اقتصادی 01:25 - 15 اردیبهشت 1400
مدیر مرکز تماس ۱۵۶۹ درگاه یکپارچه ذی نفعان بازار سرمایه نحوه اخذ کد بورسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور را توضیح داد.

ایرانیان خارج نشین چگونه کد بورسی بگیرند؟

مژگان صفری مقدم در گفت و گو با ایسنا، از در دسترس بودن سایت سجام برای ایرانیان مقیم خارج از کشور خبر داد و گفت: سامانه سجام به نشانی WWW.SEJAM.IR به تازگی در کشورهای دیگر نیز قابل دسترسی است و ایرانیان مقیم خارج از کشور میتوانند در سجام ثبت نام کنند. البته پیش شرط سجامی شدن، کارت ملی هوشمند است، زیرا این فرایند باید به صورت الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: بعد از اینکه فرایند احراز هویت الکترونیک سجام با کارت ملی هوشمند انجام شد، کد بورسی برای افراد پیامک می‌شود. برای معامله هم که باید از طریق کارگزاری اقدام کنند. برخی کارگزاری ها در کشورهای دیگر شعبه دارند. البته این قسمت در حیطه کار شرکت سپرده گذاری مرکزی نیست.

مدیر مرکز تماس ۱۵۶۹ درگاه یکپارچه ذی‌نفعان بازار سرمایه ادامه داد: هزینه ثبت نام در سجام ۱۰ هزار تومان است. اگر فرد حساب ایرانی دارد می‌تواند تراکنش را انجام دهد. اگر هم بخواهد می تواند در لینک های رایگان سجام ثبت نام کند.

انتهای پیام


11052773
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ساک دستی آماده و چاپ روبان دو ابزار ساده، اما خیلی مهم برای بسته‌بندی حرفه‌ای فروشگاه‌ها هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از بازنگری کلی در طرح جامع پایانه سومار و تکمیل طرح جامع مرز خسروی خبر داد و گفت: توقف کامیون‌ها در نقطه صفر مرزی به حداقل می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: تا پایان هفته فراخوان ثبت نام خودروهای متقاضی تبدیل از بنزین به دوگانه سوز ال‌پی‌جی را اعلام خواهیم کرد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: سهمیه کارت‌های سوخت جایگاه‌ها کاهش نیافته و در حال برنامه‌ریزی برای افزایش سهمیه آنها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: سهمیه کارت‌های سوخت جایگاه‌ها کاهش نیافته و در حال برنامه‌ریزی برای افزایش سهمیه آنها هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی گفت: در طرح استیجار عمومی برای تامین مسکن آن دسته از متقاضیان و زوج‌های جوانی که به لحاظ مالی، توان تامین آورده اولیه برای ورود به سایر طرح‌های حمایتی مسکن ندارند و نمی‌توانند در فرآیند‌های تحویل مسکن ملکی قرار گیرند، برنا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز آمار ایران در آخرین نتایج حساب‌های ملی فصلی این مرکز، نرخ رشد شش ماهه اول سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز آمار ایران در آخرین نتایج حساب‌های ملی فصلی این مرکز، نرخ رشد اقتصادی شش ماهه اول سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: ملخ صحرایی تهدیدی بالقوه برای امنیت غذایی کشور است و هماهنگی میان دستگاه‌ها برای پیشگیری از طغیان این آفت ضرورت دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۹دمیلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است