سیاسی 09:33 - 24 اردیبهشت 1401

مسدودسازی ۹۲۱۹ حساب بانکی متعلق به عاملان غیرمجاز ارزی و رمزارز

به گزرارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اطلاعات، این وزارتخانه با رصد و رهگیری‌های اطلاعاتی ضمن اشراف بر شبکه دلالان غیرمجاز ارزی، معاملات پنهان و مشکوک ارزی و رمزارز کشور، با همکاری بانک مرکزی و با دستور مقام قضائی، حساب‌های بانکی ۴۵۴ نفر از عوامل غیرمجاز ارزی در سطح کشور را شناسایی و مسدود کرد.

با اجرای طرح برخورد با عوامل داد و ستد غیرمجاز ارزی در مدت اخیر، ۹۲۱۹ فقره حساب بانکی با گردش بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد ریال از این عناصر در سطح کشور مسدود شدند.

گفتنی است وزارت اطلاعات در این اطلاع‌ارسانی ضمن اعلام پایش دقیق و مستمر فعالیت‌های غیرقانونی ارزی و غیرمجاز رمز ارز، به مردم شریف ایران اطمینان داد که علاوه بر رهگیری و برخورد با عاملین التهاب در بازار ارز، همزمان و همراه با اجرای کامل اقدام ملّی مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، اجازه سوء استفاده از فضای معاملات غیرقانونی و قاچاق کالاهای اساسی را نخواهد داد و از هیچ تلاشی برای حفظ آرامش و ثبات بازارهای مرتبط با معیشت مردم دریغ نخواهد کرد.


11560121
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: کنوانسیون منع تسلیحات شیمیایی می‌بایست به دور از هرگونه نفوذ و سیاسی‌کاری و فشار، به مسئولیت خود ادامه بدهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: کنوانسیون منع تسلیحات شیمیایی می‌بایست به دور از هرگونه نفوذ و سیاسی‌کاری و فشار، به مسئولیت خود ادامه بدهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، نشست پایانی «همایش بین‌المللی حقوق ملّت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت ریشه‌کن کردن فرار‌های مالیاتی و برخورد با دانه درشت‌ها تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با مدیر کل سازمان منع سلاح‌های شیمیایی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران در حاشیه نشست دولت‌های عضو کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی با مدیرکل این سازمان دیدار و رایزنی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در روز‌های آینده الحاق شناور‌هایی را به نیروی دریایی ارتش خواهیم داشت چرا که در پهنه‌های اقیانوسی، اولویت اول ما تأمین امنیت اقتصادی و خطوط کشتیرانی خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سرتیپ کیومرث حیدری به‌عنوان جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) منصوب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر سرتیپ خلبان واحدی در دانشگاه هوایی شهید ستاری گفت: باید با جهاد تبیین توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مهلت پذیرش دانشجو دانشگاه‌های افسری ارتش تا تاریخ ۶ آذر ماه تمدید شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است