بین‌الملل 01:12 - 07 مهر 1401

حداقل ۱۳۳ زخمی در درگیری‌ معترضان و نیروهای امنیتی عراق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع)، درگیری‌های روز چهارشنبه میان معترضان و نیروهای امنیتی عراق در بغداد، حداقل ۱۳۳ زخمی برجای گذاشت.

گفته شده در میان آسیب دیدگان ۴ افسر، ۱۱۸ نظامی عراق و ۱۱ غیرنظامی دیده می‌شود.

بعدازظهر چهارشنبه، منابع عراقی از شلیک چند گلوله خمپاره به منطقه سبز بغداد خبر دادند و اعلام کردند که پارکینگ پارلمان عراق هدف اصابت چند خمپاره قرار گرفته است.

منابع عراقی تاکید کردند که صدای دو انفجار در اطراف پارلمان عراق شنیده شده است. یک منبع امنیتی عراقی به بغداد الیوم گفت: چند گلوله خمپاره به منطقه الخضراء شلک شده است.

از سوی دیگر بغداد الیوم به نقل از یک منبع امنیتی عراقی از کشته شدن یک نیروی امنیتی این کشور بر اثر شلیک راکت به نزدیکی میدان احتفالات در بغداد خبر داد.

بر اساس اعلام منابع عراقی، در این حملات یکی از محافظان وفاء الشمری نماینده پارلمان و نیز پسر قحطان الموسوی دیگر نماینده در حملات منطقه سبز زخمی شده اند.

همزمان، هیئت سازمان ملل در عراق «یونامی» با تاکید بر ضرورت برگزاری گفتگوی سازنده میان گروه‌های عراقی، از همه گروه‌های سیاسی این کشور خواست که از «تهدید و خشونت» پرهیز کنند.

یونامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: از همه طرف‌ها می‌خواهیم که از تهدید و خشونت دوری کنند؛ البته راه حل‌هایی وجود دارد که رسیدن به آن نیازمند گفتگوی سازنده است، گفتگوی سازنده در اسرع وقت ممکن مسئله‌ای ضروری است.

همچنین صالح محمد العراقی معروف به وزیر صدر نیز، توسل به خشونت و حمله به منطقه سبز بغداد را محکوم کرد.


11698495
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه انگلیس را متهم کرد که با هدف تخریب روابط آمریکا و اروپا، شایعه معامله مالی ترامپ با مسکو در ازای پایان جنگ اوکراین را در بروکسل ترویج می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو برای توسعه روابط با تهران «اهمیت ویژه‌ای» قائل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه در اظهاراتی نسبت به حل بحران جنگ ابراز اطمینان کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درحالیکه قطر، عربستان و ترکیه در صف خرید اف-۳۵ هستند؛ اسرائیل نگران از دست رفتن برتری هوایی خود، از آمریکا درخواست امتیازات جبرانی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین بار دیگر از ژاپن خواست نخست وزیر سانای تاکایچی اظهارات اخیر خود مبنی بر اینکه حمله به تایوان می‌تواند تهدیدی برای موجودیت ژاپن باشد را پس بگیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش روزنامه صهیونیستی معاریو از افزایش بی‌سابقه درخواست‌های روان‌درمانی و موارد خودکشی میان سربازان اسرائیلی پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، با امضای یک فرمان اجرایی، داروی فنتانیل را در رده سلاح‌های کشتار جمعی طبقه‌بندی کرد و آن را تهدیدی برای امنیت ملی خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت کانادا با ادعا کردن نقش داشتن چهار مقام ارشد ایرانی در نقض حقوق بشر، هجدهمین بسته تحریمی خود علیه ایران را اعمال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی صراحتا اعلام کرد که علیرغم مذاکرات فشرده شبانه‌روزی، هیچ توافقی با آمریکا در مورد مسائل سرزمینی حاصل نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» لوکاشنکو با انتقاد از افزایش تنش‌های آمریکا با ونزوئلا، ابراز امیدواری کرد که دو کشور اختلافات خود را به شیوه‌ای صلح‌آمیز حل کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است