بین‌الملل 16:51 - 15 آذر 1403
ارتش سوریه ضمن تائید ورود تروریست‌ها به شهر حماه اعلام کرد که نیرو‌های آن به خارج شهر منتقل شدند و موضع گرفتند.

ارتش سوریه ورود تروریست‌ها به شهر حماه را تائید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - ارتش سوریه عصر امروز پنجشنبه (۱۵ آذر ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای اعلام کرد که فرماندهی کل و نیرو‌های مسلح این کشور به انجام وظیفه ملی خود در بازگرداندن مناطق اشغال شده توسط گروه‌های مسلح ادامه می‌دهند.

ارتش سوریه تاکید کرد: واحد‌های نظامی ما مستقر در شهر حماه به خارج از شهر نقل مکان کرده‌اند و دوباره مستقر شده اند. ما برای حفظ جان غیرنظامیان در شهر حماه و درگیر نکردن آنها در نبرد‌های داخل شهرها، نیرو‌های خود را مجددا مستقر کرده‌ایم.

این نیروهای سوری افزودند: طی ساعات گذشته با تشدید درگیری‌ها بین سربازان ما و گروه‌های تروریستی و افزایش شهدا در میان صفوف نیرو‌های ما، این گروه‌ها توانستند به چندین محور در شهر نفوذ کرده و وارد آن شوند اما متحمل خسارات سنگینی در بین صفوف خود شدند.

ارتش سوریه در این خصوص توضیح داد: طی روزهای گذشته، نیروهای ما نبردهای شدیدی را برای دفع و خنثی کردن حملات خشونت آمیز و پی در پی گروه های مسلح به حماه انجام داده اند، با این وجود شبه نظامیان از محور‌های مختلف به تعداد زیاد و با استفاده از تمامی ابزارها، تجهیزات نظامی و تعداد زیادی به محورهای حماه حمله کردند.

خبرنگاران شبکه المیادین نیز مقابله ارتش سوریه با حمله خشونت آمیز گروه های مسلح در محله های شمال شرقی شهر حماه تائید و ورود آنان به این شهر را گزارش داد.

منبع: المیادین


12124012
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آمریکایی می‌گویند که ترامپ و نتانیاهو در دیدار اخیر خود توافق کرده‌اند که فشار بر ایران به ویژه در زمینه فروش نفت آن به چین افزایش یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بوریس پیستوریوس گفت که فشار آمریکا بر گرینلند به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی آسیب می‌رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در اولین جلسه هیئت صلح غزه در واشنگتن شرکت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر گرینلند گفت که ما فکر نمی‌کنیم که دیگر هیچ منطقه کم تنشی در جهان وجود داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عربستان می‌گوید ریاض تا زمانی که شاهد «پایان واقعی» جنگ در غزه نباشد، نمی‌تواند مبالغی جهت بازسازی آن اهدا کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه ادعا‌هایی مبنی بر مسمومیت الکسی ناوالنی با سم را به عنوان فریب تبلیغاتی غرب رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ساکنان می‌گویند مهاجمان حداقل ۳۰ نفر را در روستا‌های شمال غربی نیجریه کشتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه سوریه می‌گوید اگر بازگشت پناهجویان سوری به کشور خود پایدار و همراه با مشارکت در بازسازی باشد، برای دمشق مفید خواهد بود. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن پست گزارش داد که سیا و پنتاگون دستگاه مخفی «سندرم هاوانا» را در نروژ بررسی کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای مشترک با سوئد، فرانسه، آلمان و هلند مدعی شد که الکسی ناوالنی در بازداشت روسیه با یک سم کشنده مسموم شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است