بین‌الملل 22:32 - 17 بهمن 1401
«سلمان رشدی»، نویسنده مرتد کتاب «آیات شیطانی» قادر به نوشتن نیست.

سلمان رشدی، نویسنده مرتد قادر به نوشتن نیست

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سلمان رشدی، نویسنده مرتد که چند ماه پیش در نیویورک هدف حمله قرار گرفته بود به دلیل مشکلات جسمی که با آنها مواجه است قادر به نوشتن نیست.

رشدی امروز برای اولین بار بعد از حمله‌ای که در مردادماه علیه او انجام شد با روزنامه نیویورکر مصاحبه کرده است. او در این مصاحبه گفته به دلیل آنکه بعضی از انگشت‌هایش فاقد حس هستند هنوز خیلی قادر به نوشتن نیست. 

وی گفت: «می‌توانم پیاده‌روی کنم. منظورم این است که بخش‌هایی از بدنم هستند که نیازمند وارسی‌های دائمی هستند. حمله شدیدی بود.»

روزنامه گاردین نوشته مصاحبه رشدی با نیویورکر چند روز قبل از تاریخ رونمایی از داستان جدیدش منتشر شده است. وکیل رشدی گفته که او برای تبلیغ کتاب جدیدش در انظار عمومی ظاهر نخواهد شد. 

این روزنامه همچنین نوشته که سلمان رشدی بعد از حمله نیویورک به مدت ۶ هفته در بیمارستان بستری بود. او بینایی یک چشم و یکی از دستهایش را از دست داد. 

بیست و یکم مرداد ماه بود که رسانه‌ها خبر دادند، سلمان رشدی نویسنده مرتد کتاب آیات شیطانی در نیویورک هدف حمله قرار گرفت و به شدت مجروح شد.

در حال تکمیل...


11807235
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر توقف پرواز‌های ترکیش ایرلاینز به ایران، مدیر روابط عمومی این شرکت این شایعات را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های فاش شده از دفتر دادستان کل لیبی نشان می‌دهد که دو جاسوس فرانسوی با استفاده از پوشش خبرنگار عملیات ترور فرزند معمر قذافی را هدایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نخست وزیر پاکستان افغانستان را به رعایت نکردن تعهدات خود ذیل توافق دوحه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس اتمی از رصد فعالیت‌های منظم در سایت‌های هسته‌ای و بمباران‌شده ایران خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان از دیدار با معاون رئیس جمهور آمریکا خبر داد و نسبت به پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای تهران-واشنگتن ابراز امیدواری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به درگیری مرزی با کویت را به شدت تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایتالیا با اشاره به شرایط امنیتی ناپایدار، از شهروندان خود خواست که ایران را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران، کشور‌های امارات و عربستان تولید نفت خود را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید هنوز درباره ایران تصمیمی نگرفته و از رویکرد تهران راضی نیست، اما مذاکرات ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است