سیاسی 17:03 - 27 اسفند 1401

سفر شمخانی در امارات در ادامه توافق ایران و عربستان است

فداحسین مالکی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به ابوظبی، اظهار داشت: ما در ماه‌های اخیر شاهد تحولات خاص منطقه‌ای بودیم و این سفر هم در این راستا تعریف می‌شود.

وی بیان کرد: در ماه‌های اخیر شاهد حوزه پررنگ چینی‌ها در معادلات سیاسی منطقه و سفر رئیس جمهور کشورمان به پکن بودیم و در نهایت رفع کدورت میان ایران و عربستان با وساطت خوب چین اتفاق افتاد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تقویت ارتباط کشورهای منطقه باعث کاهش حضور غربی‌ها و آمریکا در خاورمیانه خواهد شد، تصریح کرد: توافق ایران و عربستان مبین این واقعیت است که ما باید با دوستان خود در کشورهای حوزه خلیج فارس روی مسائل کلان منطقه بر اساس منافع ملی خود هم نظر باشیم.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سفر شمخانی به امارات در همین راستا و در جهت تقویت روابط میان ایران و کشورهای عربی است، گفت: حضور شمخانی در امارات در ادامه توافق ایران و عربستان و در راستای تقویت روابط کشورمان با کشورهای عربی است.

مالکی با بیان اینکه ما ان شاء الله شاهد این موضوع خواهیم بود که جمهوری اسلامی ایران در سال آینده با کشورهای منطقه خصوصاً کشورهای حوزه خلیج فارس جلسات مشترک گوناگونی داشته باشد، گفت: قرار است به زودی چین به همراه شورای همکاری خلیج فارس جلساتی با مقامات ایران داشته باشند. تقویت روابط ایران با کشورهای منطقه بر اساس منافع ملی قطعاً جلوی سلطه‌گری غربی‌ها را در منطقه می‌گیرد.


11843321
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل و تعدادی از آیین‌نامه‌های باقی‌مانده برنامه هفتم توسعه پیشرفت به تصویب اعضا رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران با تأکید بر اینکه ایران به دنیا ثابت کرد هیچ‌وقت آغازگر جنگ نبوده، گفت: ایران راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران با تأکید بر اینکه ایران به دنیا ثابت کرد هیچ‌وقت آغازگر جنگ نبوده، گفت: ایران راه دیپلماسی و مذاکره را بهترین روش برای حل مشکلات می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی زمینی سپاه، جوانان را سرشار از فکر، خلاقیت و نوآوری دانست و بر نقش محوری تلاش مستمر و کسب علم در شکوفایی استعداد‌های آنان تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید مودیان قبل از دریافت پول فروش نسیه باید مالیات پرداخت می‌کردند، اما با اصلاحات جدید، پرداخت مالیات این معاملات به زمان تسویه موکول شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اینکه گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل هیچ تردیدی در اینکه جنایات اسرائیل در غزه «نسل‌کشی» است باقی نمی‌گذارد، تاکید کرد: حامیان رژیم نسل‌کش باید مشارکت و همدستی در نسل‌کشی فلسطینیان را متوقف کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: الگوی همکاری‌های موفق کشورهای مستقلی همچون ایران و روسیه ثابت خواهد کرد که دوران یکجانبه‌گرایی در دنیا به سرآمده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برای بررسی روابط ایران و تونس با میرمسعود حسینیان سفیر کشورمان در تونس به گفت‌وگو نشستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر درخواست بازنگری فوری دستمزد در شورای عالی کار و سنگین‌ترین شکست تاریخ استقلال پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد: در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران، ازسرگیری کامل بازرسی‌ها از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشروط به اتخاذ تدابیر ویژه است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است