بین‌الملل 01:27 - 19 اردیبهشت 1400

مردم الجزایر خواستار عذرخواهی رسمی مقامات فرانسه شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از القدس العربی، مردم الجزایر برای نخستین بار روز ملی «حافظه و یادآوری» را برای قدردانی از خون قربانیانی که به دست استعمار فرانسه در سال ۱۹۴۵ بر زمین ریخته شد، پاس داشتند.

هزاران الجزایری روز شنبه با برگزاری یک راهپیمایی در شهر «سطیف» واقع در شرق این کشور و پیمودن مسیری که ۷۶ سال پیش توسط آزادی خواهان الجزایری طی شد، از «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه خواستند تا به طور رسمی بابت جنایت‌های ارتش فرانسه علیه مردم الجزایر از آنان عذرخواهی کند.

گفتنی است که در تاریخ ۸ می ۱۹۴۵ نیروهای اشغالگر فرانسه به قتل عام فجیعی در مناطق سطیف، قالمه و خراطه در شرق الجزیره پایتخت این کشور دست زدند.

طبق آمارهای رسمی، ۴۵ هزار تن از مردمی که در اعتراض به اشغالگری ارتش فرانسه و برای استقلال کشورشان در این روز دست به اعتراض زده بودند، توسط نیروهای اشغالگر فرانسه کشته شدند.


11057851
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع آلمان از خروج سامانه‌های موشکی دفاع هوایی پاتریوت خود از لهستان و بازگشت پرسنل بوندس‌وهر مستقر در آنجا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات غزه ۸۱۳ مورد نقض توافق‌نامه‌ها توسط اسرائیل را ثبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که موافقت اسرائیل با ساخت چندین شهرک در کرانه باختری اشغالی را محکوم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عصر سه‌شنبه در دو حمله هوایی اسرائیل به لبنان علیرغم توافق آتش‌بس دو نفر شهید شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع دیپلماتیک اعلام کردند که رئیس جمهور روسیه ممکن است سال آینده سفری به ترکیه داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اعضای اروپایی شورای امنیت سازمان ملل متحد سطح بی‌سابقه خشونت در کرانه باختری اشغالی و قدس شرقی را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات ارشد اروپایی موافقت کردند که یک نهاد بین‌المللی برای تصمیم‌گیری در مورد ده‌ها میلیارد یورو «غرامت نهایی» برای اوکراین تشکیل دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل می‌گوید پهپاد‌ها در این ماه بیش از ۱۰۰ غیرنظامی را در کردفان سودان کشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه می‌گوید محمد خلیل ابوالخیر، نوزاد دو هفته‌ای بر اثر سرمازدگی در غزه درگذشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که پنتاگون در حال آماده‌سازی طرح سازماندهی مجدد نظامی بزرگی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است