سیاسی 11:03 - 08 فروردین 1404
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: دولت جدید آمریکا در حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد.

روز قدس امسال در حمایت از مظلومین اهمیت بسزایی دارد/ آمریکا در حمایت از جنایات اسرائیل هیچ حد و مرزی ندارد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه سیدی - حسین افراخته، کارشناس مسائل غرب آسیا با حضور در استودیو شبکه خبر با اشاره به تفاوت روز قدس امسال نسبت به سال‌های گذشته، اظهار کرد: سال گذشته ما در پایان ششمین ماه طوفان الاقصی بودیم و رژیم صهیونیستی تحت فشار شدیدی قرار داشت و فضای افکار عمومی نیز بسیار نسبت به تحولات غزه داغ بود.

وی ادامه داد: طی دو سه ماه اخیر آتش‌بس در غزه اتفاق افتاد و جنگ متوقف شد، اما متاسفانه حجم جنایات رژیم صهیونیستی افکار عمومی را بی تفاوت کرده است و در دور جدید حملات، شکل و کیفیت جنایات بسیار وحشتناک‌تر از یک سال و نیم گذشته است.  

افراخته بیان کرد: امسال برای اولین بار شاهد این بودیم که رهبر معظم انقلاب پیش از شروع رسمی راهپیمایی روز قدس پیام صادر کردند که این حاکی از آن است که این حضور در جهت کمک به مظلومین غزه اهمیت بسزایی دارد.  

وی ادامه داد: وجه تمایز دیگری که راهپیمایی امسال نسبت به سال گذشته دارد مبحث تقابل ما با آمریکا است چرا که طی دو ماه اخیر دولت جدیدی در این کشور بر سر کار آمده که تنش‌هایی را ایجاد می‌کند؛ بنابراین حضور مردم پیام‌های روشنی را به سران این کشور صادر خواهد کرد و خواهند فهمید که مردم ما با آنها همراهی نمی‌کنند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا تصریح کرد: طی یکی دو ماه اخیر آمریکا سعی کرد فشار اقتصادی بسیاری بر ایران وارد کند، اما تاکنون با هوشیاری مردم محاسبات آنها عملیاتی نشده است و حضور امروز مردم نیات شوم سران آمریکا را خنثی می‌کند.

افراخته گفت: تنها طرفی که پس از گذشت یک سال و نیم همچنان در صحنه حضور مستمر دارد یمن است. از زمانی که رژیم صهیونیستی مفاد آتش‌بس را نقض کرد یمن به رهبری انصارالله موج حملات خود را علیه این رژیم آغاز کرد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا بیان کرد: مذاکرات آتش‌بس به پایان نرسیده است، اما آنچه که در عرصه میدان شاهد هستیم این است که یک سری حملات هدفمند از سوی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد تا روحیه مردم را شکننده کند، اما مقاومتی که مردم غزه انجام دادند در دوران معاصر وجود نداشته که بتوان آن را مقایسه کرد.

وی ادامه داد: متاسفانه نتانیاهو و هیئت حاکمه رژیم صهیونیستی به پشتوانه حضور ترامپ به جنایات خود ادامه می‌دهد؛ در دولت بایدن حتی به صورت نمادین اعتراضی به جنایات می‌شد، اما اکنون دولت آمریکا در حمایت از جنایات اسرائیل هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد.


12171400
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، شامگاه جمعه برای شرکت در هفدهمین نشست مجمع الجزیره عازم دوحه پایتخت قطر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور پیامی در حساب شخصی خود در شبکه ایکس منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بقائی درخصوص نتیجه مذاکرات نوشت: طرفین ضمن تبیین دیدگاه‌ها و مطالبات خود، تفاهم کردند که در مشورت با پایتخت‌ها راجع به دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها تصمیم گیری نمایند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، درباره نتایج پایان دور نخست گفت‌وگوهای هسته‌ای میان ایران و آمریکا، گفت: فضای خوبی حاکم بود و شروع خوبی بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع در ابتدای سفر خود به جمهوری آذربایجان و در بدو ورود به باکو با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام تروریستی در مسجد حضرت «خدیجه کبری» (س) در منطقه ترلای اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با خانواده شهید سلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه آرزوی دشمن، خارج کردن مردم از صحنه انقلاب و نظام است، گفت: دشمنان به دروغ می‌گویند که مردم در صحنه حضور ندارند و این اقدام را از طریق فضای مجازی دنبال می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه عمان، پیامی در خصوص مذاکرات مسقط در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، جهت دیدار با رئیس‌جمهور و همتای آذری خود وارد باکو، پایتخت آذربایجان، شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است