بین‌الملل 19:03 - 02 مهر 1401

بازداشت ۴۸۰۰ فلسطینی از ابتدای سال جاری میلادی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه العهد، «باشگاه اسیر فلسطین» امروز شنبه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از ابتدای سال ۲۰۲۲ تا پایان ماه آگوست گذشته، ۴ هزار و ۸۰۰ فلسطینی را بازداشت کرده است.

بنا بر اعلام «باشگاه اسیر فلسطین»، در بین این بازداشتی ها اسرای بیمار و مجروح جنگی نیز حضور دارن؛ اما رژیم صهیونیستی به وضعیت آنها هیچ توجهی ندارد.

در این گزارش با اشاره به بازداشت عاصف الرفاعی جوان ۲۰ ساله فلسطینی که در جریان یورش بامداد امروز نظامیان صهیونیست به شهرک کفر عین در شمال رام الله رخ داد، آمده است: الرفاعی دچار بیماری سرطان کولون و غدد است و در گذشته نیز ۳ بار سابقه اسارت از سوی رژیم صهیونیستی را دارد.

باشگاه اسیر فلسطین مسئولیت کامل وضعیت سلامتی اسرای فلسطینی  در زندان های رژیم صهیونیستی از جمله عاصف الرفاعی را بر عهده تل آویو دانست و بر لزوم آزادی همه اسرا تاکید کرد.


11696523
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاعات ملی آمریکا، هشدار داد که یک «دولت سایه» در حال تلاش برای خنثی کردن مذاکرات دونالد ترامپ برای پایان دادن به جنگ اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افراد مسلح در آفریقای جنوبی ۱۰ نفر را کشته و ۱۰ نفر دیگر را زخمی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ونزوئلا توقیف نفتکش توسط آمریکا را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید در صورتی که دیدار سه‌جانبه آمریکا، اوکراین و روسیه نتایج مشخصی داشته باشد، از آن حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان قطر، مصر، ترکیه و آمریکا می‌گویند تلاش کرده‌اند نقشه راه مرحله دوم آتش‌بس غزه را ترسیم کنند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انتشار هزاران سند وزارت دادگستری آمریکا درباره جفری اپستین، شبکه‌ای از روابط پنهان نخبگان را برملا می‌کند و بحران اخلاقی غرب را برجسته می‌سازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اختلافات پنهان ترامپ و نتانیاهو بر سر غزه و سوریه، اتحاد سنتی آمریکا و رژیم صهیونیستی را در آستانه آزمون تاریخی قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و رژیم صهیونیستی با افزایش فشار‌ها برای خلع سلاح حزب‌الله، مذاکرات ناقوره را به ابزاری برای پیشبرد اهداف یک‌جانبه تبدیل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیشنهاد کرده زندانی برای اسرای فلسطینی ساخته شود که توسط تمساح‌ها محاصره شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در تجاوزی آشکار به حاکمیت دمشق، مدعی شد که برای دستگیری یک عضو داعش عملیاتی را در جنوب سوریه انجام داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است