بین‌الملل 22:30 - 21 دی 1403
پیش‌بینی می‌شود که آتش‌سوزی لس‌آنجلس یکی از پرهزینه‌ترین فجایع تاریخ آمریکا باشد و حجم خسارت‌های آن به راحتی از ۱۵۰ میلیارد دلار عبور کند.

برآورد خسارت ۱۵۰ میلیارد دلاری آتش‌سوزی لس‌آنجلس

تخمین زده می‌شود که آتش سوزی لس آنجلس یکی از پرهزینه‌ترین فجایع تاریخ آمریکا باشد که خسارت آن تاکنون بیش از ۱۳۵ میلیارد دلار برآورد شده و طبق گزارش‌ها این خسارت به راحتی به ۱۵۰ میلیارد دلار خواهد رسید.

به نقل از الجزیره، مقامات شهر لس آنجلس آمریکا در تازه‌ترین آمار‌ها اعلام کردند که ۵۸ هزار ساختمان در معرض آتش‌سوزی قرار دارند و دستور تخلیه ۱۵۳ هزار نفر صادر شده است.

گزارشی که توسط شرکت خدمات پیش‌بینی آب‌وهوای آمریکا «AccuWeather» منتشر شد، نشان می‌دهد که مجموع خسارت‌های آتش سوزی لس آنجلس می‌تواند بین ۱۳۵ تا ۱۵۰ میلیارد دلار باشد که نشان‌دهنده تأثیر قابل‌توجه بر منطقه‌ای است که برخی از گران‌ترین املاک و مستغلات در ایالات متحده را در خود جای داده است.

شرکت‌های خدمات مالی مانند «مورنینگ استار» و «جی پی مورگان» خسارت بیش از ۸ میلیارد دلاری را برای شرکت‌های بیمه پیش بینی کرده‌اند. بیش از ۵۳۰۰ سازه در آتش «پالیسیدز» ویران شده، در حالی که آتش در منطقه Eaton بیش از ۵۰۰۰ ساختمان دیگر را نابود کرده است.

علیرغم تلاش مقامات آمریکایی برای مهار آتش سوزی، برآورد حجم کامل خسارات هنوز مشخص نیست و «جاناتان پورتر» هواشناس ارشد مؤسسه AccuWeather، این فاجعه را یکی از پرهزینه‌ترین بلایای آتش سوزی در دوران معاصر توصیف کرده است.

با توجه به ارزش بالای املاک و مستغلات در مناطق آسیب دیده در لس آنجلس، کارشناسان پیش بینی کرده‌اند که این آتش سوزی‌ها جزو پنج فاجعه پرهزینه جهان تاکنون باشد.

این آتش سوزی بدترین آتش سوزی جنگل‌ها در تاریخ لس آنجلس است و جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا آن را بزرگترین و مخرب‌ترین آتش سوزی‌ جنگلی در تاریخ کالیفرنیا خواند و تاکید کرد که تغییرات آب و هوایی یک واقعیت است.

بایدن که بالاترین سطح فاجعه را در کالیفرنیا اعلام کرده است، بعدازظهر پنجشنبه با مقامات ارشد دیدار کرد تا در مورد واکنش دولت فدرال به آتش سوزی لس آنجلس با آنها گفت‌و‌گو کند.

دفتر پزشکی قانونی لس آنجلس اواخر روز پنجشنبه در یک به روز رسانی اعلام کرد که تعداد قربانیان آتش سوزی به ۱۰ نفر رسیده، این در حالی است که مقامات لس آنجلس در حال حاضر تمایلی به اظهار نظر در مورد تعداد دقیق تلفات ناشی از آتش سوزی ندارند.

مقامات محلی ابالت کالیفرنیا روز پنجشنبه اعلام کردند که حدود ۴۰۰ نیروی نظامی گارد ملی برای مقابله با آتش سوزی‌های شدیدی که لس آنجلس را به مدت ۳ روز فرا گرفته است، بسیج شده‌اند.

«گاوین نیوسام» فرماندار دموکرات کالیفرنیا شامگاه چهارشنبه گفت که بیش از ۷۵۰۰ آتش نشان که برخی از آنها از ایالت‌های دیگر آمده‌اند، در حال مبارزه با این آتش سوزی‌های بی سابقه هستند.

برخی‌ها معتقدند که این آتش‌سوزی‌ها به دلیل جرقه الکتریکی بوده است، زیرا کالیفرنیا سابقه طولانی آتش‌سوزی‌های جنگلی دارد که علت آن اتصالی سیم‌های برق در باد‌های شدید ایجاد شده است.

منبع: مهر


12139289
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین مراسم تحلیف دونالد ترامپ که شامل چهار روز جشن و برنامه‌های متنوع است، پس از ورود دونالد ترامپ و خانواده‌اش به واشنگتن آغاز شد. این رویداد با آتش‌بازی و پذیرایی در باشگاه گلف ملی ترامپ واقع در استرلینگ، ویرجینیا، آغاز شده و روز سه‌شنبه...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در اقدامی خلاف قاعده معمول، تعدادی از مقامات رده بالای خارجی و عمدتا راست‌گرا را برای مراسم تحلیف خود دعوت کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس از ادامه روند تبادل اسرا از هفته آینده خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ماجد الانصاری سخنگوی وزارت خارجه قطر تأکید کرد: بسیاری از اظهارات مقامات اسرائیلی در باره توافق و آتش بس فقط برای مصرف داخلی است و یاد گرفته‌ایم آنها را نادیده بگیریم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، اعتراف کرد که اسرائیل چاره‌ای جز پذیرش تبادل اسرا نداشت و هیچ کس نمی‌توانست مانع آن بشود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که رئیس جمهور اوکراین رویای شکست دادن روسیه را در سر می‌پروراند، بایدن اهداف دیگری برای جنگ تعیین کرده بود که لزوما به نفع کی‌یف تمام نشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به توافق آتش‌بس در غزه و ضمن ابراز امیدواری به دائمی شدن این آتش‌بس، تأکید کرد: «دولت بعدی آمریکا باید به اجرایی شدن آتش‌بس کمک کند.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اروپا از اجرایی شدن توافق آتش بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خزانه‌داری انگلیس طی مصاحبه‌ای گفت که اعتقاد دارد دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا تعرفه‌های سنگین بر کشورش اعمال نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل سازمان ملل از اجرایی شدن آتش بس میان طرفین منازعه در غزه استقبال کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است