اجتماعی 13:33 - 23 بهمن 1402
نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه حمایت از تولید داخل در دستور کار است،گفت: باید خودروسازان هم محصول با کیفیت تولید کنند، در حال حاضر اتوبوس های نو خراب شده اند.

این اتوبوس های نو  خراب از آب در آمدند!

پرویز سروری نائب رییس شورای شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی فارس در خصوص نحوه قرارداد شهرداری با خودروسازان داخلی و گلایه مندی آنها، گفت: در شهرداری معاملات به صورت نقدی و غیرنقدی صورت می گیرد و چیز تازه ای نیست و خودروسازان می توانند قبول کنند تا نکنند؛اجباری نیست.

وی با بیان اینکه در همه پروژه ها از این روش استفاده می شود، گفت: حجم  پروژه ها در شهرداری بالاست و کارها به صورت نقدی و غیرنقدی پیش می رود و  اگر ملکی به خودروساز معرفی می شود، آنها می توانند بررسی کنند و در صورتی که مورد تاییدشان نباشد، قبول نکند. 

سروری گفت: ما هنوز هم  اعلام می کنیم که تمایل شهرداری و شورا به این است که از تولیدات داخل حمایت کنند ولی نباید عده ای  سو استفاده کنند و  مردم در سرما و گرما به علت خرابی اتوبوس معطل بماند.

عضو شورای شهر تهران بیان کرد: اتوبوس نو پروتکل پذیرفته شده ای دارد و  تا مدت ها  باید بار شهر را بردارد نه اینکه نیامده خراب شوند و به پارکینگ بروند.  رئیس اتوبوسرانی گفته که  150 اتوبوس نو خراب شده و به پارکینگ رفته است.

وی با بیان اینکه ما از کل ظرفیت اتوبوس کشور در صورتی که  استاندارد باشد استفاده می کنیم؛ گفت:  هر کارخانه ای که  بچرخد، شغل ایجاد می شود اما باید خودرو استاندارد باشد و ما به دلیل اینکه  فاصله بین تولید و تقاضا زیاد است از واردات هم استفاده می کنیم اما از تولیدات با کیفیت داخل هم استفاده می کنیم.

پایان پیام/


12030262
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: طرح کالا برگ الکترونیکی شامل هر فرد ایرانی ساکن در کشور فارغ از هر گونه دهک بندی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، از شناسایی و دستگیری اعضای یک باند حرفه‌ای جعل اسناد ملکی در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: همواره رابطه وثیقی میان بازاریان و نهاد‌های مقدس انقلابی وجود داشته است و بازاریان در خط مقدم کمک‌رسانی به مردم در حوادث مختلف بوده‌اند
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مدیریت مطالعات خدمات شهری و محیط زیست در مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، با تأکید بر ضرورت توجه جدی به مدیریت پسماند‌های تیز و برنده، این موضوع را یکی از تهدید‌های جدی سلامت عمومی در خانه‌ها، آرایشگاه‌ها و مراکز درمانی دانست. ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: از ظرفیت «صندوق سازگاری» کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل‌متحد و برنامه توسعه ملل‌متحد (UNDP) برای افزایش تاب آوری اقلیمی در کشور استفاده خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با هدف محرومیت‌زدایی هدفمند، توانمندسازی اقتصادی و ارتقای شاخص‌های آموزش و سلامت، تفاهم‌نامه‌های همکاری میان بنیاد علوی و استانداری هرمزگان با اعتباری بالغ بر ۲۵.۵ همت به امضا رسید؛ تفاهم‌نامه‌هایی که اجرای آنها طی سه سال آینده، زمینه‌ساز ت...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست هماهنگی و هم‌افزایی در حوزه آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی میان سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار و بر توسعه همکاری‌های مشترک دو سازمان تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز اطلاع رسانی پلیس امنیت اقتصادی فراجا، اعلام کرد: در اجرای ۲ عملیات مختلف در استان تهران و فارس در مجموع ۲۸ هکتار زمین خواری کشف و آزادسازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: با پیگیری‌ها در سطح ستاد سازمان و مذاکره با دستگاه‌های ذیربط، روند صدور کارت‌های هوشمند ملی شتاب می‌گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است