اجتماعی 02:30 - 22 تیر 1399
نوشدارو پس از مرگ سهراب؛
پس از دست رفتن جان هفت نیروی اطفای حریق، سرپرست دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها از برگزاری کلاس‌های آموزشی برای نیروهای داوطلب و سایر افرادی که در عملیات اطفای حریق‌های جنگلی مشارکت می‌کنند، خبر داد.

آموزش نیروهای اطفای آتش‌سوزی‌های جنگلی در دستور کار

حسین میرزایی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه سازمان جنگل‌ها بر اساس سند اقدام یکساله قرار است که در ۱۵۰ هزار نفر روز (واحد آموزش) برای افرادی که با منابع طبیعی در ارتباط هستند از جمله بهره‌برداران، مجریان طرح‌های مرتعداری و همیاران طبیعت کلاس‌های آموزشی برگزار کند، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع اطفای حریق از این تعداد ۲۰ هزار نفر روز فقط در زمینه اطفای حریق آموزش خواهند دید.

وی با بیان اینکه سازمان جنگل‌ها دو مرکز آموزشی در کشور دارد، تصریح کرد: بخشی از این کلاس‌ها به‌صورت مجازی و بخشی دیگر به‌صورت عملی در عرصه‌های طبیعی برگزار می‌شود چراکه بخشی از مهارت‌های اطفا از جمله نحوه استفاده از آتش‌بُر و دمنده باید به‌صورت میدانی آموزش داده شود. از سوی دیگر با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور آموزش‌های حضوری در فضای باز و با رعایت نکات بهداشتی برگزار خواهد شد.

سرپرست دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها ادامه داد: سازمان جنگل‌ها علاوه بر این به دنبال آن است که حدود ۲۰۰ نفر را در کل کشور به‌صورت حرفه‌ای در زمینه اطفای حریق جنگلی آموزش دهد تا از ظرفیت این افراد به عنوان آموزش‌گر در استان‌های مختلف کشور استفاده شود. این افراد به‌صورت تحصصی به کسانی که قصد شرکت در اطفای حریق را دارند، آموزش می‌دهند همچنین برای این کار از مدرسانی که آموزش‌های بین‌المللی دیده‌اند، کمک می‌گیریم.

به گفته میرزایی این برای نخستین بار است که کلاس‌های آموزشی در سطح گسترده - به دلیل وضعیت آتش‌سوزی‌های جنگلی - در کشور طی امسال برگزار می‌شود اما پیش از این آموزش‌هایی را به‌صورت محدود برای نیروهای مردمی اطفای حریق داشتیم. 

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش ایسنا که چرا سازمان جنگل‌ها پیش از این به آموزش گسترده و حرفه‌ای افراد و نیروهای داوطلب اقدام نکرده بود، تصریح کرد: یکی از اهداف ما ایجاد ظرفیت آموزشی است که پیش از این نیز آموزش افراد به‌صورت محدود انجام می‌شد اما امسال با توجه به گستردگی مناطق دچار حریق شده و افزایش حجم کاری، برنامه آموزش در اولویت سازمان جنگل‌ها قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، پیش از این پنج نفر از نیروهای مردمی داوطلب اطفای حریق جنگلی، جان خود را حین عملیات اطفا از دست دادند همچنین طی یک ماه اخیر یک نفر از نیروهای اطفای سپاه پاسداران و یک نفر از نیروی هلال احمر جان خود را در عملیات اطفای آتش در جنگل‌ها از دست دادند.

انتهای پیام


10613921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه سوم پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری راننده تاکسی اینترنتی خبر داد که با جعل عنوان پلیس از شهروندان اخاذی می‌کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت توضیحاتی در خصوص گروه‌های قیمتی و کف و سقف قیمت‌های کاروان‌های حج اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران گفت: متأسفانه برخی از این مراکز، همکاری لازم را برای جمع‌آوری و دفع بهداشتی پسماند‌ها ندارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم شهرستان‌های دماوند، فیروزکوه و بخش رودهن در مجلس بر ضرورت بیمه‌ کردن رانندگان تاکسی اینترنتی به‌عنوان یکی از شاخص‌های عدالت اجتماعی تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی برخط پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: امروز شنبه پانزدهم آذرماه نیز طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۵ آذر ماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران از فردا تا پایان روز یکشنبه، طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۲۰:۳۰ از در منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان پنج‌طبقه مسکونی در محله نعمت‌آباد خبر داد
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تأکید بر لزوم ایستادگی در برابر ساخت‌وساز‌های غیرمجاز تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: در حال حاضر بیش از ۳.۵ نیم میلیون داوطلب در هلال احمر فعال هستند که این تعداد با برنامه‌ریزی انجام در پایان سال به پنج میلیون نفر افزایش خواهد یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است