بین‌الملل 20:32 - 08 اسفند 1402
عضو دفتر سیاسی انصارالله گفت: یمن در نبردی آشکار با آمریکا و انگلیس است، زیرا آن‌ها حاکمیت این کشور را نقض کرده اند.

یمن در نبرد آشکار با آمریکا و انگلیس است

علی القحوم، عضو دفتر سیاسی انصارالله امروز سه شنبه به المیادین گفت: یمن در نبردی آشکار با آمریکا و انگلیس است، زیرا آن‌ها حاکمیت این کشور را نقض کرده اند و هر گونه تجاوز را علیه آن و مردم آن انجام داده اند.

تجاوز به یمن نباید از سوی متجاوزان ساده گرفته شود و از این رو باید از آن‌ها انتقام گرفته شود و بهای گزافی بپردازند؛ حاکمیت و استقلال خطوط قرمز ما است و ما نمی‌توانیم هر چیزی را که از این خطوط قرمز عبور کند تحمل کنیم. 

القحوم با توجه به تلاش‌های غرب برای جلوگیری از حمایت یمن از مردم فلسطین که از طریق عملیات علیه «اسرائیل» و منافع این رژیم صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: همه این تلاش‌ها بیهوده است و صنعا را از حمایت از فلسطین منصرف نخواهد کرد.

وی با اشاره به تظاهرات گسترده‌ای که در حمایت از غزه برگزار می‌شود، گفت: فلسطین مردم یمن را متحد می‌کند.

القحوم با اشاره به تلاش‌های خارجی برای ایجاد اختلاف و تفرقه بین ملت‌ها و کشور‌های عربی و اسلامی هشدار داد که «توطئه بزرگی علیه همه ملت‌های عربی و اسلامی وجود دارد و یمن از دامنه این توطئه آگاه است.»

مذاکرات صلح پیشرفت مثبتی دارد

این مقام ارشد انصارالله در پاسخ به سوالی درباره پیشرفت مذاکرات با عربستان سعودی، شرط صنعا را برای دستیابی به توافق صلح پایدار تکرار کرد و خاطرنشان کرد که گفتگو‌ها به طور مثبت پیش می‌رود.

او گفت: [مذاکرات]برای دستیابی به صلح، آتش بس، رفع محاصره یمن، حل مسائل بشردوستانه، تامین امنیت خروج نیرو‌های خارجی، رسیدگی به شرایط اقتصادی و بازسازی یمن با سرعتی سریع ادامه دارد.

القحوم با تاکید مجدد بر موضع صنعا گفت که «در‌های صلح باز است و دست ما برای صلح دراز است و برای آن آماده است و اولویت، رسیدگی به پیامد‌های جنگ به طور کامل است.»

القحوم با تاکید بر برخی مسائلی که در حال حاضر مانع روند صلح است، تصریح کرد: «صلح با عربستان سعودی تا حدودی به تعویق افتاده است، زیرا فشار‌های آشکار آمریکا بر ریاض وجود دارد، زیرا [آمریکا]نمی‌خواهد به صلح برسد.» 

او به سعودی‌ها توصیه کرد «فرصت را غنیمت شمارید و به صلح دست یابید، زیرا واشنگتن می‌خواهد پادشاهی را به جنگی طولانی در یمن بکشاند.»

وی در انتها تاکید کرد: گفتگو باید برای تحقق وحدت ملی صورت گیرد تا مردم یمن بتوانند با چالش‌های پیش روی کشورشان به ویژه توطئه‌های استعماری مقابله کنند.


12034271
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است