بین‌الملل 18:25 - 27 اسفند 1403
شورای پناهندگان دانمارک اعلام کرد که انتظار می‌رود حدود ۶.۷ میلیون نفر دیگر تا پایان سال آینده در سراسر جهان آواره شوند.

آوارگی جهانی تا پایان سال آینده ۶.۷ میلیون نفر دیگر افزایش می‌یابد 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند  - شورای پناهندگان دانمارک اعلام کرد که انتظار می‌رود حدود ۶.۷ میلیون نفر دیگر تا پایان سال آینده در سراسر جهان آواره شوند. این در حالی است که کمک‌های مالی از سوی اهداکنندگان کلیدی مانند ایالات متحده در حال کاهش است. 

آژانس پناهندگان سازمان ملل سال گذشته اعلام کرد که تعداد آوارگان اجباری در سراسر جهان به بیش از ۱۱۷ میلیون نفر رسیده است و هشدار داد که این عدد ممکن است افزایش یابد. 

شارلوت اسلنت، دبیرکل شورای پناهندگان دانمارک در بیانیه‌ای گفت: «این‌ها خانواده‌هایی هستند که مجبور به فرار از خانه‌های خود شده‌اندY با کمترین امکانات و در جستجوی آب، غذا و سرپناه.» 

۲۷ کشور تقریباً تمام آوارگان جهانی را تشکیل می‌دهند. این پیش‌بینی بر اساس یک مدل هوش مصنوعی است که روند آوارگی را با تحلیل بیش از ۱۰۰ شاخص از جمله عوامل امنیتی، سیاسی و اقتصادی در این کشور‌ها پیش‌بینی می‌کند. 

این مدل پیش‌بینی می‌کند که نزدیک به یک سوم آوارگان جدید از سودان خواهند بود که پس از نزدیک به دو سال جنگ، بدترین بحران پناهندگی جهان را تجربه می‌کند. این گزارش همچنین پیش‌بینی می‌کند که ۱.۴ میلیون نفر دیگر از میانمار به اجبار آواره خواهند شد. 

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در راستای کاهش هزینه‌های دولت، میلیارد‌ها دلار از برنامه‌های کمک خارجی در سراسر جهان را کاهش داده است. شورای پناهندگان دانمارک یکی از گروه‌های امدادی است که تحت تأثیر قرار گرفته و بیش از ۲۰ قرارداد آن لغو شده است. 

کاهش کمک‌های واشنگتن و سایر اهداکنندگان کلیدی در حال حاضر بر پناهندگان تأثیر گذاشته است. آژانس پناهندگان سازمان ملل اعلام کرد که کمبود بودجه باعث تعطیلی برنامه‌هایی برای محافظت از کودک همسری دختران در سودان جنوبی و خانه امن برای زنان آواره در اتیوپی شده است. 

اسلنت گفت: «میلیون‌ها نفر با گرسنگی و آوارگی مواجه هستند و درست زمانی که بیشتر به ما نیاز دارند، کشور‌های ثروتمند کمک‌ها را کاهش می‌دهند. این خیانت به آسیب‌پذیرترین افراد است.» 

منبع: رویترز


12168103
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تشدید درگیری‌ها در استان حضرموت یمن، گزارش‌هایی از حملات هوایی به مواضع نیروهای «درع الوطن» منتشر شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر دانمارک، با انتقاد شدید از «تهدیدها و فشارهای» ایالات متحده برای گرینلند، قول داد کشورش در برابر هرگونه تلاش واشنگتن برای کنترل این جزیره استراتژیک مقاومت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر عربستان در یمن با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، اقدامات اخیر شورای انتقالی جنوب یمن را به شدت محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژیر‌های هشدار در منطقه برعم در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین فعال شد و رسانه‌های صهیونیستی از شلیک موشک به سمت هدفی مشکوک در الجلیل خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، در اظهاری مداخله‌جویانه ادعا کرد ایالات متحده آماده است تا در صورت وقوع خشونت علیه معترضان در ایران، «به کمک» آنها بشتابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کیم جو آه، دختر نوجوان رهبر کره شمالی، برای اولین بار در مراسم ادای احترام در کاخ خورشید کومسوسان همراه پدرش حضور یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تحلیل پروژه نقشه‌برداری دیپ‌استیت، نیرو‌های روسیه در سال ۲۰۲۵ حدود ۴۳۳۶ کیلومتر مربع از قلمرو اوکراین را تصرف کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کره جنوبی، در سفر خود به چین روز دوشنبه با شی جین پینگ دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه آمریکا رزمایش‌های اخیر نظامی چین در اطراف تایوان را «بی‌دلیل» خواند و از پکن خواست فشار نظامی خود را متوقف و وارد گفت‌وگوی معنادار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فلزات گرانبها پس از ثبت سالی بی‌سابقه در ۲۰۲۵، روند صعودی خود را در نخستین روز‌های ۲۰۲۶ نیز حفظ کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است