اجتماعی 16:35 - 11 مرداد 1403
 فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از رفع تصرف ۴۷۵ هکتار اراضی ملی و دولتی در استان اصفهان در سه ماه ابتدای سال جاری خبر داد.

رفع تصرف بیش از ۴۰۰ هکتار از اراضی ملی

سردار رضا بنی اسدی‌فر اظهار کرد: با هدف جلوگیری از تصرف اراضی ملی و دولتی در سطح کشور، همواره اجرای اقدامات پیشگیرانه در اولویت قرار دارد.

وی افزود: در سه ماهه سال جاری، ۴۷۵ هکتار از اراضی ملی و دولتی در گستره شهرهای استان اصفهان، با هوشیاری و تلاش کارکنان یگان حفاظت اراضی این استان از چنگال متصرفات خارج و رفع تعرض شد.

سردار بنی اسدی فر گفت: بازگشت این اراضی به بیت‌المال با اجرای ۹۴ فقره حکم قطعی قضائی و ۲۸۰ مورد رفع تصرف فوری انجام شده است.

وی ادامه داد: با اجرای این احکام قضائی در مجموع ۱۸۵ هکتار از زمین‌های ملی و دولتی در استان اصفهان رفع تصرف و به بیت‌المال اعاده و نسبت به قلع ‌و قمع و خلع ید آن اقدام شد.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ نیز 475 هکتار از اراضی ملی و دولتی استان اصفهان رفع تصرف فوری شده است که از این میزان ۱۱۶ هکتار در سال ۱۴۰۰ ، ۱۱۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ و ۵۶ هکتار در سال ۱۴۰۲ بوده است.

وی با هشدار به کسانی که به صورت غیرمجاز اقدام به احداث بنا در اراضی ملی می‌کنند، گفت: این اداره کل از اراضی ملی با آمادگی کامل حفاظت و حراست می‌کند و با هرگونه دخل و تصرف در این اراضی و زمین خواری به صورت قاطع برخورد کرده و کوچک‌ترین اغماضی ندارد.

فرمانده یگان های انتظامی و حفاظتی فراجا با اشاره به ارسال ۲ هزار و ۷۰۵ مورد اخبار مردمی در نیمه تیر ماه سال جاری، خاطرنشان کرد: تیم‌های گشت و مراقبت یگان حفاظت اراضی در سراسر کشور به صورت پیمایش روزانه در حال گشت زنی برای رصد اراضی ملی و دولتی تحت پوشش هستند و در صورت مشاهده موارد مربوط به تصرف این اراضی اقدامات قانونی لازم را انجام خواهند داد.


12078802
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خوش‌اقبال در بازدید از پروژه‌های تأمین و انتقال آب در پهنه شمال‌غرب تهران، بر رصد مستمر پیشرفت طرح‌ها، رفع موانع اجرایی و ضرورت مدیریت بهینه منابع آبی پایتخت تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: بی‌توجهی به کمربند ایمنی عامل اصلی تلفات جاده‌ای است و استفاده از آن میزان آسیب به سر و قفسه سینه را بیش از ۷۰ درصد کاهش می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی برخط پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از وضعیت ترافیک عادی در معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج شنبه ششم آذر ماه ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس راهور تهران گفت: از آغاز طرح جمع‌آوری خودرو‌های فرسوده و رهاشده تا ۳۰ آبان، ۱۱۵۸خودرو به پارکینگ منتقل و ۱۲۲۳ خودرو توسط مالکان جابه جا شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۶ آذر ماه) در شرایط ناسالم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرآیند ثبت‌نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از ساعت ۱۰ صبح روز شنبه ۱۵ آذر در سامانه «حج من» آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امداد و نجات گفت: آتش‌سوزی گسترده در جنگل‌های دیزمار با ورود فوری نیرو‌های امدادی و پشتیبانی هوایی در حال مهار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: نظام بازنشستگی ایران دیگر نه تنها پایدار نیست، بلکه چالش‌زا برای دولت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معتمدیان گفت: برای شنبه (۸ آذر) وضعیت پایداری هوا وجود دارد و احتمالا جمعه یا شنبه جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا برای تصمیم‌گیری درباره وضعیت تعطیلی تشکیل خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی آتش نشانی شهر تهران گفت: آتش‌سوزی لوله‌های پلی‌اتیلن کنار خیابان در بزرگراه یادگار، با خسارت به چند خودرو و سقف منازل ویلایی، بدون تلفات جانی مهار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است