اجتماعی 17:33 - 12 آبان 1403
معاون تبلیغات سازمان زیباسازی شهر تهران ایجاد نمایشگر‌های سه بعدی جدید را دستاورد مهمی برای سازمان زیباسازی دانست.

۴۰ سازه سه بعدی تبلیغاتی در راه پایتخت/ رونمایی از اولین سازه سه بعدی در تهران تا آخر آبان

محسن طارمیان از مدرن شدن سازه‌های تبلیغات شهری خبر داد و اظهار کرد: با پیشرفت تکنولوژی و افزایش سازه‌های سه بعدی تبلیغاتی در سطح دنیا به همت سازمان زیباسازی، برای اولین بار سازه‌های تبلیغاتی پایتخت نیز به سازه‌های مدرن و دیجیتالی دو بعدی و سه بعدی تبدیل می‌شود.

وی افزود: شورای شهر تهران در سال‌های گذشته مصوباتی مبنی بر دیجیتال سازی و ایجاد سازه‌های نوین تبلیغاتی داشته است؛ اما در دوره‌های گذشته مدیریت شهری، این مصوبات اجرایی نشده و ما در این دوره مدیریت شهری تلاش کرده‌ایم این اتفاق عملی شود.

معاون تبلیغات سازمان زیباسازی شهر تهران تعداد سازه‌های تبلیغاتی پایتخت را سه هزار سازه دانست و اعلام کرد: سازمان زیباسازی با منتشر کردن فراخوانی در تلاش است ۱۰۰ سازه تبلیغاتی از این۳۰۰۰ سازه را که شامل عرشه پل‌ها، بیلبورد‌های تبلیغاتی، برایت بورد و استرابورد است و در بخش‌های مختلف پایتخت پراکندگی دارد را دیجیتالی کند.

طارمیان خاطرنشان کرد: پروژه دیجیتال‌سازی، احتمالا تا یک ماه آینده در سطح پایتخت اجرایی خواهد شد و تا پایان سال نیز ما در سطح شهر تهران صد سازه سنتی را به سازه دیجیتالی تبدیل خواهیم کرد.

وی ایجاد نمایشگر‌های سه بعدی جدید را دستاورد دیگری از سازمان زیباسازی دانست و ادامه داد: همزمان با پروژه دیجیتالی کردن سازه‌های سنتی به سازه‌های مدرن، سازمان زیباسازی در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد ۴۰ سازه سه بعدی در پایتخت است که به لحاظ زیر ساختی جذابیت بصری بسیار بالایی نسبت به سایر سازه‌های تبلیغاتی دارد.

معاون تبلیغات سازمان زیباسازی بیان کرد: نمایشگر‌های سه بعدی، اتفاق خوب و بزرگی در صنعت تبلیغات ایران است. برند‌های ایرانی با توجه به اهمیت تولید داخلی از طریق این سازه‌ها می‌توانند با جذابیت‌های بیشتری کالا یا خدمات خودشان را به مردم معرفی کنند.

طارمیان خبر از رونمایی اولین سازه سه بعدی در اواخر آبان ماه داد و اضافه کرد: اولین سازه سه بعدی در میدان تجریش در حال نصب و جای‌گذاری است و تا اواخر آبان ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی در توضیح سازه‌های سه بعدی بیان کرد: تولید محتوای سازه‌های سه بعدی بسیار هزینه‌بر و متفاوت با سازه‌های سنتی و مدرن است و در ایران، چون برای اولین بار است که این سازه‌ها در حال راه اندازی است، تولید کننده محتوا برای این سازه‌ها وجود ندارد. اما ما برای راه اندازی این سازه‌ها از تولید کنندگان محتوای خلاق دانش‌بنیان استفاده کرده‌ایم.

معاون تبلیغات و درآمد سازمان زیباسازی اضافه کرد: تولید کنندگان محتوای سازه‌های سه بعدی در تلاشند تیزر‌های جذاب سه بعدی از تولیدکنندگان داخلی و همچنین از فعالیت‌های شاخص مدیریت شهری جدید مثل اپلیکیشن شهرزاد، تاکسی‌های برقی و طرح نوماند طراحی کنند.

بر اساس اداره ارتباطات و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، طارمیان در پایان گفت: امیدواریم با توجه به ظرفیت تهران و محدودیت‌های مکان یابی این نمایشگر‌ها و محل دید مخاطبان در تهران، ۴۰ سازه سه بعدی تبلیغات تجاری تا اوایل سال آینده در سطح پایتخت نصب و جانمایی شوند.

منبع: ایسنا 


12111739
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی تهران ضمن هشدار به معدود همراهان فراخوان‌های ضد ایرانی از تشکیل پرونده قضایی برای چند برند، فروشگاه و معدودی از چهره‌های معروف فضای مجازی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از کشف ۱۶ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک که به شکل ماهرانه جاسازی شده بود، توسط نیرو‌های هوشیار پلیس فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد فردی به اتهام کلاهبرداری به کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: در روز نخست عرضه کالابرگ الکترونیکی یک میلیون خانوار خرید خود را انجام دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند دریافت روادید الکترونیکی حج تمتع ۱۴۰۵ از عصر چهارشنبه به‌صورت رسمی آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آگهی‌های منتشر شده در فضای مجازی حاکی از فروش اعتبار کالابرگ توسط برخی شهروندان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از شهادت یکی از کارکنان انتظامی شهرستان ملارد توسط اغتشاشگران در مارلیک ملارد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ تهران گفت: این منطقه طی سه سال متوالی موفق به کسب رتبه برتر شهر تهران در اجرای آرای ماده ۱۰۰ شده است؛ دستاوردی که حاصل پیگیری مستمر و عملکرد منسجم حوزه شهرسازی و اجرای احکام است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را در تاریخ ۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، کیفیت آنی هوا امروز پنجشنبه با قرار گرفتن روی عدد ۱۶۰ در وضعیت قرمز قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است