بین‌الملل 19:06 - 12 آذر 1401

مسکو: غرب نمی تواند نیاز انرژی صنعتی سازی در آفریقا را رفع کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، یک مقام ارشد وزارت خارجه روسیه می گوید غرب نمی تواند با انرژی خود مسئله صنعتی سازی در قاره آفریقا را حل کند.

«اولگ اوزروف» یک مقام ارشد در وزارت امور خارجه روسیه امروز شنبه اعلام کرد که پیشنهادات انرژی غرب نمی تواند مسائل مربوط به صنعتی شدن در میان کشورهای قاره آفریقا را حل کند.

این مقام روس در این خصوص یادآور شد که از بعد مسئله انرژی، کشورهای غربی پیش تر انواع پیشنهادها را ارائه کرده‌اند، اما آنها در درجه اول در محدوده انتقال انرژی یا به اصطلاح گذار سبز قرار می‌گیرند.

اوزروف با ناکافی دانستن پیشنهادات غرب برای صنعتی سازی در آفریقا تاکید کرد که این پیشنهادات غرب، مسائل صنعتی‌سازی در آفریقا را حل نمی‌کند، زیرا به منابع انرژی قوی‌تری برای این مهم نیاز است.

این مقام وزارت خارجه روسیه همچنین اعلام کرد که کشور روسیه است که منابع انرژی لازم را برای این کار در اختیار دارد. وی به طور ویژه اشاره ای هم به پروژه نیروگاه اتمی در مصر داشت و خاطرنشان کرد که امکان اجرای پروژه های دیگر از این دست میسر است.


11754181
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اعلام کرد هفت فرد مرتبط با نیکلاس مادورو و همسرش را به اتهام حمایت از دولت ونزوئلا و نقش ادعایی در قاچاق مواد مخدر تحریم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبسایت شبکه الجزیره در مطلبی به ۵ نکته از کنفرانس مطبوعاتی پایان سال «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۱۷۰ هنرمند برجسته بلژیکی با محکوم کردن استاندارد‌های دوگانه اروپا، خواستار تحریم مسابقات یورویژن ۲۰۲۶ و اخراج اسرائیل به دلیل نسل‌کشی در غزه شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام‌های صهیونیستی فاش کردند که نبرد‌های غزه، لبنان و سوریه تا زمان دیدار نتانیاهو و ترامپ در فلوریدا در وضعیت «انجماد» قرار گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وقوع طوفان در امارات باعث لغو ده‌ها پرواز و آب‌گرفتگی کامل معابر در دبی و شارجه شد و خاطره سیل ویرانگر سال گذشته را در این کشور زنده کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افرادی با هدف برجسته‌کردن گرانی مواد غذایی در کانادا، در پوشش بابانوئل وارد یک فروشگاه شده و هزاران دلار خوراکی را به سرقت بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیدا شدن پهپاد «اورلان-۱۰» روسیه در خاک ترکیه، نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی این کشور را برای بررسی احتمال نقض حریم هوایی به حالت آماده‌باش درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد سازمان ملل برای طبقه‌بندی امنیت غذایی گفت که سه ماه پس از آتش‌بس، غزه از شرایط قحطی خارج شده، اما امکان بازگشت آن وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اروپا با انتقاد از تردید کشور‌های اروپایی در مصادره دارایی‌های روسیه، انفعال در تأمین مالی اوکراین را بازی در زمین کرملین دانست
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبر جریان حکمت ملی عراق با توصیف تحولات منطقه به «زلزله ژئوپلیتیک»، بر لزوم بی‌طرفی هوشمندانه بغداد تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است