اجتماعی 13:33 - 23 بهمن 1402
نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه حمایت از تولید داخل در دستور کار است،گفت: باید خودروسازان هم محصول با کیفیت تولید کنند، در حال حاضر اتوبوس های نو خراب شده اند.

این اتوبوس های نو  خراب از آب در آمدند!

پرویز سروری نائب رییس شورای شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس در خصوص نحوه قرارداد شهرداری با خودروسازان داخلی و گلایه مندی آنها، گفت: در شهرداری معاملات به صورت نقدی و غیرنقدی صورت می گیرد و چیز تازه ای نیست و خودروسازان می توانند قبول کنند تا نکنند؛اجباری نیست.

وی با بیان اینکه در همه پروژه ها از این روش استفاده می شود، گفت: حجم  پروژه ها در شهرداری بالاست و کارها به صورت نقدی و غیرنقدی پیش می رود و  اگر ملکی به خودروساز معرفی می شود، آنها می توانند بررسی کنند و در صورتی که مورد تاییدشان نباشد، قبول نکند. 

سروری گفت: ما هنوز هم  اعلام می کنیم که تمایل شهرداری و شورا به این است که از تولیدات داخل حمایت کنند ولی نباید عده ای  سو استفاده کنند و  مردم در سرما و گرما به علت خرابی اتوبوس معطل بماند.

عضو شورای شهر تهران بیان کرد: اتوبوس نو پروتکل پذیرفته شده ای دارد و  تا مدت ها  باید بار شهر را بردارد نه اینکه نیامده خراب شوند و به پارکینگ بروند.  رئیس اتوبوسرانی گفته که  150 اتوبوس نو خراب شده و به پارکینگ رفته است.

وی با بیان اینکه ما از کل ظرفیت اتوبوس کشور در صورتی که  استاندارد باشد استفاده می کنیم؛ گفت:  هر کارخانه ای که  بچرخد، شغل ایجاد می شود اما باید خودرو استاندارد باشد و ما به دلیل اینکه  فاصله بین تولید و تقاضا زیاد است از واردات هم استفاده می کنیم اما از تولیدات با کیفیت داخل هم استفاده می کنیم.

پایان پیام/


12030262
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران، با تأکید بر لزوم هدفمندسازی جمع‌آوری معتادان متجاهر، مهارت‌آموزی و توانمندسازی را کلید اصلی بازگشت پایدار افراد به جامعه عنوان کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: محور کرج چالوس از ۲۶ بهمن تا ۱۸ اسفند، شنبه تا چهارشنبه، صبح‌ها به دلیل عملیات کارگاه جاده‌ای مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از اختصاص نزدیک به ۲ همت اعتبار برای خرید تجهیزات جدید، افزایش پایگاه‌ها به بیش از ۶۴۸ مرکز و سازماندهی ۳۶۶ تیم عملیاتی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در آیینی با حضور جمعی از مدیران شهری، خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم، از تندیس سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، سردار دل‌ها، در منطقه ۴ تهران رونمایی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا از دستگیری ۱۱۰ متهم و کشف بیش از ۲۰ هزار سند و کالای تقلبی در هفته اول بهمن خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سامانه گزارش‌های مردمی درباره سقط غیرقانونی جنین و موارد مرتبط با تضییع حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم در سایت دادستانی کل کشور راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا اعلام کرد: به دلیل ترافیک سنگین، جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت ۱۶:۰۰ مسدود خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از اجرای طرح ویژه گشت‌های مشترک نظارت بر بازار در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه اعلام کرد: اولین جلسه رسیدگی به پرونده سه متهم اصلی حمله و آتش‌سوزی مسجد سیدالشهدا (ع) شهرستان پاکدشت که منجر به شهادت دو جوان خادم مسجد شد در دادگاه انقلاب برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه از رونمایی و بهره‌برداری رسمی از سامانه هوش مصنوعی حقوقی با عنوان «وکیل‌یار» خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است