اجتماعی 21:13 - 19 اردیبهشت 1404
قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه از بازگشت کامل سرویس‌دهی در خط ۱ از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه خبر داد و گفت: پروژه نوسازی و بهسازی نیمه جنوبی این خط طبق برنامه، در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه ادامه خواهد داشت.

خط یک مترو به سرویس‌دهی کامل بازگشت

باشگاه خبرنگاران جوان - به نقل از شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه، رضا حشمتی شامگاه جمعه ضمن قدردانی از بردباری و همراهی شهروندان به‌ویژه مسافران خط یک مترو در مدت اجرای عملیات عمرانی اخیر، اظهار کرد: از صبح روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه، سرویس‌دهی در خط یک مترو بدون هیچ‌گونه محدودیتی از سر گرفته می‌شود و تمامی ایستگاه‌ها آماده ارائه خدمات کامل و ایمن خواهند بود.

وی افزود: عملیات نوسازی و بهسازی نیمه جنوبی خط یک که با هدف ارتقای سطح ایمنی، افزایش پایداری شبکه و بهبود کیفیت خدمات حمل‌ونقل ریلی در حال انجام است، در روز‌های پایانی هفته (پنج‌شنبه و جمعه‌ها) ادامه خواهد داشت، بدون آنکه خللی در سرویس‌دهی روز‌های کاری ایجاد کند.

قائم‌مقام عملیات شرکت بهره‌برداری مترو تهران با اشاره به راهبرد‌های توسعه‌ای این پروژه‌ها گفت: بهسازی زیرساخت‌ها و نوسازی مسیر‌های ریلی، بخشی از برنامه جامع بهبود بهره‌وری و ارتقای تاب‌آوری شبکه مترو در برابر فشار‌های عملیاتی است که با بهره‌گیری از توان متخصصان داخلی و هماهنگی کامل با واحد‌های اجرایی، در حال اجراست.

حشمتی همچنین ضمن عذرخواهی از مسافران به دلیل محدودیت‌های موقت در برخی ایستگاه‌های خط یک در روز‌های اخیر، یادآور شد: با تلاش بی‌وقفه همکاران فنی و عملیاتی، این اقدامات عمرانی در روز‌های پنج‌شنبه و جمعه به‌صورت هدفمند و کم‌اختلال دنبال خواهد شد تا شهروندان در طول هفته از خدمات کامل و با کیفیت بهره‌مند شوند.


12187722
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران از اجرای پویش مردمی «برکت آفتاب» با هدف جذب کمک‌های خیرین و احداث پنل‌های خورشیدی برای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۴ از اجرای طرح جامع احداث، بازپیرایی، نوسازی و بهسازی ۵ میدان مهم این منطقه با هدف ارتقای کیفیت فضاهای شهری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوان که به خاطر اختلافات خانوادگی پدرش را به قتل رسانده بود با بخشش خواهران و برادرانش از قصاص نجات یافت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه پیگیری نتایج اجرای تفاهم‌نامه‌های بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی با حضور قائم‌مقام مدیرعامل و جمعی از معاونین و مدیران سازمان برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان تهران درباره احتمال بروز طوفان در سطح این استان طی امروز و فردا، مرکز عملیات اضطراری سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش نیرو‌های امدادی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: دهه فجر امسال بیش از ۳ هزار پروژه بهزیستی در سراسر کشور افتتاح خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: دهه فجر امسال بیش از ۳ هزار پروژه بهزیستی در سراسر کشور افتتاح خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راه فراجا از ترافیک سنگین در اغلب محور‌های ورودی به پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از حریق در کارگاه کفاشی در خیابان خیام و مصدومیت یک نفر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: بهای پیشنهادی در مصوبه هیئت وزیران برای معاینه فنی خودروهای سبک در سال جاری ۳۶۳ هزار تومان و معاینه فنی برتر ۳۷۶ هزار تومان است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است