سیاسی 11:09 - 25 اسفند 1403
رئیس ستاد بزرگداشت انتفاضه و روز جهانی قدس گفت: نفرت و انزجاری که از رژیم صهیونیستی در سرتاسر جهان حاکم شده برگ برنده ای برای جبهه مقاومت و ملت مظلوم فلسطین است.

شریف: نفرت جهانی از اسرائیل برگ برنده‌ جبهه مقاومت است

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، رمضان شریف رئیس ستاد بزرگداشت انتفاضه و روز جهانی قدس در جلسه ستاد بزرگداشت انتفاضه و روز جهانی قدس طی سخنانی اظهار داشت: شاید در سالهای ابتدایی روز جهانی قدس، تنهاتر از امروز بودیم اما امروز همه دنیا علیه رژیم صهیونیستی فریاد می‌زند، حتی نخبگان، دانشگاهیان و دانشجویان کشورهایی که از حامیان اصلی رژیم صیهونیستی بودند و در سالهای گذشته آنچنان به عمق جنایات رژیم صهیونیستی واقف نبودند نیز علیه این رژیم شدند.  لذا این همراهی گسترده علیه رژیم صهیونیستی را باید به فال نیک بگیرم.

 

وی با بیان اینکه نفرت و انزجاری که از رژیم صهیونیستی در سرتاسر جهان حاکم شده برگ برنده‌ای برای جبهه مقاومت و ملت مظلوم فلسطین است، خاطرنشان کرد: روز جهانی قدس امسال فرصت خوبی است برای این موضوع و تبیین چیزی که جریان جبهه مقاومت با ایستادگی، از خودگذشتی، ایثار و با تقدیم شهدای بزرگ و نامداری مثل شهید هنیه، شهید حسن نصرالله در لبنان، هزینه‌هایی بود که جبهه مقاومت برای این کار ارزشمند که تحقق آرمان ملتهای مسلمان برای ازادی بیت المقدس پرداخت کرد.

سردار شریف ابراز امیدواری کرد ثمره خون این شهدا آزادی بیت المقدس و خفت و خواری رژیم صهیونیستی در تمام دنیا باشد.

ادامه دارد....

 

12166945
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت تاکید کرد: صادرات نفت متوقف‌شدنی نیست و از سهم ایران در بازار نفت جهان کوتاه نخواهیم آمد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته هانی زاده در ۳ ماه گذشته تحریر الشام بیش از ۵ هزار نفر از نخبگان طایفه علوی‌ها را در سواحل سوریه ترور کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، ۱۰ توصیه سیاستی در حوزه محرومیت‌زدایی مطرح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دادسرای دیوان محاسبات کشور گزارش وضعیت تهیه، تصویب و ابلاغ آئین‌نامه‌های اجرایی قانون برنامه هفتم پیشرفت منتهی به بهمن ماه ۱۴۰۳ را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حل مشکل آلودگی هوا، ترافیک، رسیدگی به ساخت و ساز‌های غیرقانونی سه مشکلی است که مردم تهران خواستار حل آن هستند
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته سردار رمضان شریف، عملیات طوفان الاقصی در سطح کلان روحیه مقاومت را به رخ جهانیان کشید و نشان داد مقاومت بدون اتکا به دیگران می‌تواند دستاورد‌های قابل توجه‌ای داشته باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید که فوراً با آتش‌بس مورد حمایت آمریکا به خاطر صلح موافقت کرده است
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو فراکسیون کارگری مجلس درباره افزایش حداقل حقوق و دستمزد کارگران توضیحاتی را ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین نشست خبری طحان نظیف با اصحاب رسانه در سال ۱۴۰۳ آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان از تائید بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در شورای نگهبان خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است