بین‌الملل 19:03 - 02 مهر 1401

بازداشت ۴۸۰۰ فلسطینی از ابتدای سال جاری میلادی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه العهد، «باشگاه اسیر فلسطین» امروز شنبه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از ابتدای سال ۲۰۲۲ تا پایان ماه آگوست گذشته، ۴ هزار و ۸۰۰ فلسطینی را بازداشت کرده است.

بنا بر اعلام «باشگاه اسیر فلسطین»، در بین این بازداشتی ها اسرای بیمار و مجروح جنگی نیز حضور دارن؛ اما رژیم صهیونیستی به وضعیت آنها هیچ توجهی ندارد.

در این گزارش با اشاره به بازداشت عاصف الرفاعی جوان ۲۰ ساله فلسطینی که در جریان یورش بامداد امروز نظامیان صهیونیست به شهرک کفر عین در شمال رام الله رخ داد، آمده است: الرفاعی دچار بیماری سرطان کولون و غدد است و در گذشته نیز ۳ بار سابقه اسارت از سوی رژیم صهیونیستی را دارد.

باشگاه اسیر فلسطین مسئولیت کامل وضعیت سلامتی اسرای فلسطینی  در زندان های رژیم صهیونیستی از جمله عاصف الرفاعی را بر عهده تل آویو دانست و بر لزوم آزادی همه اسرا تاکید کرد.


11696523
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از برگزاری دور دیگری از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا در ژنو خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع از برگزاری گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای در پنجشنبه این هفته خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند که ایران زمستان امسال توافقی تسلیحاتی برای خرید هزاران موشک با روسیه امضا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افزایش دوباره تعرفه‌های واشنگتن به ۱۵ درصد، کمیسیون اروپا از آمریکا خواست به مفاد توافق تجاری سال گذشته پایبند بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر برخورد یک قایق مسافربری با کشتی حامل سنگ در دریاچه‌ای در شمال ویتنام، شش نفر از جمله دو کودک جان باختند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند اگر ایران تا دو روز دیگر طرح مکتوب خود را ارائه دهد، روز جمعه دور دیگری از مذاکرات با حضور فرستادگان ترامپ برگزار خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مرد مسلح که به صورت «غیرمجاز» نزدیک اقامتگاه ترامپ شده بود، هدف قرار گرفته و کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجارستان می‌گوید که به دلیل قطع جریان نفت از خاک اوکراین، قصد دارد بیستمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه را مسدود کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات پهپادی اوکراین، فرودگاه‌های پایتخت روسیه فعالیت خود را محدود کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا و کره جنوبی اعلام تاریخ رزمایش‌های نظامی بزرگ بهاری خود را به تعویق انداختند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است