اقتصادی 12:13 - 08 آذر 1399
شرکت انرژی دانمارکی اورستد ساخت بزرگترین نیروگاه بادی فراساحلی هلند به ظرفیت ۷۵۲ مگاوات را به پایان رساند.

دومین نیروگاه بادی فراساحلی بزرگ جهان آماده بهره برداری شد

به گزارش ایسنا، شرکت اورستد اعلام کرد این نیروگاه بادی در حال حاضر دومین نیروگاه بادی فراساحلی بزرگ جهان است و برق تولید این نیروگاه برای تامین نیاز حدود یک میلیون خانوار هلندی کفایت خواهد کرد.

نیروگاه بادی بورسل ۹۴ توربین در منطقه ای به وسعت ۱۱۲ کیلومتر مربع در دریای شمال دارد و در حدود ۲۳ کیلومتری سواحل هلند واقع شده است.

شرکت اورستد در مناقصه ای در سال ۲۰۱۶ برنده قرارداد ساخت این نیروگاه بادی شده بود. دولت هلند از آن زمان مجوز ساخت نیروگاههای بادی با مجموع ظرفیت ۲۸۰۰ مگاوات را در چهار محل دیگر در دریای شمال صادر کرده و برای قیمت برق در سه مناقصه آخرین هیچ یارانه ای پیشنهاد نکرده است.

دولت هند قصد دارد برای تولید ۶۱۰۰ مگاوات برق از طریق نیروی بادی، چهار مناقصه دیگر در پنج سال آینده برگزار کند.

انرژی تولید شده از سوی منابع تجدیدپذیر نظیر بادی، خورشیدی و بیوماس یا زیست توده حدود ۹۰ درصد از انرژی مورد استفاده در هلند در سال ۲۰۱۹ در مقایسه با ۷.۴ درصد در سال ۲۰۱۸ را تشکیل داد.

بر اساس گزارش رویترز، دولت هلند تامین ۴۰ درصد از برق مورد نیازش از طریق نیروگاههای بادی تا سال ۲۰۳۰ را هدف گرفته و پنلهای خورشیدی هم قرار است تا آن زمان ۳۰ درصد دیگر از برق مورد نیاز این کشور را تولید کنند.

انتهای پیام


10830413
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۸ آبان ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، میزان و بازپرداخت کارت رفاهی متصل به اوراق گام جهت خرید جهیزیه ایرانی مطابق با وام ازدواج خواهد بود که پیش از این وعده داده شده بود این طرح تا پایان آبان ماه اجرایی می‌شود و حالا روزشماری برای اجرای این طرح آغاز شده است....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۲.۵ درصدی به ۳ میلیون و  ۱۶۸ هزار واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی شاهد کاهش کیفیت هوا در کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اطلاعات مکانی (GIS) را عنصری حیاتی برای پایداری شبکه گاز دانست و گفت: لایه‌های اطلاعات مکانی با هرگونه توسعه، اصلاح یا تغییر در شبکه باید به‌روزرسانی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تمامی محور‌های ورودی به تهران شاهد ترافیک سنگین هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اداری و استخدامی کشور از اتصال نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی گفت: با توجه به پیش بینی شرایط بارش در شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: حقوق افرادی که به دلیل حقوق پایین در جایگاه‌های سوخت، به مکمل‌فروشی روی آورده‌اند، بررسی می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با استفاده از سامانه خودنویس متقاضیان به ویژه مستأجران شاهد صرفه‌جویی چشم گیر در هزینه و زمان خود هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است