اجتماعی 15:27 - 31 تیر 1400
سازمان هواشناسی نسبت به وقوع رگبار باران و رعد و برق در برخی استان‌های کشور و وزش باد نسبتا شدید و افزایش ارتفاع موج در دریای خزر هشدار داد.

هشدار هواشناسی نسبت به رگبار و رعدوبرق / احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها

به گزارش ایسنا، در هشدار زرد رنگ سازمان هواشناسی آمده است: رگبار باران و رعدوبرق، وزش بادشدید، خیزش گردوخاک و در مناطق مستعد بارش تگرگ شنبه (۲ تیر) در استان‌های فارس، شمال هرمزگان، جنوب کرمان، شمال آذربایجان شرقی و یکشنبه (۳ تیر) در هرمزگان، نیمه جنوبی فارس، جنوب سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان ‌پیش‌بینی می‌شود.

در ادامه این هشدار آورده‌ است: احتمال جاری شدن روان آب در مسیل‌ها، احتمال برخورد صاعقه، احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، احتمال خسارت به سازه های موقت و محصولات کشاورزی، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در چنین شرایطی وجود دارد. از این رو احتیاط در توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در چرای دام در مسیل‌ها و مناطق مرتفع، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و تقویت سازه‌های موقتی و تابلوهای تبلیغاتی و احتیاط در عبور از مجاورت سازه‌های نیمه کاره توصیه می‌شود.

سازمان هواشناسی نسبت به فعالیت یک سامانه بارشی جدید از شنبه (۲ تیر) نیز هشدار داد و نوشت: بارندگی گاهی رگباری و شدید، رعد و برق و وزش باد در استان‌های گیلان، غرب مازندران دور از انتظار نیست. در چنین شرایطی احتمال آبگرفتگی معابر، بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها، احتمال برخورد صاعقه در دامنه و ارتفاعات ‌پیش‌بینی و بنابراین احتیاط در تردد و استقرار و اتراق در حاشیه رودخانه ها، احتیاط در صعود به ارتفاعات توصیه می‌شود.

سازمان هواشناسی همچنین در هشدار زرد رنگ دیگری نسبت به وزش باد شدید، افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در سواحل و تا ۲.۵ متر در فراساحل دریای خزر از امروز تا یکشنبه (۳۱ مرداد تا ۳ تیر) خبر داده است.

با توجه به اینکه در چنین شرایطی احتمال غرق شدن شناگران و قایق‌های کوچک و احتمال آسیب دیدن شناورهای سبک، نیمه سنگین، قفس‌ها و تورهای صیادی وجود دارد. ممنوعیت در شنا به‌ویژه در مناطق فراساحل، محدودیت تردد قایق‌های کوچک و شناورهای سبک و نیمه سنگین صیادی و رعایت احتیاط در صنایع فراساحل توصیه می‌شود.

به گزارش ایسنا، هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

انتهای پیام


11157721
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اگر آقایان هم در امور خانه تکانی ورود کنند، سطح ایمنی کار بالا می‌رود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات اعلام کرد: حدود ۳۳ درصد پرونده‌های وارده به دادگاه عالی انتظامی قضات مربوط به وکلا است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس پیشگیری فراجا از کشف گسترده مواد مخدر، کالای قاچاق و سلاح غیرمجاز و دستگیری ۵۹۱ متهم در عملیات هفته گذشته ایستگاه‌های بازرسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار تصادفات گفت: در ۹ ماهه سال جاری حدود ۴ درصد افزایش در تعداد جان‌باختگان ثبت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سارقی که در کمتر از ۲۵ ثانیه پژو پرشیا سرقت می‌کرد به خاطر اختلاف با یکی از شاگردانش لو رفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از مسدودسازی سرشماره ارسال‌کننده پیامک برای تعدادی از شهروندان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۸ پروژه زیرساختی با حجم اعتباری ۱۵۱ میلیارد تومان به همت بنیاد علوی در ۲۶ شهرستان کشور به بهره‌برداری رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با رای اکثریت اعضای شورای شهر تهران بهای پارکینگ‌های شهرداری برای در سال آینده تعیین شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران از آماده شدن آزادراه شهید شوشتری برای بهره‌برداری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۹ از تکمیل ۱۰ پروژه بزرگ‌مقیاس عمرانی در سال جاری خبر داد و اعلام کرد این پروژه‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است