بین‌الملل 14:46 - 16 مرداد 1399

تداوم اعتراضات ضد آمریکایی در حومه دیرالزور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رای الیوم، منابع سوری اعلام کردند که شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا «قسد» در واکنش به گسترش دامنه تظاهرات علیه «قسد» و نیروهای اشغالگر آمریکا، شهرک های «الشحیل» ،«البصیره»، «الحوایج» و «ذیبان» در حومه دیر الزور را محاصره کردند و مانع ورود و خروج اهالی از این شهرک ها شدند.

منابع مذکور افزودند:شبه نظامیان مورد حمایت آمریکا «قسد» برای مهار تظاهرات در حومه دیر الزور شهرک های «الشحیل» ،«البصیره»، «الحوایج» و «ذیبان» در حومه دیر الزور را محاصره کردند و ورودی این شهرک را نیز بستند.

به گفته این منابع، دامنه اعتراضات و تظاهرات علیه شبه نظامیان «قسد» در روستاها و شهرک های «ذیبان» و «جدید عکیدات» و»جدید بکاره» و«الطیانه» و«الصبحه» و «أبو النتیل» و «الشحیل» و «شنان» در  حومه دیرالزور  گسترش یافته است.

این منابع بیان کردند:  نیروهای مورد حمایت آمریکا روز گذشته به سوی تظاهرات کنندگان آتش گشودند. ساکنان هم بر سلاح و خودرو این شبه نظامیان وابسته به آمریکا مسلط شده و شماری از این نیروها را هم به اسارت گرفته اند.

منابع سوری اعلام کردند: نیروهای کمکی از شهر الشدادی، شهرک های السوسه، الباغوز و میدان نفتی عمر که مقر اصلی اشغالگران آمریکایی است به منطقه محل اعتراضات آمده و  بالگردها و جنگنده های اشغالگران آمریکایی بر فراز آسمان منطقه به پرواز درآمده اند.

به گفته منابع سوری، نیروهای مورد حمایت آمریکا یعنی قسد از حسکه نیروهای کمکی به کانون اعتراضات در حومه دیرالزور اعزام کرده اند.


10655640
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت ایران در سفر به افغانستان از برنامه‌ریزی تهران و کابل برای توسعه روابط تجاری و رفع موانع مرزی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو صهیونیست در عملیاتی که به نظر می‌رسد استشهادی بوده، در نزدیکی مرز اردن کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو آماده است تا برای حل بحران اوکراین به راه‌حل‌های مصالحه‌آمیز دست یابد، اما در صورتی که منافع امنیتی آن تضمین شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سابق دادگاه جنایات نسل‌کشی در رواندا با اشاره به شباهت‌های میان غزه و رواندا در سال ۱۹۹۴، تأکید کرد که اسرائیل باید پاسخگوی باشند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین در تازه‌ترین تبادل با روسیه بقایای هزار نظامی کشته‌شده را تحویل گرفت که ادامه روند دریافت بیش از ۷ هزار جسد در ماه‌های اخیر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه تحریم‌های تازه ژاپن و کاهش سقف قیمت نفت خود را «غیردوستانه» خواند و وعده اقدام متقابل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ساکنان غزه با اشاره به قطعی فراگیر اینترنت و تلفن غزه از احتمال تشدید قریب‌الوقوع عملیات زمینی اسرائیل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود او و استارمر در مورد طیف گسترده‌ای از موضوعات، از جمله درگیری جاری در اوکراین، بحث کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع، برخی از عالی رتبه‌ترین دیپلمات‌های آمریکایی که بر رویداد‌های سوریه متمرکز بودند، در روز‌های اخیر به طور ناگهانی از سمت خود برکنار شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسپانیا اعلام کرد به منظور کمک به دیوان کیفری بین‌المللی، «تخلفات حقوق بشر در غزه» را بررسی خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است