سیاسی 20:51 - 24 مرداد 1403
رئیس جمهور گفت: دولت در انتخاب استانداران از مشورت نمایندگان مجلس بهره خواهد برد و معیار ما در تعیین استانداران، توانمندی، شایستگی و تخصص است.

دولت در انتخاب استانداران از مشورت نمایندگان بهره خواهد برد

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار اعضای مجمع نمایندگان کردستان، با تأکید بر ضرورت بازنمایی جایگاه استان کردستان در فرآیند برنامه‌ریزی توسعه کشور، توجه به ظرفیت‌های بالقوه استان و اجرای کارشناسی و غیر سلیقه‌ای سند توسعه با بهره‌گیری از ظرفیت علمی اساتید دانشگاه و نخبگان را از جمله مولفه‌های موثر در توسعه استان برشمرد.

رئیس جمهور بخش گردشگری، صنایع و معادن و کشاورزی را از جمله ظرفیت‌های بالقوه استان عنوان کرد و گفت: بالفعل کردن این ظرفیت‌ها با روش‌های علمی می‌تواند بسیاری از مشکلات استان را حل کند.

پزشکیان در ادامه به مزیت‌های جغرافیایی و مرزی استان کردستان به عنوان یکی از ظرفیت‌های بزرگ برای غلبه بر تحریم‌ها اشاره کرد و گفت‌: دولت چهاردهم اعطای اختیارات ویژه به استانداران استان‌های مرزی برای بهره‌مندسازی بیشتر کشور از ظرفیت مرز‌ها را در دستور کار خود دارد.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه دولت در انتخاب استانداران از مشورت نمایندگان مجلس بهره خواهد برد، افزود‌: ملاک و معیار ما در تعیین استانداران، توانمندی، شایستگی و تخصص است نه داشتن روابط یا وابستگی‌های جناحی.

پیش از سخنان رئیس جمهور اعضای مجمع نمایندگان کردستان در سخنانی به بیان مهمترین مسائل و مشکلات حوزه‌های انتخابیه خود از جمله تقویت جاده‌های مواصلاتی، جلوگیری از خام‌فروشی محصولات معادن استان، تامین انرژی پایدار، ساماندهی مرزها، ساماندهی اراضی کشاورزی و اشتغال‌زایی پرداختند.


12083008
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با همتای فرانسوی خود گفت: فعال‌سازی سازوکار موسوم به اسنپ‌بک اقدامی در جهت افزایش تنش و بحران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با همتای فرانسوی خود گفت: فعال‌سازی سازوکار موسوم به اسنپ‌بک اقدامی در جهت افزایش تنش و بحران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور نمایندگان مجلس می‌گوید با گران کردن برق نمی‌توان مشکلات را جبران کرد و ضرر کارگاه‌های تولیدی از قطعی برق را چند ماه بعد خواهیم دید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران در مسابقات جهانی پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا در قبال ایران را محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی با وزیر امور خارجه عربستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ضمن اشاره به دستاورد‌های سفر به وین، گفت: حضور جمهوری اسلامی ایران در این مقطع زمانی ضروری بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهوری در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان را تبریک گفت و یادآور شد که این قهرمانی نمادی از همبستگی و تلاش است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی از تلاش اعجاب‌انگیز و رفتار تحسین‌آمیز قهرمانان کشتی آزاد کشورمان تقدیر کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است