بین‌الملل 22:43 - 06 فروردین 1404
وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل مردم غیرنظامی غزه را تهدید کرد که ارتش این رژیم شدیدتر از دفعه گذشته به آنها حمله خواهد کرد.

وزیر جنگ رژیم اسرائیل مردم غزه را تهدید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل روز چهارشنبه ادعا کرد که با «حداکثر نیرو» در مناطق مختلف نوار غزه، جایی که آتش بس در ۱۸ مارس با از سرگیری بمباران جنگنده‌های صهیونیستی پایان یافت، عمل کند.

کاتس در یک کلیپ ویدیویی در پلتفرم ایکس خطاب به ساکنان نوار ویران غزه مدعی شد: اهل غزه؛ ارتش به زودی با حداکثر قدرت در مناطق جدید غزه عملیات انجام خواهد داد.

او در پایان لاف‌زنی‌های خود همچنین مدعی شد که حماس جان مردم غزه را به خطر می‌اندازد و باعث می‌شود خانه‌ها و زمین‌های بیشتری را از دست بدهند. 

منابع آگاه فاش کردند که یک هیات امنیتی صهیونیستی شامگاه شنبه گذشته، قاهره را بدون رسیدن به هیچگونه توافقی بر سر مجموعه‌ای از پیشنهاداتی که اخیرا برای رسیدن به آتش بس فوری در غزه مطرح شده بود، ترک کرد.

منابع مذکور تاکید کردند که همچنین میانجی‌های مصری و قطری به رهبران حماس اطلاع داده‌اند که مذاکرات در زمان کنونی به بن‌بست رسیده و همزمان با آن، سرعت تجاوزات اسرائیل علیه نوار غزه افزایش یافته است. این در حالی است که رهبری حماس با نرمش و سیگنال‌های مثبت با پیشنهاد اخیر مصر در خصوص آزادسازی تعدادی از اسرای اسرائیلی در ازای آتش بس بشردوستانه برخورد کرد.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12171047
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس لندن برای جلوگیری از انتشار اسناد مربوط به ارتباط سفیر سابق انگلیس در آمریکا با اپستین توسط دولت مداخله کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی تائید کرد که رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل اقدامات خود با دوره‌ای سخت در مقابل شکل‌گیری اتحاد‌های ضد خود روبروست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت در آستانه مذاکرات میان ایران و آمریکا با اندک کاهشی، روند با ثباتی را طی می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پولیتیکو گزارش داد که در کنفرانس مونیخ آشکار شد که پیوند‌هایی که اروپا و آمریکا را متصل می‌کرد، اکنون فروپاشیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کانادا قصد دارد طی ۱۰ سال آینده ۳۶۹ میلیارد دلار در صنعت نظامی خود جذب و سرمایه‌گذاری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» موزه انگلیس در پی شکایت رژیم جعلی اسرائیل، کلمه «فلسطین» را از برخی تابلو‌ها و علائم نمایشگاه خاورمیانه حذف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جمهوری‌خواهان آمریکا نگرانند فاش شدن روابط وزیر بازرگانی ترامپ با اپستین بر روی نتایج انتخابات میان‌دوره‌ای تاثیر بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کابینه رژیم صهیونیستی تصویب کرد که فرودگاه‌هایی در نزدیکی مرز لبنان و غزه ساخته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه اندونزی پیش از اعزام نیرو به غزه تاکید کرد که درصورت مغایرت این ماموریت با سیاست جاکارتا از شورای صلح غزه خارج خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دور دوم مذاکرات ژنو می‌تواند نقطه عطفی در مسیر روابط دو کشور باشد. اگر آمریکا به‌جای تکیه بر فشار، به اقدام‌های ملموس و قابل راستی‌آزمایی تن دهد، امکان دستیابی به توافقی پایدار وجود دارد؛ توافقی که هم سایه جنگ را دور کند و هم منافع اقتصادی ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است