اجتماعی 15:55 - 10 مهر 1401

محتوای کتاب‌های درسی در حال بازنگری است

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه نجفی پازوکی ظهر یکشنبه در حاشیه مراسم زنگ مهر عشایری در شهرستان تایباد اظهار کرد: از برنامه‌های ویژه وزارت آموزش و پرورش تجهیز کتابخانه های کلاسی است، وقتی کتاب وارد طراحی آموزشی معلم شود، باعث می‌شود تا در حوزه تقویت قوه تجزیه و تحلیل دانش آموزان اتفاقات خوبی ایجاد شود، در واقع وقتی درک متن دانش آموز تقویت شود، در کنار آن بر سایر دروس نیز اثرگذار خواهد بود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: یکی از برنامه‌های دولت در حوزه آموزش و پرورش حذف کلاس‌های کانکسی است، ما باید با اضافه کردن مدارس جدید، بحث کلاس‌های کانکسی را در کشور به طور کلی حذف کنیم و این در برنامه وزارت آموزش و پرورش وجود دارد و در حال پیگیری است.

وی در خصوص بررسی و بازبینی محتوای درسی طبق دستور مقام معظم رهبری، گفت: وزارت آموزش و پرورش به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص بررسی محتوای کتاب‌های آموزش تحصیلی ورود کرده اما کتاب‌های آموزش تحصیلی امسال دانش آموزان در سال گذشته و پیش از فرمایشات ایشان چاپ شده بود، بنابراین در آنها تغییر آنچنانی وجود ندارد.

نجفی پازوکی بیان کرد: در حال حاضر همکاران ما در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی بر روی اصلاح کتاب‌های آموزشی فعالیت می‌کنند، البته این تغییرات قطعاً صد در صدی نخواهد بود اما به لحاظ محتوایی تغییراتی خواهند داشت و محتوای تکراری و قدیمی جایگزین خواهد شد، در عین حال کتاب‌هایی هم وجود دارد که در حال تألیف جدید است.


11700806
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پی انتشار اخباری درباره تداوم ساخت‌وساز در حریم کاخ گلستان در اطلاعیه‌ای، این موضوع را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی خبر تصادف تعدادی موتور سیکلت در اتوبان امام علی (ع)، معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: این حادثه به دلیل ریختن گازوئیل روی زمین اتفاق افتاده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: بدهی‌های شهرداری و بدهی‌های بانکی را کلاً تسویه کردیم؛ شهرداری پیش از این ۸۳.۳ هزار میلیارد تومان بدهی داشت که هم‌اکنون عمده آن تسویه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: از ساعت ۲۴ امشب تا ۵ صبح فردا، باند‌های تونل نیایش و دهانه‌های تونل امیرکبیر مسدود خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا گفت: «اگر امروز بشریت از محتوای قرآن و مفسران حقیقی آن فاصله نمی‌گرفت، وضعیت جوامع چنین نبود.»
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی شرح وظایف ادارات سلامت، ایمنی و محیط‌زیست (HSE) مناطق 22گانه شهرداری تهران برگزار و بر ضرورت توجه به درس‌آموخته‌های ناشی از حوادث HSE تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان هلال‌احمر گفت:در ۷۲ ساعت گذشته نیرو‌های عملیاتی این سازمان به ۲۳۶ حادثه در سراسر کشور رسیدگی و خدمات امدادی ارائه کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به تعطیلات پیش‌رو و احتمال افزایش حجم سفر‌ها در محور‌های کشور، پلیس راه راهور فراجا برنامه ویژه محدودیت‌های ترافیکی را برای مدیریت ترافیک و ارتقای ایمنی سفر تدوین و اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در تصادفات منجر به مرگ، موتورسواران نقش چشمگیری دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» از اسفند سال ۱۳۷۷ که بهره‌برداری از نخستین ایستگاه‌های متروی پایتخت آغاز شد تا به امروز ۱۱ ایستگاه در ماه‌های آذر سال‌های مختلف افتتاح شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است