بین‌الملل 17:22 - 24 مرداد 1403
وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از طرح جدید شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری رونمایی کرد.

رونمایی تل آویو از طرح گسترش شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری

اکنون بیش از ۷۰۰ هزار شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری مستقر هستند. با این حال، مقامات تل آویو در نظر دارند با گسترش شهرک سازی‌ها در این منطقه، شمار شهرک نشینان را به یک میلیون نفر افزایش دهند؛ طرحی که می‌تواند عملا به طرح دو دولت برای پایان بخشیدن به منازعه فلسطینیان – اسراییل پایان بخشد. 

به گزارش الجزیره، بتزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) اقدام به انتشار طرح پیشنهادی شهرک سازی‌های جدید در کرانه باختری کرد. این اقدام در پاسخ به آنچه تل آویو اقدام جهانی برای شناسایی کشور مستقل فلسطینی خوانده شده است، صورت می‌گیرد. 

اسموتریچ که خود در شهرک‌های کرانه باختری ساکن است در این باره گفت: هیچ تصمیم ضداسراییلی یا ضدصهیونیستی نمی‌تواند توسعه شهرک سازی‌ها را متوقف کند. ما به مبارزه خود با عقیده خطرناک تشکیل کشور مستقل فلسطینی ادامه خواهیم داد. این مسئله ماموریت زندگی ما است. 

قرار است براساس طرح جدید شهرک سازی ها، ۶۰ هکتار از اراضی فلسطینی در مجاورت شهرک صهیونیست نشین گوش اتزیون (Gush Etzion) ساخت و ساز شده و به بیت المقدس متصل شود. 

این تصمیم به ماه ژوئن باز می‌گردد که کابینه نتانیاهو از ایجاد ۵ ایست بازرسی جدید در کرانه باختری خبر داده و اعلام کرد اراضی فلسطینی بیشتری به منظور ساختن ۳ شهرک جدید صهیونیست نشین در غزه توقیف می‌شود. 

مترجم: ابوالفضل هاشمی


12082958
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روز مانده به رأی‌گیری شورای امنیت درباره آینده غزه، نتانیاهو بار دیگر با تشکیل کشور فلسطین مخالفت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باران‌های شدید و سرمای زمستانی اردوگاه‌های آوارگان غزه را غرق در آب کرده و میلیون‌ها نفر در این باریکه در وضعیت بحرانی به سر می‌برند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با پیشروی در منطقه زاپوریژیا در تلاش برای تثبیت کنترل خود بر جنوب و شرق اوکراین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع پزشکی از شهادت یک مرد فلسطینی در شهر غزه در پی شلیک نظامیان صهیونیست خبر دادند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ازبکستان تشکیل یک سازمان همکاری جدید منطقه‌ای را برای تقویت همکاری و ادغام اقتصادی میان کشور‌های آسیای مرکزی پیشنهاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس اعلام کرده وضعیت پناهندگی را به یک مدل موقت و قابل لغو تبدیل می‌کند و هر زمان که تشخیص دهد کشور مبدا پناهنده امن است، او را باز می‌گرداند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیفل اعلام کرد نظامیان صهیونیست به سمت محل استقرار این نیرو‌ها در جنوب لبنان شلیک کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون از اجرای طرح جدید روادید کارگری خبر داد و گفت: کارفرمایان تنها در صورت عدم موفقیت در جذب نیروی ایرانی می‌توانند از نیروی کار خارجی استفاده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئتی متشکل از مدیران و بازرگانان ایرانی برای حضور در نمایشگاه صنعت و بازرگانی کابل و تقویت مناسبات اقتصادی وارد این شهر شدند.ایران با ۴۰ غرفه و ۱۰۰ بازرگان، بزرگ‌ترین سالن این نمایشگاه را در اختیار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شوکت میرضیایف در نشست رهبران آسیای مرکزی بر لزوم توسعه زیرساخت‌های منطقه‌ای و مشارکت دادن افغانستان در پروژه‌های انرژی و حمل‌ونقل به عنوان عاملی کلیدی برای امنیت و توسعه پایدار تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است