بین‌الملل 20:06 - 24 مهر 1403
دو مقام ارشد آمریکایی از تل آویو خواسته‌اند پیش از اقدامات واشنگتن، شرایط انسانی در غزه را بهبود بخشند.

هشدار آمریکا به رژیم صهیونیستی درباره تبعات فاجعه فعلی در غزه

آمریکا چک سفید امضا به رژیم صهیونیستی پرداخت کرده و این رژیم نیز به پشتوانه حمایت‌های واشنگتن در حال نسل کشی فلسطینیان در غزه است. با این حال، رسانه‌های غربی می‌کوشند کاخ سفید را منتقد اقدامات تل آویو نشان دهند. 

به گزارش الجزیره، منابع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود به آکسیوس اعلام کردند: آنتونی بلینکن، وزیر خارجه و لوئید آستین، وزیر دفاع آمریکا به اسراییل اعلام کرده اند باید تا ماه آینده میلادی گام‌هایی به منظور بهبود شرایط انسانی در غزه به منظور جلوگیری از اقدامات واشنگتن که می‌تواند ارسال تسلیحات به این رژیم را تحت تاثیر قرار دهد، اجرایی کند. 

در نامه آنها به همتایان صهیونیست خود در ۱۳ اکتبر آمده است: ما اکنون با ارسال نامه‌ای تلاش کردیم بر این موضوع تاکید کنیم که دولت آمریکا عمیقا نگران بدتر شدن فاجعه انسانی در غزه بوده و خواستار انجام اقدامات فوری و پایدار از سوی اسراییل به منظور تغییر شرایط موجود در این باریکه است. 

دو مقام آگاه که نخواستند نامشان فاش شود صحت نامه منتشر شده از سوی این دو مقام ارشد آمریکایی را تایید کردند. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12104920
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاخ سفید با دور زدن دولت دانمارک، خواستار مذاکره مستقیم با مردم گرینلند برای تعیین آینده این جزیره شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی لاوروف در نشست خبری با همتای سوری خود، از آمادگی دمشق برای تعمیق همکاری‌های استراتژیک با روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هر سیاستی که پشت این فراخوان باشد چه تسویه حساب سیاسی، همسویی ایدئولوژیک یا تلاش برای اجرای سیاست «اول آمریکا» نتیجه‌ای جز تضعیف و سقوط جایگاه جهانی ایالات متحده ندارد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شاخص دلار آمریکا در معاملات اخیر به روند کاهشی خود ادامه داد و در مسیر ثبت ضعیف‌ترین عملکرد سالانه در دو دهه گذشته یعنی از سال ۲۰۰۳ قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های ترکیه با انتشار جزئیاتی از سقوط هواپیمای حامل مقامات نظامی لیبی، اعلام کردند که تمامی خدمه این پرواز تبعه فرانسه بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ائتلاف‌های بزرگ سنی عراق در دیداری فشرده، بر سر روش‌های تسهیل انتخاب رئیس جدید مجلس به توافق رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به سال جدید میلادی، باز هم رمزگشایی از اشعار مبهم نوستراداموس بازار داغی پیدا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشست دیشب شورای امنیت از همان ابتدا با اعتراض شدید روسیه و چین روبه‌رو شد، نه‌تنها نمادی از مقاومت جهان چندقطبی در برابر هژمونی یکجانبه‌گرایانه واشنگتن و متحدان اروپایی‌اش است بلکه گواهی روشن بر حقانیت کامل ایران در برابر نقض‌های مکرر و سیس...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود هزینه‌های میلیون دلاری و تبلیغات شدید علیه گروه‌های مقاومت، نتایج انتخابات اخیر عراق یک حقیقت تلخ را برای مخالفان آنها در جهان رقم زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که قرار است دور جدید مذاکرات کاهش تنش میان تایلند و کامبوج امروز آغاز شود، گزارش‌ها از تشدید درگیری‌ها در مناطق مرزی حکایت دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است