سیاسی 12:31 - 16 مرداد 1399
رییس جمهوری در آستانه فرارسیدن روز خبرنگار از دستور خود به وزیر ارتباطات برای تأمین اینترنت رایگان یک ساله اهالی رسانه خبر داد.

دستور روحانی به وزارت ارتباطات برای تامین اینترنت رایگان یکساله خبرنگاران

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی که صبح امروز در آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملی وزارت نفت سخن می‌گفت در پایان با اشاره به فرارسیدن روز خبرنگار اظهار کرد: اعتراف می‌کنم که روزهای سختی را پشت سر می‌گذاریم، در کنار کرونا، تحریم و در کنار تحریم، تحریف و در کنار تحریف، تهدید را داریم و نیز رسانه‌هایی که در خارج از کشور سعی می‌کنند امید را در کشور از میان ببرند که در این زمینه خبرنگاران و رسانه‌های داخلی می‌توانند اثرگذار باشند.

رییس جمهوری همچنین تاکید کرد: به وزیر ارتباطات نیز دستور می‌دهم که امسال مانند سال گذشته برای خبرنگاران در روز هفدهم مرداد که روز خبرنگاران است، هدیه‌ای همانند پارسال در نظر بگیرند و اینترنت مجانی را در اختیارشان قرار دهند.

سال گذشته نیز وی با حضور در حیاط نهاد ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر از دستورش به وزیر ارتباطات برای تأمین اینترنت رایگان اهالی رسانه طی یک سال خبر داد و گفت: یک سال خدمات اینترنتی رایگان برای خبرنگاران، به‌عنوان هدیه دولت در روز خبرنگار باشد.

انتهای پیام


10655385
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در شرایط کنونی که در منطقه، جهان و دنیای اسلام مسائلی وجود دارد، دیپلماسی ورزشی می‌تواند حلقه وصل ملت‌ها و امت‌ها باشد و ارزان‌ترین راه ارتباطی کشور‌ها با یکدیگر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات کشور در نشست با مدیران رسانه‌ها گفت: انتخابات پیش‌رو براساس راهبرد‌های تعیین شده صادقانه، شفاف و بی طرفانه خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعلام کرد: بسیج و بسیجیان، همچون همیشه نقش خویش را در حفظ ثبات ملی به‌خوبی ایفا کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور «قانون اصلاح بند «الف» ماده (۵۸) قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» را جهت اجرا به بانک مرکزی ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به حضور فعال ایران در بریکس، شانگهای و اوراسیا، تأکید کرد: این تعاملات دیپلماتیک موجب تقویت روابط اقتصادی با همسایگان و ایجاد بازار بزرگ و فرصت‌های جدید برای تجار و سرمایه‌گذاران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با مشاور ارشد سید عمار حکیم و نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پولادی می‌گوید به نظر می‌رسد با حضور چهار هواپیمای آبپاش امروز بتوان آتش‌سوزی در جنگل الیت چالوس را جمع کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رئیس‌جمهور با ارسال نامه‌ای به وزیر امور اقتصادی و دارایی، دستور «اقدام کیفری علیه سهامدار اصلی بانک آینده» را ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای اطفای حریق جنگل‌های هیرکانی، گفت: دو هواپیمای اطفای حریق دوبار آب‌پاشی کرده‌اند و ۴۰۰ نیرو در منطقه مستقرند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت اعلام کرد: عرضه بنزین سوپر وارداتی از فردا -یکشنبه دوم آذرماه- انجام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است