اجتماعی 02:30 - 22 تیر 1399
نوشدارو پس از مرگ سهراب؛
پس از دست رفتن جان هفت نیروی اطفای حریق، سرپرست دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها از برگزاری کلاس‌های آموزشی برای نیروهای داوطلب و سایر افرادی که در عملیات اطفای حریق‌های جنگلی مشارکت می‌کنند، خبر داد.

آموزش نیروهای اطفای آتش‌سوزی‌های جنگلی در دستور کار

حسین میرزایی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه سازمان جنگل‌ها بر اساس سند اقدام یکساله قرار است که در ۱۵۰ هزار نفر روز (واحد آموزش) برای افرادی که با منابع طبیعی در ارتباط هستند از جمله بهره‌برداران، مجریان طرح‌های مرتعداری و همیاران طبیعت کلاس‌های آموزشی برگزار کند، اظهار کرد: با توجه به اهمیت موضوع اطفای حریق از این تعداد ۲۰ هزار نفر روز فقط در زمینه اطفای حریق آموزش خواهند دید.

وی با بیان اینکه سازمان جنگل‌ها دو مرکز آموزشی در کشور دارد، تصریح کرد: بخشی از این کلاس‌ها به‌صورت مجازی و بخشی دیگر به‌صورت عملی در عرصه‌های طبیعی برگزار می‌شود چراکه بخشی از مهارت‌های اطفا از جمله نحوه استفاده از آتش‌بُر و دمنده باید به‌صورت میدانی آموزش داده شود. از سوی دیگر با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشور آموزش‌های حضوری در فضای باز و با رعایت نکات بهداشتی برگزار خواهد شد.

سرپرست دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها ادامه داد: سازمان جنگل‌ها علاوه بر این به دنبال آن است که حدود ۲۰۰ نفر را در کل کشور به‌صورت حرفه‌ای در زمینه اطفای حریق جنگلی آموزش دهد تا از ظرفیت این افراد به عنوان آموزش‌گر در استان‌های مختلف کشور استفاده شود. این افراد به‌صورت تحصصی به کسانی که قصد شرکت در اطفای حریق را دارند، آموزش می‌دهند همچنین برای این کار از مدرسانی که آموزش‌های بین‌المللی دیده‌اند، کمک می‌گیریم.

به گفته میرزایی این برای نخستین بار است که کلاس‌های آموزشی در سطح گسترده - به دلیل وضعیت آتش‌سوزی‌های جنگلی - در کشور طی امسال برگزار می‌شود اما پیش از این آموزش‌هایی را به‌صورت محدود برای نیروهای مردمی اطفای حریق داشتیم. 

وی در ادامه در پاسخ به این پرسش ایسنا که چرا سازمان جنگل‌ها پیش از این به آموزش گسترده و حرفه‌ای افراد و نیروهای داوطلب اقدام نکرده بود، تصریح کرد: یکی از اهداف ما ایجاد ظرفیت آموزشی است که پیش از این نیز آموزش افراد به‌صورت محدود انجام می‌شد اما امسال با توجه به گستردگی مناطق دچار حریق شده و افزایش حجم کاری، برنامه آموزش در اولویت سازمان جنگل‌ها قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، پیش از این پنج نفر از نیروهای مردمی داوطلب اطفای حریق جنگلی، جان خود را حین عملیات اطفا از دست دادند همچنین طی یک ماه اخیر یک نفر از نیروهای اطفای سپاه پاسداران و یک نفر از نیروی هلال احمر جان خود را در عملیات اطفای آتش در جنگل‌ها از دست دادند.

انتهای پیام


10613921
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از انسداد مسیر بزرگراه آیت الله رفسنجانی از مقطع پل بزرگراه اشرفی اصفهانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران تمهیدات این معاونت جهت برگزاری باشکوه راهپیمایی ۲۲ بهمن را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران از آمادگی کامل سامانه‌های مترو، اتوبوس و تاکسی برای خدمت‌رسانی به مردم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با دستور مقام قضایی حکم قطعی پرونده‌های شکوری راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی اجرا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به جایگاه انقلاب اسلامی در تاریخ معاصر، آن را بزرگ‌ترین نعمت الهی برای ملت ایران دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با به‌کارگیری ۳ هزار نیروی انسانی و ۲۳۹ دستگاه ماشین‌آلات، تمهیدات گسترده‌ای را برای پاکسازی و خدمات‌رسانی به شهروندان در ۲۲ بهمن پیش‌بینی کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در مراسمی وبیناری، چند پروژه ملی بنیاد شهید و امور ایثارگران به‌صورت همزمان در نقاط مختلف کشور افتتاح شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت از دریافت نزدیک به ۶۸ هزار رقم طلب برای زائران و کارگزاران حج پیش رو خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از تمهیدات رایگان سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران به همراه ۱۱۴ نفر از قضات دادسرای تهران و شهرستان‌های تابعه استان، با حضور همزمان در زندان‌های ۹گانه استان تهران، ضمن دیدار چهره‌به‌چهره با مددجویان، به درخواست‌ها و مشکلات آنان رسیدگی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است