص اقتصادی کشور، بر ضرورت تسریع در رسیدگی به پرونده‌های معوق، به ویژه پرونده‌های مرتبط با تعهدات ارزی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است