اجتماعی 13:54 - 20 تیر 1403
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران گفت: هر فیلتر سیگار می‌تواند با انتشار فلزات سنگین حدود یک متر مربع از خاک را آلوده کند.

فیلتر سیگار از مخرب‌ترین پسماندهاست

 علیرضا رحمتی در دوره آموزشی بهره‌وری سبز، محیط زیست و توسعه پایدار که با حضور مدیران، نمایندگان ایمنی بهداشت، محیط زیست و کارشناسان به میزبانی شرکت دخانیات تهران برگزار شد، مطالبی درباره بهره‌وری سبز، توسعه پایدار و به‌کارگیری مؤثر و کارآمد تمامی منابع برای هدایت و کنترل سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها از جمله در تمامی فعالیت‌های مرتبط با دخانیات از مرحله مزارع تهیه توتون و دخانیات، فرآوری و فرآیند تولید و ارتقای مسئولیت پذیری اجتماعی در مرحله مصرف دخانیات به ویژه فیلتر سیگار که از مخرب‌ترین پسماند‌های تولیدی در محیط زیست است، بیان کرد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران به منظور نیل به اهداف زیست محیط زیستی بر تشکیل کارگروه محیط زیست در شرکت دخانیات با محوریت آموزش و فرهنگ‌سازی و تقویت فرهنگ مسئولیت پذیری اجتماعی در تمامی مراحل مرتبط با دخانیات با هماهنگی محیط زیست تاکید کرد.

وی افزود: فرهنگ خودداری از رهاسازی فیلتر سیگار در طبیعت با ایجاد ساز و کار لازم و حتی جمع‌آوری آن به ویژه در بوستان‌ها و مناطق بکر باید در اولویت تصمیم‌گیرندگان شرکت دخانیات در قالب فرهنگ سازی قرار گیرد.

رحمتی با اشاره به مخاطرات پسماند‌های رهاشده در طبیعت از ایجاد آلودگی فیلتر‌های سیگار که بر اساس نظرات کارشناسی می‌تواند هر فیلتر با انتشار فلزات سنگین حدود یک متر مربع از خاک را آلوده سازد، اظهار کرد: پیشنهاد می‌شود روی جعبه‌های سیگار مطالب آموزشی اثربخش به منظور ارتقای آگاهی مصرف کنندگان از جمله عدم رهاسازی فیلتر سیگار در طبیعت و موارد مشابه درج شود.

 این دوره با حضور ۷۵ نفر از مدیران، کارشناسان و کارکنان شرکت دخانیات برگزار شد و در حاشیه این بر امه مدعوین از موزه دخانیات بازدید کردند.


12071975
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی، گفت: پایتخت نباید به صورت سنتی اداره شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه عباس پالیزدار ادعا‌هایی را در مورد افراد مختلف مطرح کرد، با شکایت شاکیان خصوصی مواجه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که جاماندگان حج تمتع سال ۱۳۹۹ ـ که به دلیل همه‌گیری کرونا امکان تشرف پیدا نکردند ـ می‌توانند در حج تمتع ۱۴۰۵ ثبت‌نام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا گفت: ارائه خدمات در مراکز تعویض پلاک و شماره گذاری تعطیل نبوده و طبق روال عادی ادامه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری استان تهران بدر روز سه شنبه ۱۱ آذر ماه بصورت یک سوم حضوری و دو سوم دورکاری با هماهنگی مدیران مربوطه خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: فردا یازدهم آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ عصر از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: عملیات ویژه پلیس برای برخورد با عوامل درگیری‌ها و اغتشاشات اخیر در حسن‌آباد فشافویه به پایان رسیده و ۱۶ متهم اصلی و فرعی این پرونده در ۲ مرحله عملیاتی در ری، بهارستان و رباط‌کریم بازداشت شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور به مناسبت روز مجلس شورای اسلامی پیامی صادر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برای مقابله با آلودگی هوا راهکار‌هایی مهم وجود دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان تأمین اجتماعی از واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: در این مرحله برای حدود ۴۰ هزار نفر مستمری‌بگیر سازمان تسهیلات واریز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است