بین‌الملل 00:48 - 08 تیر 1401

آمادگی حماس برای مبادله اسرای فلسطینی با اسیر صهیونیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، گروه مقاومت فلسطینی حماس آمادگی خود برای تبادل فوری و بشردوستانه اسرا را اعلام کرد.

در همین ارتباط، منابع آگاه گفته اند که جنبش حماس با آزادی اسیر صهیونیست در مقابل آزادی اسرای بیمار فلسطینی موافق است و از هر گونه میانجی‌گری بین‌المللی برای آزادی اسرای فلسطینی استقبال می‌کند.

روز گذشته گردان‌های عزالدین قسام شاخه نظامی حماس از وخامت حال یکی از نظامیان صهیونیست اسیر در غزه، خبر داده بودند. در واکنش به این رخداد محافل صهیونیستی دچار سردرگمی شده و هر کدام واکنش‌های مختلفی به این رخداد نشان داده‌اند.

نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی واکنشی شتاب زده به این رخداد نشان داد و گفت که مسئولیت نظامیان اسیر بر عهده حماس است و ما با میانجیگری مصر تلاش می‌کنیم آنها را بازگردانیم.

یک مقام امنیتی صهیونیست نیز که نخواست نامش فاش شود، گفت: سرویس‌های امنیتی اسرائیلی هیچ گونه اطلاعی از تغییر وضعیت سلامتی «افرا منگستو» و «هشام السید» نظامیان اسیر نزد حماس در غزه ندارند.


11608509
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» الفیاض با تاکید بر اینکه شهادت فرماندهان مقاومت فراتر از مرز‌های جغرافیایی است، خون آنان را تجلی والاترین حد ایثار در راه دفاع از ارزش‌ها دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی فاش کردند وزیر جنگ و فرماندهان ارشد نظامی اسرائیل با حضور در یک واحد عملیاتی مخفی سناریو‌های مقابله با تهران را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیفل اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته دو بار تیراندازی خطرناک در نزدیکی نیرو‌های این سازمان رخ داده است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی با فاش کردن فاکتور یک تریلیون شِکلی جنگ، هشدار دادند که تبعات مالی این «شکست تاریخی» به نسل‌های آینده منتقل خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده جمهوری‌خواه با انتقاد شدید از تهدید‌های نظامی ترامپ علیه ایران، خواستار تمرکز بر مشکلات داخلی آمریکا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های ارضی روسیه در سالی که گذشت از مجموع تصرفات آن در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ هم بیشتر بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اکثر کشور‌های جهان با تحریم کنفرانس هوش مصنوعی در رژیم اسرائیل، اعتراض خود را به نسل‌کشی در غزه نشان دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم تشدید اختلافات بی‌سابقه میان ریاض و ابوظبی، پیش‌بینی می‌شود که این ائتلاف برای مهار سقوط ۱۸ درصدی قیمت نفت، اختلافات سیاسی را کنار بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امنیت سایبری بلژیک با هشدار نسبت به سلطه مطلق واشینگتن بر فضای مجازی، تأکید کرد که اروپا استقلال دیجیتال خود را از دست داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی آتش گرفتن چادر خانواده‌ای در غزه هنگام آشپزی، مادربزرگ و نوه ۵ ساله او به شهادت رسیدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است