بین‌الملل 01:27 - 19 اردیبهشت 1400

مردم الجزایر خواستار عذرخواهی رسمی مقامات فرانسه شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از القدس العربی، مردم الجزایر برای نخستین بار روز ملی «حافظه و یادآوری» را برای قدردانی از خون قربانیانی که به دست استعمار فرانسه در سال ۱۹۴۵ بر زمین ریخته شد، پاس داشتند.

هزاران الجزایری روز شنبه با برگزاری یک راهپیمایی در شهر «سطیف» واقع در شرق این کشور و پیمودن مسیری که ۷۶ سال پیش توسط آزادی خواهان الجزایری طی شد، از «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه خواستند تا به طور رسمی بابت جنایت‌های ارتش فرانسه علیه مردم الجزایر از آنان عذرخواهی کند.

گفتنی است که در تاریخ ۸ می ۱۹۴۵ نیروهای اشغالگر فرانسه به قتل عام فجیعی در مناطق سطیف، قالمه و خراطه در شرق الجزیره پایتخت این کشور دست زدند.

طبق آمارهای رسمی، ۴۵ هزار تن از مردمی که در اعتراض به اشغالگری ارتش فرانسه و برای استقلال کشورشان در این روز دست به اعتراض زده بودند، توسط نیروهای اشغالگر فرانسه کشته شدند.


11057851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان «گزارشگران بدون مرز» اعلام کرد اسرائیل با کشتن ۲۹ روزنامه‌نگار در غزه، «مرگبارترین رژیم برای خبرنگاران» شناسایی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا در جریان نشست گروه هفت به سران این گروه اطلاع داده است پس از این بودحه کمک مالی به اوکراین را کاهش خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیمیتری کولبا، وزیر خارجه اسبق اوکراین که پیشتر از هموطنانش خواسته بود با «بیل» بجنگند، حالا می‌گوید تنها در صورت دریافت فراخوان به جبهه خواهد رفت و فعلاً «در خانه نشسته» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله شبه‌نظامیان به یک پست امنیتی در منطقه مرزی در شمال غرب پاکستان، شش سرباز این کشور کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع انگلیسی گزارش دادند که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا طی چند روز آینده توافقی را برای توقیف دارایی‌های روسیه اعلام خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولودیمیر زلنسکی تأکید کرد اوکراین تحت هیچ توافقی حق قانونی یا اخلاقی برای واگذاری سرزمین به روسیه را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اورزولا فون در لاین با تأکید بر اهمیت راهبردی اوکراین برای اتحادیه اروپا، اعلام کرد امنیت این کشور باید به عنوان نخستین خط دفاعی اروپا در بلندمدت تضمین شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای چارجوب هماهنگی از جلسه‌ی عادی این نهاد برای رایزنی درباره نامزد مناسب برای پست نخست وزیری عراق خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با هشدار درباره بحران جمعیتی روسیه، خواستار تدوین اقدامات جدیدی برای افزایش نرخ زاد و ولد و تشویق پدری مسئولانه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد پهپاد‌های ناشناس در نزدیکی هواپیمای او هنگام پرواز به سمت ایرلند مشاهده شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است