اجتماعی 16:22 - 20 شهریور 1403
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: فراجا سعی می‌کند بیشتر مأموریت‌های خود را با روح حاکم اجتماعی در کنار سازمان نظامی و انتظامی بودن انجام دهد.

فراجا در خط مقدم مقابله با کفر قرار دارد

سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در همایش ملی جنگ ترکیبی که به میزبانی دانشگاه جامع علوم انتظامی در محل سالن همایش‌های غدیر برگزار شد، اظهار داشت: دشمن در جنگ ترکیبی خود تنها از بین بردن باورها و تخریب ارتباط میان خانواده‌ها را هدف گرفته است.

وی بر لزوم تداوم این همایش‌ها با هدف جنگ به صورت منظم و دوره‌ای تاکید کرد و گفت: برنامه‌ها و مطالب و مقاله‌های ارائه شده در این همایش حتماً باید در همه سازمان‌ها، خصوصاً سازمان انتظامی استفاده و تبدیل به برنامه‌های کاربردی شود.

سردار رضایی با بیان اینکه امروز سازمان انتظامی در خط مقدم جنگ ترکیبی دشمن قرار دارد، اظهار داشت: شاهدیم که در بسیاری از اتفاقات و حادثه‌ها دشمن به دنبال تخریب چهره انتظامی است و از هر ابزاری برای این موضوع استفاده می‌کند.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور افزود: این موضوع می‌طلبد که فراجا بیش از هر سازمانی در موضوع جنگ ترکیبی پیشتاز باشد و دانستنی‌های خود را در این زمینه ارتقا دهد.

سردار رضایی خاطر نشان کرد: امروز فراجا در خط مقدم مقابله با کفر قرار دارد و سعی می‌کند بیشتر مأموریت‌های خود را با روح حاکم اجتماعی در کنار سازمان نظامی و انتظامی بودن انجام دهد.

وی در پایان با تشکر از برگزار کنندگان این همایش ملی افزود: از حضور نمایندگان ستاد کل و سردار شکارچی تشکر ویژه دارم و برای همه عزیزان آرزوی توفیق روز افزون در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارم.

گفتنی است، همایش‌های ملی درباره جنگ ترکیبی معمولاً به بررسی ابعاد مختلف جنگ‌های ترکیبی، نظیر ابعاد نظامی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن می‌پردازند. این نوع جنگ‌ها شامل ترکیبی از شیوه‌های جنگ کلاسیک، جنگ سایبری، جنگ روانی و تروریسم هستند و هدف آن‌ها به چالش کشیدن امنیت ملی یک کشور یا گروه خاص است.

سازمان‌دهی چنین همایش‌هایی می‌تواند به تبیین استراتژی‌های مقابله با تهدیدات نوظهور، تبادل دانش و تجربیات میان پژوهشگران و کارشناسان و تحلیل داده‌ها و مطالعات موردی بپردازد.

شایان ذکر است، در این همایش ملی سردار "ابوالفضل شکارچی" سخنگوی ارشد و معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح به بیان مطالبی در زمینه ابعاد مختلف جنگ ترکیبی و لزوم برنامه‌های مقابله‌ای برای این جنگ پرداخت در پایان از نفرات و مقالات برتر در این همایش تقدیر شد.


12091390
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران از دستور رئیس پلیس راهور برای شماره‌گذاری خودرو‌های وارداتی جانبازان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر همزمان با صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی مبنی بر وقوع بارش‌های شدید در استان‌های شمالی، از آماده‌باش کامل نیرو‌های امدادی و عملیاتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف یکدستگاه خودوری لوکس قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف ۲۴۱ دستگاه جرثقیل و گیربکس خارجی قاچاق به ارزش ۹۵ میلیارد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان سابقه‌دار لوازم خودرو حین انجام سرقت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فراجا گفت: شهریورماه با اختصاص ۳۵ درصد از سهم کل سفر‌های تابستانی، بیشترین نرخ سفر‌های جاده‌ای را به خود اختصاص داده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوانی که طی دو ماه اخیر به اتهام تعرض به یک دختر در یک میهمانی شبانه، پروسه محاکمه را طی کرده بود، حکم اعدام گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست سفرای اعضای گروه آسیااقیانوسیه شورای حقوق بشر سازمان ملل به ریاست جمهوری اسلامی ایران و با حضور دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در ژنو برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، از عرضه میوه‌های نوبرانه پاییزی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قیمت مناسب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان تجهیزات و کابل‌های برق خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است