سیاسی 16:00 - 11 آذر 1400

خدمت به مردم ادامه راه انبیا و اولیا است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله حسین نوری همدانی ظهر پنج شنبه در دیدار با جمعی از نمایندگان مجلس و به مناسبت روز مجلس و سالروز شهادت شهید مدرس گفت: یکی از موضوعات بسیار مهمی که باید امروز به آن توجه کنیم بحث مردم است. ادیان الهی و پیامبران همه به مردم توجه داشتند زیرا اصل مردم هستند. اسلام دینی اجتماعی است و در قرآن کریم هم برای احکام خدا مردم مخاطب قرار می‌گیرند زیرا عنایت اسلام به مردم بسیار زیاد است.

وی افزود: وظیفه ما هم این است که هر کسی به هر اندازه می‌تواند به مردم خدمت کند زیرا این کار ادامه راه انبیا و اولیا است. این افتخار برای مسؤولان و علما است که بتوانیم به این مردم خدمت کنیم که همه زحمات را متحمل می‌شوند و همین مردم بودند که در هشت سال جنگ تحمیلی حضور داشتند.

مرجع تقلید شیعیان ادامه داد: حضرت امیر (ع) در نامه ۵۳ به مالک اشتر ۴ موضوع را یادآوری می‌کند. اول اینکه مالیات را به اندازه‌ای که در توان آن‌هاست بگیرید، دوم بحث جهاد است. الان ببینید مسلمان‌ها را به جان هم انداخته و خودشان را کدخدا می‌دانند. باید دشمنان را بشناسیم و نقشه‌های دشمنان را بدانیم نه اینکه با هم جنگ کنیم؛ سوم اینکه به فرهنگ و تربیت توجه کنیم و چهارم اینکه شهرها را بسازیم.

آیت الله نوری همدانی تصریح کرد: در جای دیگر امام علی (ع) می‌فرماید مهمترین نور چشم شما آن است که عدالت را در شهرهای مسلمانان برقرار کنید زیرا ستون دین و سپر در برابر دشمن همین مردم هستند.

استاد سطوح عالی حوزه گفت: شما مسؤولان سعی کنید کار مردم را درست کنید که در رفاه باشند و در مضیقه نباشند و کسانی که مدیر هستند باید مثل آن فقیری که ضعیف‌ترین مردم است زندگی کنند.

وی اضافه کرد: باید توجه به مردم خیلی بیش از این باشد مثل همین میان مردم رفتن‌ها، حضرت امیر (ع) هم صبح به میان مردم در بازار می‌رفت و بعد از آن به کار خود می‌پرداخت. با مردم تواضع کردن و در میان مردم بودن خیلی مهم است. شما هم اگر عذری دارید به میان مردم بروید و با مردم حرف بزنید. هزاران نفر به شما رأی داده‌اند که وکیل آن‌ها هستید پس شما باید حقوق مردم را در نظر بگیرید و پشتیبان آن‌ها باشید.

مرجع تقلید شیعیان افزود: الان گرانی زندگی را برای مردم خیلی سخت کرده است درحالی‌که مردم باید زندگی همراه با رفاه در حد خودشان داشته باشند. اگر هم عذری دارید با اخلاق و تواضع در کنار مردم باشید و به مردم بگویید.

آیت الله نوری همدانی تصریح کرد: وکلای محترم باید قانون را وضع کنند اما این کافی نیست بلکه باید قانون اجرا شود ما الان چند سال است می‌گوئیم دیرکرد حرام است. اگر تصویب شد که حرام است باید جلوی آن گرفته شود.

وی در پایان گفت: همه ما موظفیم این نظام را حفظ کنیم چون مقدمه ظهور امام عصر است و امام (ره) هم با همین هدف به میدان قدم گذاشتند.


11347337
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به دیدار خود با مدیران بانکی استان تهران تصریح کرد: در دولت، مماشات و تساهل با بی‌انضباطی بانک‌ها جایی ندارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه سفرای جدید چند کشور در تهران با «سیدعباس عراقچی» وزیر خارجه دیدار کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای راهبردی روابط خارجی ضمن حضور در وزارت امور خارجه با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس تصمیم کمیسیون تلفیق، افزایش حقوق حقوق‌بگیران به‌صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۰ تا ۴۳ درصد اعمال می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس طی پیامی انتخاب «هیبت حمد عباس عبدالجبار الحلبوسی» را به‌عنوان رئیس مجلس نمایندگان جمهوری عراق تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر خارجه بحرین طی تماس تلفنی درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی «قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی» را جهت اجراء به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در حکمی نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند، عبدالناصر همتی را به عنوان رئیس کل بانک مرکزی منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اولویت حمایت از بخش خصوصی، از تداوم پیگیری مطالبات فعالان اقتصادی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران به مناسبت شهادت سخنگوی گردان‌های القسام و چند تن دیگر از رزمندگان فلسطین تاکید کرد: این شهادت مظلومانه و تروریستی را نشانه پیروزی رزمندگان مقامت می‌داند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است