اجتماعی 21:13 - 19 اردیبهشت 1404
قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از بازگشت کامل سرویس‌دهی در خط ۱ از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: پروژه نوسازی و بهسازی نیمه جنوبی این خط طبق برنامه، در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه ادامه خواهد داشت.

خط یک مترو به سرویس‌دهی کامل بازگشت

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، رضا حشمتی شامگاه جمعه ضمن قدردانی از بردباری و همراهی شهروندان به‌ویژه مسافران خط یک مترو در مدت اجرای عملیات عمرانی اخیر، اظهار کرد: از صبح روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه، سرویس‌دهی در خط یک مترو بدون هیچ‌گونه محدودیتی از سر گرفته می‌شود و تمامی ایستگاه‌ها آماده ارائه خدمات کامل و ایمن خواهند بود.

وی افزود: عملیات نوسازی و بهسازی نیمه جنوبی خط یک که با هدف ارتقای سطح ایمنی، افزایش پایداری شبکه و بهبود کیفیت خدمات حمل‌ونقل ریلی در حال انجام است، در روز‌های پایانی هفته (پنج‌شنبه و جمعه‌ها) ادامه خواهد داشت، بدون آنکه خللی در سرویس‌دهی روز‌های کاری ایجاد کند.

قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری مترو تهران با اشاره به راهبرد‌های توسعه‌ای این پروژه‌ها گفت: بهسازی زیرساخت‌ها و نوسازی مسیر‌های ریلی، بخشی از برنامه جامع بهبود بهره‌وری و ارتقای تاب‌آوری شبکه مترو در برابر فشار‌های عملیاتی است که با بهره‌گیری از توان متخصصان داخلی و هماهنگی کامل با واحد‌های اجرایی، در حال اجراست.

حشمتی همچنین ضمن عذرخواهی از مسافران به دلیل محدودیت‌های موقت در برخی ایستگاه‌های خط یک در روز‌های اخیر، یادآور شد: با تلاش بی‌وقفه همکاران فنی و عملیاتی، این اقدامات عمرانی در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه به‌صورت هدفمند و کم‌اختلال دنبال خواهد شد تا شهروندان در طول هفته از خدمات کامل و با کیفیت بهره‌مند شوند.


12187722
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای تهران هم اکنون بر روی عدد ۶۹ قرار گرفته و هوا در وضعیت قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: ساخت پالایشگاه خون و آغاز مسیر تولید دارو‌های مشتق از پلاسما در دستور کار قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دهقان گفت: باید ظرفیت‌های ملی به کار گرفته شود تا مسائل مردم توسط خودشان حل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری جمعیت هلال احمر با اعلام آغاز اصلاحات ساختاری و اولویت‌بندی پروژه‌های نیمه‌تمام، از برنامه‌ریزی برای تبدیل هلدینگ به نهاد مالی تحت نظارت بورس خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به نقش مردم در حل مسائل اجتماعی گفت: هرجا که به مردم میدان داده‌ایم، توانسته‌اند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی برای حل مشکلات اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی و نصب مجسمه «سرباز وطن در میدان نبرد» با حضور شهردار منطقه ۱۴، اقامیری عضو شورای اسلامی شهر تهران و جمعی از خانواده شهدا برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پیامی درگذشت هنرمند متعهد، عنایت‌الله بخشی را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل درمان ستاد مبارزه با موادمخدر با تشریح ابعاد «مراکز امید و زندگی» تأکید کرد: این مراکز تنها محل درمان نیستند، بلکه نقشه راهی جامع برای ساختن دوباره زندگی افرادی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در دولت چهاردهم، نگاه سازمان این است که سیاست‌های محیط‌زیستی نباید مانع توسعه تلقی شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است