بین‌الملل 20:06 - 24 مهر 1403
دو مقام ارشد آمریکایی از تل آویو خواسته‌اند پیش از اقدامات واشنگتن، شرایط انسانی در غزه را بهبود بخشند.

هشدار آمریکا به رژیم صهیونیستی درباره تبعات فاجعه فعلی در غزه

آمریکا چک سفید امضا به رژیم صهیونیستی پرداخت کرده و این رژیم نیز به پشتوانه حمایت‌های واشنگتن در حال نسل کشی فلسطینیان در غزه است. با این حال، رسانه‌های غربی می‌کوشند کاخ سفید را منتقد اقدامات تل آویو نشان دهند. 

به گزارش الجزیره، منابع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود به آکسیوس اعلام کردند: آنتونی بلینکن، وزیر خارجه و لوئید آستین، وزیر دفاع آمریکا به اسراییل اعلام کرده اند باید تا ماه آینده میلادی گام‌هایی به منظور بهبود شرایط انسانی در غزه به منظور جلوگیری از اقدامات واشنگتن که می‌تواند ارسال تسلیحات به این رژیم را تحت تاثیر قرار دهد، اجرایی کند. 

در نامه آنها به همتایان صهیونیست خود در ۱۳ اکتبر آمده است: ما اکنون با ارسال نامه‌ای تلاش کردیم بر این موضوع تاکید کنیم که دولت آمریکا عمیقا نگران بدتر شدن فاجعه انسانی در غزه بوده و خواستار انجام اقدامات فوری و پایدار از سوی اسراییل به منظور تغییر شرایط موجود در این باریکه است. 

دو مقام آگاه که نخواستند نامشان فاش شود صحت نامه منتشر شده از سوی این دو مقام ارشد آمریکایی را تایید کردند. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12104920
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به تصمیم دیوان عالی برای باطل کردن طرح تعرفه‌ها واکنش شدید نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارزش دلار آمریکا پس از چهار روز رشد متوالی، در پی حکم دیوان عالی مبنی بر ابطال تعرفه‌های گمرکی دولت، روند کاهشی به خود گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه آمریکایی می‌گوید که افزایش استقرار نظامی واشنگتن در غرب آسیا هزینه‌های زیادی داشته و با شعار‌های انتخاباتی ترامپ در تضاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس با انتقاد از تشدید حملات و تخریب‌های ارتش صهیونیستی در شرق غزه، این اقدامات را نشانه بی‌اعتنایی به رایزنی‌های سیاسی در واشنگتن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه با انتقاد شدید از برلین و وین، خواستار به رسمیت شناختن جنایات جنگ جهانی دوم به عنوان «نسل‌کشی مردم شوروی» شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود محدودیت‌های اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی، ۸۰ هزار فلسطینی در اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در مسجدالاقصی شرکت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه انگلیس در آستانه دیدار با همتای آمریکایی خود خواستار رویکرد دیپلماتیک در قبال ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع آلمان ضمن رد پیشنهاد مشارکت در برنامه هسته‌ای فرانسه، تاکید کرد که امنیت اروپا همچنان باید زیر سایه اتمی آمریکا باقی بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی در دیدار با مارکو روبیو و شرکای منطقه‌ای، خواستار خویشتن‌داری و دوری از درگیری نظامی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیوان عالی آمریکا اختیارات رئیس‌جمهور در وضع تعرفه‌های گمرکی را غیرقانونی دانست و تاکید کرد که حق وضع مالیات و عوارض منحصرا در اختیار کنگره است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است