سیاسی 07:00 - 21 شهریور 1403
عضو حزب موتلفه اسلامی گفت: زورگویی و تبهکاری آمریکا در اقتصاد جهانی باعث شده است که کشور‌ها تصمیم بگیرند تا به سلطه دلار پایان بدهند.

زورگویی آمریکا به سلطه دلار در جهان پایان داد/ ایران قطب قدرت منطقه است

کاظم انبارلویی عضو حزب مؤتلفه اسلامی در  گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به پایان سلطه دلار در جهان اظهار کرد: زورگویی و تبهکاری آمریکا در اقتصاد جهانی باعث شده است که کشورها تصمیم بگیرند تا به سلطه دلار پایان بدهند و روسیه و چین پیشتاز این مسئله هستند و پیمان‌های اوراسیا و شانگهای نیز بر کاهش استفاده از دلار در مبادلات تجاری تاکید دارد. 

وی افزود: اکنون دولت و خزانه‌داری آمریکا به این جمع‌بندی رسیده‌اند که تحریم کشورها کارایی خود را از دست داده است و اکنون در حال طراحی استراتژی‌هایی هستند که بتوانند از طریق آنها به سلطه دلار بازگردند و مصاحبه اخیر دونالد ترامپ نیز به خوبی بیان می‌کند که دیگر تحریم‌ها اثری ندارد و آمریکا نمی‌تواند از این طریق به کشورهای جهان زور بگوید.

انبار لویی با اشاره به لزوم پیشبرد دیپلماسی عزتمندانه توسط ایران تاکید کرد: سیاست خارجی کشور در شورای عالی امنیت ملی مشخص توسط وزارت امور خارجه عملیاتی می‌شود لذا خصومت‌های ایالات متحده علیه مردم ایران همواره مسلم بوده و تبهکاری رژیم صهیونیستی نیز در منطقه غرب آسیا مورد رصد ما قرار دارد.

وی ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی به مرور شاهد یک افول در هژمونی و قدرت آمریکا بوده‌ و هستیم و اکنون قدم به قدم رژیم صهیونیستی را در منطقه محاصره کرده‌ایم به عبارتی دیگر می‌توان گفت که اکنون ما یک قطب قدرت در منطقه غرب آسیا هستیم و تمامی استراتژیست‌های جهان به این امر اذعان دارند.

خبرنگار: فاطمه سیدی


12091509
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بولیواری ونزوئلا درباره آخرین تحولات متعاقب تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با سفیر جمهوری اسلامی ایران در کاراکاس، در جریان تحولات و اوضاع این کشور قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای ﺍﻃﻼﻉﺭﺳﺎﻧﯽ ﺩﻭﻟﺖ در اطلاعیه‌ای از انتقال ارز ترجیحی از ابتدای زنجیره به خانوارها با هدف تامین امنیت غذایی و معیشت مردم خبر داد و شرایط این طرح را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور گفت: مراسم ششمین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در کرمان پرشورتر از سال گذشته برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: هدف دولت، کاهش فشار معیشتی بر مردم و جلوگیری از ایجاد فساد در زنجیره تأمین و توزیع است و در این مسیر از نقد، نظارت و همراهی همه دلسوزان کشور استقبال می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خانواده شهیدان سلیمانی و یاران همراه وی و جمعی از خانواده شهدای اقتدار با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خانواده شهیدان سلیمانی و یاران همراه وی و جمعی از خانواده شهدای اقتدار با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای دیدار کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل در سالگرد ترور سردار سلیمانی به دست آمریکا، در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت تاکید کرد: چنین جنایتی مصداق بارز یک اقدام آشکار و شنیع تجاوزکارانه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس، لفاظی و مواضع مداخله جویانه شماری از نمایندگان مجلس عوام این کشور را درباره ایران محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است