بین‌الملل 01:12 - 07 مهر 1401

حداقل ۱۳۳ زخمی در درگیری‌ معترضان و نیروهای امنیتی عراق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع)، درگیری‌های روز چهارشنبه میان معترضان و نیروهای امنیتی عراق در بغداد، حداقل ۱۳۳ زخمی برجای گذاشت.

گفته شده در میان آسیب دیدگان ۴ افسر، ۱۱۸ نظامی عراق و ۱۱ غیرنظامی دیده می‌شود.

بعدازظهر چهارشنبه، منابع عراقی از شلیک چند گلوله خمپاره به منطقه سبز بغداد خبر دادند و اعلام کردند که پارکینگ پارلمان عراق هدف اصابت چند خمپاره قرار گرفته است.

منابع عراقی تاکید کردند که صدای دو انفجار در اطراف پارلمان عراق شنیده شده است. یک منبع امنیتی عراقی به بغداد الیوم گفت: چند گلوله خمپاره به منطقه الخضراء شلک شده است.

از سوی دیگر بغداد الیوم به نقل از یک منبع امنیتی عراقی از کشته شدن یک نیروی امنیتی این کشور بر اثر شلیک راکت به نزدیکی میدان احتفالات در بغداد خبر داد.

بر اساس اعلام منابع عراقی، در این حملات یکی از محافظان وفاء الشمری نماینده پارلمان و نیز پسر قحطان الموسوی دیگر نماینده در حملات منطقه سبز زخمی شده اند.

همزمان، هیئت سازمان ملل در عراق «یونامی» با تاکید بر ضرورت برگزاری گفتگوی سازنده میان گروه‌های عراقی، از همه گروه‌های سیاسی این کشور خواست که از «تهدید و خشونت» پرهیز کنند.

یونامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: از همه طرف‌ها می‌خواهیم که از تهدید و خشونت دوری کنند؛ البته راه حل‌هایی وجود دارد که رسیدن به آن نیازمند گفتگوی سازنده است، گفتگوی سازنده در اسرع وقت ممکن مسئله‌ای ضروری است.

همچنین صالح محمد العراقی معروف به وزیر صدر نیز، توسل به خشونت و حمله به منطقه سبز بغداد را محکوم کرد.


11698495
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال نوجوانان افغانستان در آخرین بازی مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۱۷ سال آسیا ۲۰۲۶، با نتیجه ۴ بر صفر از عمان شکست خورد و با کسب تنها ۳ امتیاز، از صعود به مرحله نهایی بازماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار مقامات ارشد کشاورزی طالبان و ازبکستان در کابل، دو طرف بر گسترش همکاری در حوزه‌های صادرات گوشت، ایجاد باغ‌های میوه و تأمین بذرهای اصلاح‌شده تأکید کردند. در این نشست اعلام شد که حجم مبادلات دوجانبه از ۴۱۰ به ۶۱۰ میلیون دلار افزایش یا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک ژنرال ارشد پیشین ارتش بریتانیا در یک تحقیق علنی افشا کرده که نیروهای ویژه این کشور در افغانستان اقدام به اعدام‌های فراقانونی کرده‌اند. این افسر تأکید کرده است که این عمل مصداق آشکار «جنایت جنگی» است و در برخی موارد غیرنظامیان و حتی کودکا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه تازه نشان داد ارتش اسرائیل با کمبود شدید نیرو روبه‌رو شده و تمایل افسران به ادامه خدمت به پایین‌ترین سطح در سال‌های اخیر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بامداد دوشنبه انفجاری در کارخانه فولاد نیپون در هوکایدو ژاپن رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استراتژی اوکراین در هدف‌گیری زیرساخت‌های انرژی روسیه، که از اواخر ۲۰۲۲ شتاب گرفت، به یک الگوی سیستماتیک تبدیل شده که بازار‌های جهانی را با التهاب رو‌به‌رو کرده است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از پرواز مبهم جنگنده بر فراز اقلیم کردستان که نگرانی ساکنان را برانگیخت، عراق اعلام کرد این جنگنده متعلق به ائتلاف بین‌المللی بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به ادعای یک منبع در جریان مذاکرات غیررسمی با نمایندگان آمریکا، رئیس جمهور ونزوئلا آمادگی خود را برای کناره‌گیری در ۱۸ ماه آینده اعلام کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای مسلمانان فرانسه فاش کرد که یهودیان و جاسوسان فرانسوی و اسرائیلی اطلاعات مسلمانان این کشور را به رژیم اسرائیل منتقل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور صربستان اتهام مخالفان درباره تخریب روابط با روسیه را رد و تلکید کرد که روابط دو کشور هرگز آسان نبوده و نباید آن را رمانتیک جلوه داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است