بین‌الملل 16:32 - 01 بهمن 1400
دادستان کل رژیم صهیونیستی اعلام کرد که استفاده پلیس این رژیم از برنامه پگاسوس "قانونی" بوده است!

دادستان اسرائیل: استفاده پلیس از پگاسوس "قانونی" بوده است!

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، آویخای مندلبلیت، دادستان کل رژیم صهیونیستی اعلام کرد: نتایج تحقیقات ما تا به این لحظه نشان می‌دهد که پلیس از برنامه پگاسوس طبق قانون استفاده کرده است!

عومر بارلیف، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت: بعد از بررسی پرونده مشخص شد که پلیس از روش شنود بدون دستور قضایی استفاده نمی‌کند.

دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی از آغاز تحقیقاتی درباره استفاده پلیس از برنامه پگاسوس برای جاسوسی علیه شهروندان خبر داده بود.

انتهای پیام


11420183
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور اعلام کرد: بیش از ۷۰ درصد خروج اتباع غیرقانونی از کشور داوطلبانه بوده است و مخالفان ایران و افغانستان به دنبال ایجاد التهاب هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور‌های دموکرات می‌گویند سیاست‌های ترامپ توانایی رقابت آمریکا با چین را تضعیف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اسبق ترامپ معتقد است اقدامات اخیر او برای صلح اوکراین نمایشی و با هدف رسیدن به جایزه صلح نوبل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اسبق ترامپ معتقد است اقدامات اخیر او برای صلح اوکراین نمایشی و با هدف رسیدن به جایزه صلح نوبل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین دنیس شمیخال، نخست‌وزیر فعلی را به عنوان وزیر دفاع جدید پیشنهاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کالاس، اگرچه نشانه‌هایی از افزایش تعداد کامیون‌های حامل کمک‌ها به غزه مشاهده شده، اما این میزان بهبود در وضعیت بشردوستانه این منطقه کافی نیست. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه سوریه بیانیه جدیدی درباره رویدادهای استان سویدا صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس: نتانیاهو با مهارت تمامی دور‌های مذاکره را خراب می‌کند و نمی‌خواهد به هیچ توافقی برسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات می‌گویند بیش از ۷۰۰ فلسطینی هنگام جمع‌آوری آب در غزه بر اثر آتش‌سوزی اسرائیل شهید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس چهار راه اتصال؛ نقش افغانستان در یک کمربند و یک راه با حضور دیپلمات های چندین کشور در کابل برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است