سیاسی 11:49 - 19 بهمن 1401

سند ۲۰۳۰ در ایران اجرا نخواهد شد

به گزارش خبرنگار مهر، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران، گفت: من در برنامه صدا و سیما و در حضور خانم ابتکار، اصلاً نگفتم که سند ۲۰۳۰ در حال اجرا است. متأسفانه با شیطنت‌هایی سعی کردند آن‌را اینگونه منعکس کنند.

وی افزود: در آن برنامه موضوع حرکت‌های اثرگذار کشور در غالب امور بین‌الملل و آموزش‌هایی که زنان ایران برای کشورهای حاشیه اقیانوس هند در طرح آیورا دارند می‌دهند، مطرح شد. در آن‌جا گفته شد که این آموزش‌ها در چارچوب سند ۲۰۳۰ است. من هم پاسخ دادم که اولاً این آموزش‌ها اصلاً در چارچوب سند ۲۰۳۰ نیست. اگر هم باشد با حفظ حق تحفظ و اصول ما آن‌را عمل خواهیم کرد.

خزعلی اظهار داشت: به هیج عنوان سند ۲۰۳۰ در ایران اجرا نخواهد شد و این سند قابلیت حق تحفظ و شرط را هم ندارد. به طبق فرمایشات رهبری هیچ کشوری نمی‌تواند برای ما تصمیم بگیرد. رئیس‌جمهور هم این نکته را گفته‌اند که ما این سند را اجرا نخواهیم کرد.


11808763
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش عملکرد یک‌ساله دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: نیروی دریایی ارتش اقتدار و آمادگی کامل خود را برای پاسخ قاطع، مؤثر و پشیمان‌کننده به هرگونه تجاوز و تعرض احتمالی مهیا ساخته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید افزایش مهارت در روستاها در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها تاثیرگذار است چون باعث تقویت اقتصاد روستایی می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برخی بندهای مصوبه دولت برای افزایش قیمت بنزین قابل مناقشه است و این روشی که مصوبه هیئت وزیران از آن بیرون آمده به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید برخی بندهای مصوبه دولت برای افزایش قیمت بنزین قابل مناقشه است و این روشی که مصوبه هیئت وزیران از آن بیرون آمده به هیچ‌وجه پذیرفتنی نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح و عدالت بین‌المللی تاکید کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به شورای امنیت بر اعتراف آمریکا به نقش محوری و عملیاتی در تجاوز رژیم صهیونیستی علیه کشورمان تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سایه‌روشن اصلاحات بنزینی، دیپلماسی به وقت پاریس، بلک فرایدی پلاستیکی و میوه در سبد خاطرات پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قطع شدن سهمیه بنزین خودروهای نوشماره خلاف مقررات است و مجلس قطعاً به این مصوبه دولت ورود پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، انتخاب ایران به عنوان عضو شورای اجرایی کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی را گامی معنادار برای همه کسانی توصیف کرد که به جهانی عاری از سلاح‌های شیمیایی باور دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است