بین‌الملل 01:12 - 07 مهر 1401

حداقل ۱۳۳ زخمی در درگیری‌ معترضان و نیروهای امنیتی عراق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی عراق (واع)، درگیری‌های روز چهارشنبه میان معترضان و نیروهای امنیتی عراق در بغداد، حداقل ۱۳۳ زخمی برجای گذاشت.

گفته شده در میان آسیب دیدگان ۴ افسر، ۱۱۸ نظامی عراق و ۱۱ غیرنظامی دیده می‌شود.

بعدازظهر چهارشنبه، منابع عراقی از شلیک چند گلوله خمپاره به منطقه سبز بغداد خبر دادند و اعلام کردند که پارکینگ پارلمان عراق هدف اصابت چند خمپاره قرار گرفته است.

منابع عراقی تاکید کردند که صدای دو انفجار در اطراف پارلمان عراق شنیده شده است. یک منبع امنیتی عراقی به بغداد الیوم گفت: چند گلوله خمپاره به منطقه الخضراء شلک شده است.

از سوی دیگر بغداد الیوم به نقل از یک منبع امنیتی عراقی از کشته شدن یک نیروی امنیتی این کشور بر اثر شلیک راکت به نزدیکی میدان احتفالات در بغداد خبر داد.

بر اساس اعلام منابع عراقی، در این حملات یکی از محافظان وفاء الشمری نماینده پارلمان و نیز پسر قحطان الموسوی دیگر نماینده در حملات منطقه سبز زخمی شده اند.

همزمان، هیئت سازمان ملل در عراق «یونامی» با تاکید بر ضرورت برگزاری گفتگوی سازنده میان گروه‌های عراقی، از همه گروه‌های سیاسی این کشور خواست که از «تهدید و خشونت» پرهیز کنند.

یونامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: از همه طرف‌ها می‌خواهیم که از تهدید و خشونت دوری کنند؛ البته راه حل‌هایی وجود دارد که رسیدن به آن نیازمند گفتگوی سازنده است، گفتگوی سازنده در اسرع وقت ممکن مسئله‌ای ضروری است.

همچنین صالح محمد العراقی معروف به وزیر صدر نیز، توسل به خشونت و حمله به منطقه سبز بغداد را محکوم کرد.


11698495
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت اتحاد کره جنوبی اعلام کرد که تغییرات قانون ایمنی هوانوردی که اوایل این ماه تصویب شد به کمپین‌های تبلیغاتی علیه کره شمالی پایان می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس حقوقی عراقی توضیح داد که براساس قانونی اساسی عراق برای انتخاب رئیس پارلمان و رئیس‌جمهور این کشور بازه زمانی وجود دارد که باید رعایت شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع استرالیایی می‌گویند پدر و پسری که ۱۵ نفر را در ساحل بوندی سیدنی کشتند، احتمالاً با داعش ارتباط داشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس اتحاد بولیواری برای مردم آمریکا لاتین (آلبا) دزدی دریایی یک نفتکش ونزوئلایی توسط آمریکا را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک دادستان ویژه کره جنوبی گفت که یون سوک یول سعی کرده کره شمالی را به انجام اقدام نظامی تحریک کند تا اعلام حکومت نظامی خود در دسامبر ۲۰۲۴ را توجیه کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عراق در دیدار با یک مقام چینی تاکید کرد که چین بزرگترین واردکننده نفت عراق است و حجم مبادلات تجاری میان آنها به ۵۴ میلیارد دلار می‌رسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی سقوط یک اتوبوس مدرسه که از تولو در شمال کلمبیا به سمت شهر مدلین در حال حرکت بود ۱۷ نفر کشته و ۲۰ نفر دیگر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی فاش کردند که فرستاده آمریکا قرار است خطوط قرمزی را برای اسرائیل درباره حملات به سوربه ترسیم کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد اوکراین برای انصراف از پیوستن به اتحاد نظامی ناتو احتمالاً مسیر مذاکرات صلح را به طور قابل توجهی تغییر نخواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای سیاسی ملی عراق از رئیس‌جمهور این کشور خواست تا زودتر تاریخ اولین جلسه مجلس جدید را تعیین کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است