بین‌الملل 22:32 - 17 بهمن 1401
«سلمان رشدی»، نویسنده مرتد کتاب «آیات شیطانی» قادر به نوشتن نیست.

سلمان رشدی، نویسنده مرتد قادر به نوشتن نیست

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سلمان رشدی، نویسنده مرتد که چند ماه پیش در نیویورک هدف حمله قرار گرفته بود به دلیل مشکلات جسمی که با آنها مواجه است قادر به نوشتن نیست.

رشدی امروز برای اولین بار بعد از حمله‌ای که در مردادماه علیه او انجام شد با روزنامه نیویورکر مصاحبه کرده است. او در این مصاحبه گفته به دلیل آنکه بعضی از انگشت‌هایش فاقد حس هستند هنوز خیلی قادر به نوشتن نیست. 

وی گفت: «می‌توانم پیاده‌روی کنم. منظورم این است که بخش‌هایی از بدنم هستند که نیازمند وارسی‌های دائمی هستند. حمله شدیدی بود.»

روزنامه گاردین نوشته مصاحبه رشدی با نیویورکر چند روز قبل از تاریخ رونمایی از داستان جدیدش منتشر شده است. وکیل رشدی گفته که او برای تبلیغ کتاب جدیدش در انظار عمومی ظاهر نخواهد شد. 

این روزنامه همچنین نوشته که سلمان رشدی بعد از حمله نیویورک به مدت ۶ هفته در بیمارستان بستری بود. او بینایی یک چشم و یکی از دستهایش را از دست داد. 

بیست و یکم مرداد ماه بود که رسانه‌ها خبر دادند، سلمان رشدی نویسنده مرتد کتاب آیات شیطانی در نیویورک هدف حمله قرار گرفت و به شدت مجروح شد.

در حال تکمیل...


11807235
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با نادیده گرفتن محدودیت‌های ایجاد شده توسط دیوان عالی، از وضع تعرفه‌های جهانی جدید بر اساس قانون تجارت ۱۹۷۴ خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به تصمیم دیوان عالی برای باطل کردن طرح تعرفه‌ها واکنش شدید نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارزش دلار آمریکا پس از چهار روز رشد متوالی، در پی حکم دیوان عالی مبنی بر ابطال تعرفه‌های گمرکی دولت، روند کاهشی به خود گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشریه آمریکایی می‌گوید که افزایش استقرار نظامی واشنگتن در غرب آسیا هزینه‌های زیادی داشته و با شعار‌های انتخاباتی ترامپ در تضاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس با انتقاد از تشدید حملات و تخریب‌های ارتش صهیونیستی در شرق غزه، این اقدامات را نشانه بی‌اعتنایی به رایزنی‌های سیاسی در واشنگتن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه با انتقاد شدید از برلین و وین، خواستار به رسمیت شناختن جنایات جنگ جهانی دوم به عنوان «نسل‌کشی مردم شوروی» شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با وجود محدودیت‌های اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی، ۸۰ هزار فلسطینی در اولین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در مسجدالاقصی شرکت کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه انگلیس در آستانه دیدار با همتای آمریکایی خود خواستار رویکرد دیپلماتیک در قبال ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع آلمان ضمن رد پیشنهاد مشارکت در برنامه هسته‌ای فرانسه، تاکید کرد که امنیت اروپا همچنان باید زیر سایه اتمی آمریکا باقی بماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بدر عبدالعاطی در دیدار با مارکو روبیو و شرکای منطقه‌ای، خواستار خویشتن‌داری و دوری از درگیری نظامی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است