اجتماعی 02:30 - 22 تیر 1399
نوشدارو پس از مرگ سهراب؛
پس از دست رفتن جان هفت نیروی اطفای حریق، سرپرست دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها از برگزاری کلاس‌های آموزشی برای نیروهای داوطلب و سایر افرادی که در عملیات اطفای حریق‌های جنگلی مشارکت می‌کنند، خبر داد.

آموزش نیروهای اطفای آتش‌سوزی‌های جنگلی در دستور کار

حسین میرزایی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه سازمان جنگل‌ها بر اساس سند اقدام یکساله قرار است که در ۱۵۰ هزار نفر روز (واحد آموزش) برای افرادی که با منابع طبیعی در ارتباط هستند از جمله بهره‌برداران، مجریان طرح‌های مرتعداری و همیاران طبیعت کلاس‌های آموزشی برگزار کند، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع اطفای حریق از این تعداد ۲۰ هزار نفر روز فقط در زمینه اطفای حریق آموزش خواهند دید.

وی با بیان اینکه سازمان جنگل‌ها دو مرکز آموزشی در کشور دارد، تصریح کرد: بخشی از این کلاس‌ها به‌صورت مجازی و بخشی دیگر به‌صورت عملی در عرصه‌های طبیعی برگزار می‌شود چراکه بخشی از مهارت‌های اطفا از جمله نحوه استفاده از آتش‌بُر و دمنده باید به‌صورت میدانی آموزش داده شود. از سوی دیگر با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور آموزش‌های حضوری در فضای باز و با رعایت نکات بهداشتی برگزار خواهد شد.

سرپرست دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها ادامه داد: سازمان جنگل‌ها علاوه بر این به دنبال آن است که حدود ۲۰۰ نفر را در کل کشور به‌صورت حرفه‌ای در زمینه اطفای حریق جنگلی آموزش دهد تا از ظرفیت این افراد به عنوان آموزش‌گر در استان‌های مختلف کشور استفاده شود. این افراد به‌صورت تحصصی به کسانی که قصد شرکت در اطفای حریق را دارند، آموزش می‌دهند همچنین برای این کار از مدرسانی که آموزش‌های بین‌المللی دیده‌اند، کمک می‌گیریم.

به گفته میرزایی این برای نخستین بار است که کلاس‌های آموزشی در سطح گسترده - به دلیل وضعیت آتش‌سوزی‌های جنگلی - در کشور طی امسال برگزار می‌شود اما پیش از این آموزش‌هایی را به‌صورت محدود برای نیروهای مردمی اطفای حریق داشتیم. 

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش ایسنا که چرا سازمان جنگل‌ها پیش از این به آموزش گسترده و حرفه‌ای افراد و نیروهای داوطلب اقدام نکرده بود، تصریح کرد: یکی از اهداف ما ایجاد ظرفیت آموزشی است که پیش از این نیز آموزش افراد به‌صورت محدود انجام می‌شد اما امسال با توجه به گستردگی مناطق دچار حریق شده و افزایش حجم کاری، برنامه آموزش در اولویت سازمان جنگل‌ها قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، پیش از این پنج نفر از نیروهای مردمی داوطلب اطفای حریق جنگلی، جان خود را حین عملیات اطفا از دست دادند همچنین طی یک ماه اخیر یک نفر از نیروهای اطفای سپاه پاسداران و یک نفر از نیروی هلال احمر جان خود را در عملیات اطفای آتش در جنگل‌ها از دست دادند.

انتهای پیام


10613921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توسعه فضا‌های فرهنگی شهرداری تهران از افتتاح رسمی باغ راه حضرت فاطمه زهرا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل‌ونقل شهرداری تهران اعلام کرد: در روز‌های آلودگی شدید هوا، طرح زوج‌وفرد به‌صورت سراسری و از درِ منازل اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران ساعت ۱۴ امروز تشکیل می‌شود تا درباره احتمال غیرحضوری شدن مدارس، دانشگاه‌ها و دورکاری ادارات تصمیم‌گیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضائیه اعلام کرد که رسانه‌های ضدانقلاب نام محکوم امنیتی را برجسته می‌کنند که در جنگ ۱۲ روزه از پدافند و استحکامات نظامی فیلم گرفته و برای شبکه‌های معاند فرستاده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درباره شایعات فضای مجازی مبنی بر استفاده سارقان از «طلایاب» اعلام کرد: چنین ادعایی کاملاً کذب است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور طی روز جمعه ۱۴ آذر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» میدری آغاز مرحله پنجم کالابرگ از شنبه ۱۵ آذر برای سه دهک اول خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دشتی با هشدار نسبت به کاهش سرعت روند طرد اتباع بیگانه غیرمجاز گفت: پلیس مهاجرت و گذرنامه باید کلونی‌های تجمع اتباع غیرمجاز در نقاط مختلف تهران را شناسایی و نسبت به اجرای قانون قاطعانه عمل کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران درباره پروژه تعریض خیابان زندیه در محله یافت‌آباد، اظهار داشت: این خیابان که از تقاطع چهارراه شهدای یافت‌آباد آغاز می‌شد، بیش از ۵۰ سال گرفتار ترافیک و صعوبت در تردد شهروندان بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است