بین‌الملل 22:43 - 06 فروردین 1404
وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل مردم غیرنظامی غزه را تهدید کرد که ارتش این رژیم شدیدتر از دفعه گذشته به آنها حمله خواهد کرد.

وزیر جنگ رژیم اسرائیل مردم غزه را تهدید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل روز چهارشنبه ادعا کرد که با «حداکثر نیرو» در مناطق مختلف نوار غزه، جایی که آتش بس در ۱۸ مارس با از سرگیری بمباران جنگنده‌های صهیونیستی پایان یافت، عمل کند.

کاتس در یک کلیپ ویدیویی در پلتفرم ایکس خطاب به ساکنان نوار ویران غزه مدعی شد: اهل غزه؛ ارتش به زودی با حداکثر قدرت در مناطق جدید غزه عملیات انجام خواهد داد.

او در پایان لاف‌زنی‌های خود همچنین مدعی شد که حماس جان مردم غزه را به خطر می‌اندازد و باعث می‌شود خانه‌ها و زمین‌های بیشتری را از دست بدهند. 

منابع آگاه فاش کردند که یک هیات امنیتی صهیونیستی شامگاه شنبه گذشته، قاهره را بدون رسیدن به هیچگونه توافقی بر سر مجموعه‌ای از پیشنهاداتی که اخیرا برای رسیدن به آتش بس فوری در غزه مطرح شده بود، ترک کرد.

منابع مذکور تاکید کردند که همچنین میانجی‌های مصری و قطری به رهبران حماس اطلاع داده‌اند که مذاکرات در زمان کنونی به بن‌بست رسیده و همزمان با آن، سرعت تجاوزات اسرائیل علیه نوار غزه افزایش یافته است. این در حالی است که رهبری حماس با نرمش و سیگنال‌های مثبت با پیشنهاد اخیر مصر در خصوص آزادسازی تعدادی از اسرای اسرائیلی در ازای آتش بس بشردوستانه برخورد کرد.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12171047
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌ای که به رفع تحریم‌ها منجر نشود، به هیچ عنوان ارزش راهبردی ندارد. این اصل نه از سر لجاجت، بلکه بر پایه محاسبه‌ای عقلانی است. تحریم‌ها ابزار اصلی فشار آمریکا هستند و تا زمانی که این ابزار به‌طور مؤثر کنار گذاشته نشود، تهدید نیز به اشک...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد دولت ترامپ ۹ مهاجر را که تابعیت کامرون را نداشتند، به این کشور اخراج کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت که کودتای خونین در اوکراین توسط غرب سازماندهی شد و مهم است که این را فراموش نکنیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رقابت اقتصادی و ژئوپلیتیک میان عربستان و امارات از یمن تا سودان و شاخ آفریقا گسترش یافته و مدل‌های توسعه و ائتلاف‌های منطقه ای این دو کشور را در مسیر‌هایی واگرا قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوئیس اعلام کرد که عمان هفته آینده میزبان مذاکرات آمریکا و ایران در ژنو خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه دولت موقت سوریه می‌گوید که مذاکرات با رژیم صهیونیستی با هدف توقف مداخله و نه پذیرش شرایط تحمیل شده با زور در جنوب انجام می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوباما یورش‌های ماموران اداره مهاجرت در مینه‌سوتا را محکوم کرد و تاکتیک‌ها را شبیه «دیکتاتوری‌ها» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه تایوان در رد اظهارات دیپلمات ارشد چین در کنفرانس امنیتی مونیخ مدعی شد که چین تهدید واقعی برای امنیت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه راهبردی «هیل» با اعتراف به بن‌بست واشنگتن، قدرت بازدارندگی و اراده پولادین جمهوری اسلامی ایران را عامل اصلی شکست نقشه‌های آمریکا دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آمریکایی می‌گویند که ترامپ و نتانیاهو در دیدار اخیر خود توافق کرده‌اند که فشار بر ایران به ویژه در زمینه فروش نفت آن به چین افزایش یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است