سیاسی 20:51 - 24 مرداد 1403
رئیس جمهور گفت: دولت در انتخاب استانداران از مشورت نمایندگان مجلس بهره خواهد برد و معیار ما در تعیین استانداران، توانمندی، شایستگی و تخصص است.

دولت در انتخاب استانداران از مشورت نمایندگان بهره خواهد برد

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور بعد از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار اعضای مجمع نمایندگان کردستان، با تأکید بر ضرورت بازنمایی جایگاه استان کردستان در فرآیند برنامه‌ریزی توسعه کشور، توجه به ظرفیت‌های بالقوه استان و اجرای کارشناسی و غیر سلیقه‌ای سند توسعه با بهره‌گیری از ظرفیت علمی اساتید دانشگاه و نخبگان را از جمله مولفه‌های موثر در توسعه استان برشمرد.

رئیس جمهور بخش گردشگری، صنایع و معادن و کشاورزی را از جمله ظرفیت‌های بالقوه استان عنوان کرد و گفت: بالفعل کردن این ظرفیت‌ها با روش‌های علمی می‌تواند بسیاری از مشکلات استان را حل کند.

پزشکیان در ادامه به مزیت‌های جغرافیایی و مرزی استان کردستان به عنوان یکی از ظرفیت‌های بزرگ برای غلبه بر تحریم‌ها اشاره کرد و گفت‌: دولت چهاردهم اعطای اختیارات ویژه به استانداران استان‌های مرزی برای بهره‌مندسازی بیشتر کشور از ظرفیت مرز‌ها را در دستور کار خود دارد.

رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه دولت در انتخاب استانداران از مشورت نمایندگان مجلس بهره خواهد برد، افزود‌: ملاک و معیار ما در تعیین استانداران، توانمندی، شایستگی و تخصص است نه داشتن روابط یا وابستگی‌های جناحی.

پیش از سخنان رئیس جمهور اعضای مجمع نمایندگان کردستان در سخنانی به بیان مهمترین مسائل و مشکلات حوزه‌های انتخابیه خود از جمله تقویت جاده‌های مواصلاتی، جلوگیری از خام‌فروشی محصولات معادن استان، تامین انرژی پایدار، ساماندهی مرزها، ساماندهی اراضی کشاورزی و اشتغال‌زایی پرداختند.


12083008
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پورمحمدی می‌گوید با اعمال مدیریت هزینه، ۷۰ ردیف بودجه حذف و ۵۶ ردیف ادغام شد تا هزینه‌های غیرضروری کاهش و تمرکز بر تولید، اشتغال و معیشت مردم افزایش یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گزارش این کمیسیون در موافقت با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور را قرائت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران می‌گوید خانه امین لشکر در تملک ماست و قصد بازسازی آن را داریم تا به‌عنوان یک اثر میراثی باقی بماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گزارش این کمیسیون در خصوص موافقت اعضای این کمیسیون با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ کل کشور را قرائت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس می‌گوید تاکید رهبر انقلاب بر جدا کردن صف معترضان از آشوب طلبان راهگشا و رهنماست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس گزارش کمیسیون تلفیق در مورد کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر کالابرگ یک میلیونی برای همه و حمله غیرقانونی ترامپ به ونزوئلا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان می‌گوید با دستگاه‌های مرتبط که در حفر تونل در تهران همکاری و یا تساهل داشته‌اند برخورد لازم انجام خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: فراجا با کمک مردم آشوبگران را به جایشان خواهد نشاند و ایرانیان با رفتار انقلابی خود به کسانی که با این ملت مؤدبانه صحبت نکنند تودهنی خواهند زد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است