بین‌الملل 20:16 - 01 اردیبهشت 1403
دفتر رسانه‌ای غزه می‌گوید که آمار ورود کامیون‌های کمک‌رسانی به غزه که توسط آمریکا و اسرائیل ارائه می‌شود «یک دروغ تمام عیار» است.

رسانه‌های فلسطینی از دروغ آمریکا در میزان کمک‌رسانی به غزه پرده برداشتند

دفتر رسانه‌های دولتی در غزه می‌گوید که تعداد کل کامیون‌های کمک‌رسانی به نوار غزه به طور متوسط بین ۱۳۰ تا ۱۵۰ کامیون در روز است.  این دفتر رسانه‌ای در بیانیه‌ای اعلام کرد: «روایت رژیم صهیونیستی که توسط آمریکا نیز پذیرفته شده و اعلام می‌شود آن است که روزانه حدود ۳۰۰ کامیون کمک‌رسانی به نوار غزه وارد می‌شود، اما این یک دروغ کامل و جعل واقعیت است».

به گزارش الجزیره، این دفتر گفت که مناطق شمال غزه هنوز از بحران غذایی واقعی رنج می‌برند و تنها راه برای توقف قحطی در شمال غزه و رسیدگی به بحران غذایی در سراسر غزه، باز کردن همه گذرگاه‌ها است.

به گفته دفتر رسانه‌ها، از آغاز ماه آوریل، ورود بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ کامیون به نوار غزه مسدود شده است.

در این بیانیه آمده است: «اشغالگران عمداً در مورد واقعیت بشردوستانه در نوار غزه دروغ می‌گویند و مدتی است که روایتی نادرست را مبنی بر بهبود مکانیسم کمک رسانی و افزایش تعداد کامیون‌های وارد شده به نوار غزه ترویج می‌کنند».

افزایش ورود کمک‌ها به غزه پیش‌تر توسط برنامه جهانی غذا نیز تکذیب شد؛ زیرا این نهاد پنجشنبه گذشته اعلام کرد که تنها ۳۹۲ کامیون حامل مواد غذایی در ماه آوریل وارد نوار غزه شده است.


12049112
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود جان راتکلیف به جلسه وزیر امور خارجه آمریکا با قانون‌گذاران ارشد درباره ایران بپیوندد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا تحریم‌های مرتبط با حوزه سایبری علیه افراد و نهادهای روسی و اماراتی اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی تلفنی با سرگئی لاوروف، همتای روس خود درباره اوضاع منطقه‌ای از جمله ایران گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین روز سه‌شنبه گفت که کشورش به دنبال «روند سریع» برای پیوستن به اتحادیه اروپا است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را تصویب کرد که خواستار آتش‌بس در اوکراین در حالی است که از جنگ چهار سال می‌گذرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ملک عبدالله دوم تأکید کرد که گفت‌و‌گو در مورد تحولات مربوط به مسئله ایران تنها راه جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» توربیورن یاگلند پس از مواجهه با اتهامات مرتبط با پرونده اپستین در وضعیت بحرانی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» داعش مسئولیت حمله به مقر ارتش سوریه که منجر به کشته شدن یک سرباز شد را بر عهده گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته منابع آگاه وزیر امور خارجه آمریکا امروز در یک جلسه خصوصی، قانونگذاران ارشد را در مورد ایران مطلع خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است