سیاسی 09:33 - 24 اردیبهشت 1401

مسدودسازی ۹۲۱۹ حساب بانکی متعلق به عاملان غیرمجاز ارزی و رمزارز

به گزرارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اطلاعات، این وزارتخانه با رصد و رهگیری‌های اطلاعاتی ضمن اشراف بر شبکه دلالان غیرمجاز ارزی، معاملات پنهان و مشکوک ارزی و رمزارز کشور، با همکاری بانک مرکزی و با دستور مقام قضائی، حساب‌های بانکی ۴۵۴ نفر از عوامل غیرمجاز ارزی در سطح کشور را شناسایی و مسدود کرد.

با اجرای طرح برخورد با عوامل داد و ستد غیرمجاز ارزی در مدت اخیر، ۹۲۱۹ فقره حساب بانکی با گردش بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد ریال از این عناصر در سطح کشور مسدود شدند.

گفتنی است وزارت اطلاعات در این اطلاع‌ارسانی ضمن اعلام پایش دقیق و مستمر فعالیت‌های غیرقانونی ارزی و غیرمجاز رمز ارز، به مردم شریف ایران اطمینان داد که علاوه بر رهگیری و برخورد با عاملین التهاب در بازار ارز، همزمان و همراه با اجرای کامل اقدام ملّی مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، اجازه سوء استفاده از فضای معاملات غیرقانونی و قاچاق کالاهای اساسی را نخواهد داد و از هیچ تلاشی برای حفظ آرامش و ثبات بازارهای مرتبط با معیشت مردم دریغ نخواهد کرد.


11560121
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گفت: اقدامات قهرآمیز یکجانبه نقض آشکار حقوق بین المللی و نیز ناقض حقوق بشر و حق توسعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان بیانیه سران شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سه‌گانه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان سیاست‌گذاری و مدیریت راهبردی انرژی در فضای مجازی از فوت دومین فرزندش خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبری تاکید کرد: شهدای اخیر ما در صحنه مقابله با استکبار و رژیم شکست‌خورده صهیونیستی، خوش درخشیدند و خون پاک‌شان در جنگ ۱۲ روزه، این مرز و بوم را بیمه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با ارسال پیامی کتبی به وزیر امور خارجه لبنان، بر استمرار حمایت ایران از حاکمیت، وحدت ملی، تمامیت سرزمینی، امنیت و ثبات این کشور به ویژه در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار چندین پیام به مصوبه «کاهش سقف مهریه» واکنش نشان داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است