سیاسی 10:24 - 02 مرداد 1403
حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی گفت: امروز نه تنها ملت‌های یمن، سوریه، و عراق بلکه آزادی‌خواهان در کشور‌های غربی همچون آمریکا فریاد مقاومت سر می‌دهند.

همه آزادی خواهان جهان حتی در کشور‌های غربی فریاد مقاومت سر می‌دهند

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌و‌گویی با بیان اینکه امروز جبهه حق و جبهه باطل به صورت آشکار در حال نبرد هستند، اظهار داشت: مردم مستضعف، حماسه‌ساز و مجاهد یمن و کشور‌های دیگر ایستاده‌اند تا زیر بار سلطه، ظلم و استثمار غربی‌ها نروند و با آنها مبارزه کنند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه در ادامه به روایت شریفه «کونا للظّالم خصماً و للمظلوم عوناً» از امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام اشاره کرد و گفت: حمله پهپاد نیرو‌های مقاومت یمن به قلب تل‌آویو مصداق دفاع از مظلوم و مقابله با ظالمین بود که امروز عالم گیر شده است.

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی تصریح کرد: امروز نه تنها ملت‌های یمن، سوریه، و عراق بلکه آزادی‌خواهان و جوانان آزاده در کشور‌های غربی همچون آمریکا مقابل ظلم ظالمان موضع می‌گیرند و فریاد مقاومت سر می‌دهند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه با تأکید بر اینکه اراده خداوند متعال بر این است که جبهه حق بر جبهه باطل پیروز شود، خاطرنشان کرد: امروز جبهه استکبار روش ظالمانه و ناجوانمردانه خود را ادامه می‌دهد و با امکانات نظامی خود به مردم بی‌گناه حمله می‌کند؛ اما در مقابل، جبهه حق مردانه و شجاعانه به مراکز نظامی و ظلم ستمگران حمله می‌کند.


12075602
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر علاقمندی ایران برای توسعه روابط با اتیوپی، تحقق این هدف را مستلزم فعال‌سازی کمیسیون مشترک همکاری، احصای دقیق نقاط اشتراک، شناسایی ظرفیت‌های مکمل و حرکت در مسیر گفت‌و‌گو دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان اتیوپی که در تهران به سر می‌برد، امروز با سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های متنوع همکاری ایران و قزاقستان گفت: گسترش و تعمیق روابط ایران و قزاقستان به نفع مردم دو کشور و همه کشور‌های منطقه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران در زمینه فناوری هسته‌ای، از منظر تحقیقات و صنعتی‌سازی رشد چشمگیری داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رییس‌جمهور گفت: اگر می‌خواهیم در زمینه علم و دانش به جایگاهی برسیم که در شأن منزلت مردم و کشورمان باشد، باید اصلاح آموزشی را از مدرسه شروع کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس، تنش‌های موجود در شمال آفریقا و غرب آسیا را از طراحی‌های غرب دانست و گفت: آنها می‌خواهند شرایط ناامنی را برای کشور‌های مستقل و مسلمان ایجاد کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: هدف اصلی ما بهبود معیشت مردم است و نباید اجازه دهیم اجرای هیچ طرح و برنامه‌ای (در حوزه ساماندهی ناترازی‌های انرژی) به زندگی مردم آسیبی وارد کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: هدف اصلی ما بهبود معیشت مردم است و نباید اجازه دهیم اجرای هیچ طرح و برنامه‌ای (در حوزه ساماندهی ناترازی‌های انرژی) به زندگی مردم آسیبی وارد کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری از سمت خود استعفا کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طباطبایی سفر‌های قزاقستان و ترکمنستان را دارای تأثیراتی در بازه‌های مختلف زمانی دانست و گفت: باور پزشکیان گشودن مسیر‌های جدید پیشرفت است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است