بین‌الملل 22:30 - 21 دی 1403
پیش‌بینی می‌شود که آتش‌سوزی لس‌آنجلس یکی از پرهزینه‌ترین فجایع تاریخ آمریکا باشد و حجم خسارت‌های آن به راحتی از ۱۵۰ میلیارد دلار عبور کند.

برآورد خسارت ۱۵۰ میلیارد دلاری آتش‌سوزی لس‌آنجلس

تخمین زده می‌شود که آتش سوزی لس آنجلس یکی از پرهزینه‌ترین فجایع تاریخ آمریکا باشد که خسارت آن تاکنون بیش از ۱۳۵ میلیارد دلار برآورد شده و طبق گزارش‌ها این خسارت به راحتی به ۱۵۰ میلیارد دلار خواهد رسید.

به نقل از الجزیره، مقامات شهر لس آنجلس آمریکا در تازه‌ترین آمار‌ها اعلام کردند که ۵۸ هزار ساختمان در معرض آتش‌سوزی قرار دارند و دستور تخلیه ۱۵۳ هزار نفر صادر شده است.

گزارشی که توسط شرکت خدمات پیش‌بینی آب‌وهوای آمریکا «AccuWeather» منتشر شد، نشان می‌دهد که مجموع خسارت‌های آتش سوزی لس آنجلس می‌تواند بین ۱۳۵ تا ۱۵۰ میلیارد دلار باشد که نشان‌دهنده تأثیر قابل‌توجه بر منطقه‌ای است که برخی از گران‌ترین املاک و مستغلات در ایالات متحده را در خود جای داده است.

شرکت‌های خدمات مالی مانند «مورنینگ استار» و «جی پی مورگان» خسارت بیش از ۸ میلیارد دلاری را برای شرکت‌های بیمه پیش بینی کرده‌اند. بیش از ۵۳۰۰ سازه در آتش «پالیسیدز» ویران شده، در حالی که آتش در منطقه Eaton بیش از ۵۰۰۰ ساختمان دیگر را نابود کرده است.

علیرغم تلاش مقامات آمریکایی برای مهار آتش سوزی، برآورد حجم کامل خسارات هنوز مشخص نیست و «جاناتان پورتر» هواشناس ارشد مؤسسه AccuWeather، این فاجعه را یکی از پرهزینه‌ترین بلایای آتش سوزی در دوران معاصر توصیف کرده است.

با توجه به ارزش بالای املاک و مستغلات در مناطق آسیب دیده در لس آنجلس، کارشناسان پیش بینی کرده‌اند که این آتش سوزی‌ها جزو پنج فاجعه پرهزینه جهان تاکنون باشد.

این آتش سوزی بدترین آتش سوزی جنگل‌ها در تاریخ لس آنجلس است و جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا آن را بزرگترین و مخرب‌ترین آتش سوزی‌ جنگلی در تاریخ کالیفرنیا خواند و تاکید کرد که تغییرات آب و هوایی یک واقعیت است.

بایدن که بالاترین سطح فاجعه را در کالیفرنیا اعلام کرده است، بعدازظهر پنجشنبه با مقامات ارشد دیدار کرد تا در مورد واکنش دولت فدرال به آتش سوزی لس آنجلس با آنها گفت‌و‌گو کند.

دفتر پزشکی قانونی لس آنجلس اواخر روز پنجشنبه در یک به روز رسانی اعلام کرد که تعداد قربانیان آتش سوزی به ۱۰ نفر رسیده، این در حالی است که مقامات لس آنجلس در حال حاضر تمایلی به اظهار نظر در مورد تعداد دقیق تلفات ناشی از آتش سوزی ندارند.

مقامات محلی ابالت کالیفرنیا روز پنجشنبه اعلام کردند که حدود ۴۰۰ نیروی نظامی گارد ملی برای مقابله با آتش سوزی‌های شدیدی که لس آنجلس را به مدت ۳ روز فرا گرفته است، بسیج شده‌اند.

«گاوین نیوسام» فرماندار دموکرات کالیفرنیا شامگاه چهارشنبه گفت که بیش از ۷۵۰۰ آتش نشان که برخی از آنها از ایالت‌های دیگر آمده‌اند، در حال مبارزه با این آتش سوزی‌های بی سابقه هستند.

برخی‌ها معتقدند که این آتش‌سوزی‌ها به دلیل جرقه الکتریکی بوده است، زیرا کالیفرنیا سابقه طولانی آتش‌سوزی‌های جنگلی دارد که علت آن اتصالی سیم‌های برق در باد‌های شدید ایجاد شده است.

منبع: مهر


12139289
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد پهپاد‌های ناشناس در نزدیکی هواپیمای او هنگام پرواز به سمت ایرلند مشاهده شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صندوق سرمایه‌گذاری روسیه، در واکنش تند به سیاست‌های اتحادیه اروپا اعلام کرد اروپا برای نجات از «مسیر اشتباهی» که جو بایدن آن را هدایت کرده، باید به دونالد ترامپ گوش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تونی بلر، نخست‌وزیر پیشین انگلیس، به دلیل مخالفت کشور‌های عربی و اسلامی از فهرست اعضای اصلی «هیئت صلح» غزه در طرح پساجنگ دونالد ترامپ حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش با صدور بیانیه‌ای یورش نیرو‌های اسرائیل به محوطه آژانس امداد و کار سازمان ملل (UNRWA) در قدس اشغالی را به شدت محکوم کرد و خواستار بازگرداندن فوری این ملک به سازمان ملل و رعایت مصونیت آن شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه معاریو در گزارشی فاش کرد سارا نتانیاهو، همسر نخست‌وزیر اسرائیل، در تصمیم به برکناری رئیس سازمان امنیت داخلی (شاباک) نقش کلیدی داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران فرانسه، آلمان و انگلیس در نشست اضطراری لندن با ولودیمیر زلنسکی، حمایت قاطع خود از اوکراین در
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیویورک تایمز در گزارشی فاش کرد حماس پس از عقب‌نشینی اسرائیل از بخش‌هایی از غزه، به سرعت در حال احیای اقتدار خود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از زلزله شدید ۷.۶ ریشتری در شرق ژاپن، نیروگاه‌های هسته‌ای فوکوشیما و دو منطقه دیگر هیچ ناهنجاری گزارش نکرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات ساخت دیواری به طول تقریبی ۵۰۰ کیلومتر در امتداد مرز با اردن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اسناد درونی اتحادیه اروپا، این بلوک در حال بررسی گزینه‌هایی برای تقویت نیرو‌های امنیت داخلی لبنان از طریق آموزش، مشاوره و احتمالاً تأمین تجهیزات است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است