بین‌الملل 16:51 - 15 آذر 1403
ارتش سوریه ضمن تائید ورود تروریست‌ها به شهر حماه اعلام کرد که نیرو‌های آن به خارج شهر منتقل شدند و موضع گرفتند.

ارتش سوریه ورود تروریست‌ها به شهر حماه را تائید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - ارتش سوریه عصر امروز پنجشنبه (۱۵ آذر ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای اعلام کرد که فرماندهی کل و نیرو‌های مسلح این کشور به انجام وظیفه ملی خود در بازگرداندن مناطق اشغال شده توسط گروه‌های مسلح ادامه می‌دهند.

ارتش سوریه تاکید کرد: واحد‌های نظامی ما مستقر در شهر حماه به خارج از شهر نقل مکان کرده‌اند و دوباره مستقر شده اند. ما برای حفظ جان غیرنظامیان در شهر حماه و درگیر نکردن آنها در نبرد‌های داخل شهرها، نیرو‌های خود را مجددا مستقر کرده‌ایم.

این نیروهای سوری افزودند: طی ساعات گذشته با تشدید درگیری‌ها بین سربازان ما و گروه‌های تروریستی و افزایش شهدا در میان صفوف نیرو‌های ما، این گروه‌ها توانستند به چندین محور در شهر نفوذ کرده و وارد آن شوند اما متحمل خسارات سنگینی در بین صفوف خود شدند.

ارتش سوریه در این خصوص توضیح داد: طی روزهای گذشته، نیروهای ما نبردهای شدیدی را برای دفع و خنثی کردن حملات خشونت آمیز و پی در پی گروه های مسلح به حماه انجام داده اند، با این وجود شبه نظامیان از محور‌های مختلف به تعداد زیاد و با استفاده از تمامی ابزارها، تجهیزات نظامی و تعداد زیادی به محورهای حماه حمله کردند.

خبرنگاران شبکه المیادین نیز مقابله ارتش سوریه با حمله خشونت آمیز گروه های مسلح در محله های شمال شرقی شهر حماه تائید و ورود آنان به این شهر را گزارش داد.

منبع: المیادین


12124012
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ارشد امنیتی اسرائیل با اشاره به بازداشت چند جوان حریدی به اتهام جاسوسی برای ایران، مدعی شد که جمهوری اسلامی از طریق فضای مجازی به دنبال جذب نیرو است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تجمع نظامی آمریکا در منطقه، بیش از آنکه طرحی برای جنگ باشد، نشانه فقدان هدف در برابر سد دفاعی ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه عبری اسرائیل هیوم به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که در دور سوم مذاکرات ژنو، ایران هیچ انعطافی در برابر درخواست آمریکا برای توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم نشان نداده است. این بن‌بست، آینده گفت‌و‌گو‌ها را با ابهام مواجه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با پایان دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، حضور ناگهانی «لیندسی گراهام» سناتور تندرو و نزدیک به «دونالد ترامپ» در کاخ سفید، گمانه‌زنی‌ها درباره بررسی گزینه‌های نظامی علیه ایران را افزایش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با تشدید تنش‌ها و احتمال حمله آمریکا به ایران، تحلیلگران نسبت به عواقب یک درگیری تمام‌عیار هشدار می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه قدرتمند حزب الله عراق به نیرو‌های خود دستور داده است که برای سناریوی یک جنگ طولانی در صورت حمله آمریکا به ایران آماده شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عربستان در تماس با همتای عمانی خود ضمن استقبال از روند مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، ابراز امیدواری کرد که این گفت‌و‌گو‌ها به تقویت ثبات و امنیت پایدار در منطقه منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه منبع آگاه به رویترز گفتند ادعای دونالد ترامپ مبنی بر اینکه ایران به‌زودی موشکی خواهد ساخت که به ایالات متحده برسد، با ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا همخوانی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان شب گذشته با بمباران مناطقی در کابل، قندهار و پکتیا، تنش‌ها با دولت طالبان را به سطحی تازه رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس در میان گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال استفاده آمریکا از پایگاه دیه‌گو گارسیا برای حمله به ایران، تأکید کرد لندن بر حمایت از روند سیاسی میان واشنگتن و تهران متمرکز است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است