اجتماعی 02:30 - 22 تیر 1399
نوشدارو پس از مرگ سهراب؛
پس از دست رفتن جان هفت نیروی اطفای حریق، سرپرست دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها از برگزاری کلاس‌های آموزشی برای نیروهای داوطلب و سایر افرادی که در عملیات اطفای حریق‌های جنگلی مشارکت می‌کنند، خبر داد.

آموزش نیروهای اطفای آتش‌سوزی‌های جنگلی در دستور کار

حسین میرزایی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه سازمان جنگل‌ها بر اساس سند اقدام یکساله قرار است که در ۱۵۰ هزار نفر روز (واحد آموزش) برای افرادی که با منابع طبیعی در ارتباط هستند از جمله بهره‌برداران، مجریان طرح‌های مرتعداری و همیاران طبیعت کلاس‌های آموزشی برگزار کند، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع اطفای حریق از این تعداد ۲۰ هزار نفر روز فقط در زمینه اطفای حریق آموزش خواهند دید.

وی با بیان اینکه سازمان جنگل‌ها دو مرکز آموزشی در کشور دارد، تصریح کرد: بخشی از این کلاس‌ها به‌صورت مجازی و بخشی دیگر به‌صورت عملی در عرصه‌های طبیعی برگزار می‌شود چراکه بخشی از مهارت‌های اطفا از جمله نحوه استفاده از آتش‌بُر و دمنده باید به‌صورت میدانی آموزش داده شود. از سوی دیگر با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور آموزش‌های حضوری در فضای باز و با رعایت نکات بهداشتی برگزار خواهد شد.

سرپرست دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها ادامه داد: سازمان جنگل‌ها علاوه بر این به دنبال آن است که حدود ۲۰۰ نفر را در کل کشور به‌صورت حرفه‌ای در زمینه اطفای حریق جنگلی آموزش دهد تا از ظرفیت این افراد به عنوان آموزش‌گر در استان‌های مختلف کشور استفاده شود. این افراد به‌صورت تحصصی به کسانی که قصد شرکت در اطفای حریق را دارند، آموزش می‌دهند همچنین برای این کار از مدرسانی که آموزش‌های بین‌المللی دیده‌اند، کمک می‌گیریم.

به گفته میرزایی این برای نخستین بار است که کلاس‌های آموزشی در سطح گسترده - به دلیل وضعیت آتش‌سوزی‌های جنگلی - در کشور طی امسال برگزار می‌شود اما پیش از این آموزش‌هایی را به‌صورت محدود برای نیروهای مردمی اطفای حریق داشتیم. 

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش ایسنا که چرا سازمان جنگل‌ها پیش از این به آموزش گسترده و حرفه‌ای افراد و نیروهای داوطلب اقدام نکرده بود، تصریح کرد: یکی از اهداف ما ایجاد ظرفیت آموزشی است که پیش از این نیز آموزش افراد به‌صورت محدود انجام می‌شد اما امسال با توجه به گستردگی مناطق دچار حریق شده و افزایش حجم کاری، برنامه آموزش در اولویت سازمان جنگل‌ها قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، پیش از این پنج نفر از نیروهای مردمی داوطلب اطفای حریق جنگلی، جان خود را حین عملیات اطفا از دست دادند همچنین طی یک ماه اخیر یک نفر از نیروهای اطفای سپاه پاسداران و یک نفر از نیروی هلال احمر جان خود را در عملیات اطفای آتش در جنگل‌ها از دست دادند.

انتهای پیام


10613921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج شنبه سیزدهم آذر ماه ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۳۸۵ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور خدمات روانی، اجتماعی و حقوقی رایگان به افراد آسیب‌دیده ارائه می‌کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم رونمایی از ۱۰ خودروی آزمایشگاه سیار سنجش آلودگی‌های محیط زیستی شهر‌های صنعتی با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت در خصوص آغاز زمان انتخاب کاروان و قطعی کردن ثبت‌نام حج تمتع سال ۱۴۰۵ اطلاعیه‌ای صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» منطقه ۸ شهرداری تهران در ارزیابی مرحله دوم طرح تحولی نگهداشت ۳۶۰ درجه، موفق به کسب رتبه نخست در میان مناطق ۲۲گانه پایتخت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل سلامت شهرداری تهران از برگزاری چهارمین رویداد «برنده شو» با حضور ۵۰ هزار ورزشکار معلول برای اولین بار در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به اعلام مصوبه اضطراری مبنی بر اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل به دلیل آلودگی هوا، به همین دلیل تردد خودرو‌های دارای مجوز طرح ترافیک پایتخت در روز‌های زوج و فرد ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رضایی گفت: آن‌چه امروز در پردیس در حال رخ دادن است، نه فقط یک شعار، بلکه یک تصمیم جدی برای ساختن و تغییر دادن شهر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تامین منابع مالی مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از سوی سازمان برنامه و بودجه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس کانون وکلای دادگستری مرکز گفت: ۱۰ هزار نفر در سال جدید در آزمون وکالت پذیرفته خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است