اجتماعی 18:32 - 19 اردیبهشت 1400

ضرب‌الاجل رئیسی برای احیای تولید در کارخانه صنایع غذایی کیوان

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، در اولین برنامه از سفر به استان همدان از کارخانه صنایع غذایی کیوان که روند تولید در آن متوقف شده است، گفت: توقف تولید در کارخانه‌های کشور برای هیچ فردی قابل قبول و خوشایند نیست.

رئیس قوه قضائیه افزود: کارخانه کیوان با همین وضعیت فعلی اگر درست مدیریت می‌شد می‌توانست حداقل با ۵۰۰ کارگر به فعالیت بپردازد، متأسفانه امروز ۵۰ کارگر دارد و مثل شمع در حال آب شدن است.

رئیسی با بیان اینکه کارخانه صنایع غذایی کیوان باید از حالت تعطیلی خارج شود، خطاب به مدیران و کارگران کارخانه عنوان کرد: به هیچ وجه اجازه خروج تجهیزات از کارخانه را ندهید.

وی اظهار کرد: کاهش تدریجی تعداد کارگران کارخانه صنایع غذایی کیوان و فرسوده شدن تجهیزات این کارخانه ممکن است به تعطیلی کامل و صددرصدی آن بینجامد و بر همین اساس، به هر نحو ممکن باید از تعطیلی این کارخانه جلوگیری شود.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه مالک یک کارخانه به هیچ عنوان حق تعطیلی کارخانه‌اش را ندارد، افزود: سوال جدی این است که مالک چرا اجازه داده است این کارخانه پس از واگذاری به این روز بیفتد؛ به هیچ عنوان بنا نیست که یک مالک بیاید و کارخانه‌ای را تحویل بگیرد و سپس چراغ تولید در آن کارخانه را خاموش کند.

رئیسی با تاکید بر اینکه قانون اجازه نمی‌دهد که مالک یک کارخانه، بعد از گذشت مدتی از تصدی مالکیت آن کارخانه، چراغ تولید آن را خاموش کند، افزود: یکی از شروط واگذاری‌ها در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی این است که واگذاری با رونق تولید، افزایش اشتغال و بهبود کیفیت محصولات همراه باشد.

وی ادامه داد: مالک این کارخانه باید در دادگستری حاضر شده و پاسخگوی بیکاری کارگران و تعطیلی توقف تولید باشد.

رئیس قوه قضائیه افزود: اگر مالک فعلی به معنای واقعی، آماده راه اندازی دوباره روند تولید در این کارخانه باشد از نظر ما مانعی نیست اما اگر حاضر به اجرای قانون نشد، باید موضوع را از طریق وزارت صمت و سازمان خصوصی سازی دنبال کرد تا به نحو قانونی خلع ید انجام شود.

وی با بیان اینکه باید ظرف مدت حداکثر یک ماه، خط تولیدهای کارخانه صنایع غذایی کیوان به راه بیفتند، اضافه کرد: مسئولان استان در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی این استان ظرف ۱۰ روز آینده، از مسئولین مربوطه دعوت کرده و سخنان و مشکلات آنها را بشنوند و حداکثر ظرف مدت یک ماه مشکلات مربوطه را حل کنند.

رئیسی افزود: اگر مشکلات مربوط به این کارخانه در همدان قابل رفع و رجوع شدن نبود، به ما بگویید تا در تهران آن را پیگیری کنیم.


11059224
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت بر توسعه اعزام زائران به عتبات عالیات و طراحی بسته‌های متنوع و مقرون‌به‌صرفه برای اقشار مختلف جامعه تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش برف و باران در برخی محور‌های کشور و ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌های منتهی به پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی استان‌ها گفت: قوانین انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا به منظور حفظ شفافیت و جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده در فرآیند انتخابات وضع شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک انبار لوازم الکترونیکی در محدوده لاله‌زار خبر داد و اعلام کرد: نیرو‌های عملیاتی در حال مهار حریق هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی در ادامه فرایند تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد، در مجموع ۲.۵ همت دیگر از مطالبات مراکز درمانی غیردانشگاهی و بخش خصوصی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خداییان در نشست هم‌اندیشی با مسئولان هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری بر ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های تخلفات اداری حداکثر ظرف سه ماه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیشگیری از معلولیت‌ها و تلفیق اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: از ابتدای اسفندماه شرایطی فراهم شده تا دارندگان سفر کارت معلولان ایران (سماکارت) بتوانند از تاکسی‌های اینترنتی استفاده کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان‌های انتظامی حفاظتی فراجا از کشف، ۷ هزار و ۷۹۹ مترمکعب چوب قاچاق و توقیف بیش از سه هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو قاچاقچی در یک سال گذشته خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: قضات باید در ماه رمضان با صدور احکام عادلانه و رسیدگی به پرونده‌های معوق، گره‌گشایی واقعی از کار مردم کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: انتخابات مظهر حاکمیت مردم و جلوه‌ای از مردم‌سالاری دینی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است