سیاسی 12:38 - 28 مرداد 1401
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: عده‌ای می‌خواهند از قِبَل کشاورزان زعفران کار، درآمد کسب کنند؛ مافیا و دلالان به بورس کالا و عرضه زعفران هم رسوخ کرده ولی جلوی‌ آنها ایستاده‌ایم.

مافیا و دلالان به بورس کالا و عرضه زعفران نفوذ کرده‌اند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، ذبیح الله اعظمی سخنگوی کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در طی دو سال گذشته مجلس به طور تمام قد از کشاورزان و همچنین کشاورزان زعفران کار حمایت کرده و مشکلات آنها را پیگیری و برطرف می‌کند.

وی افزود: با توجه به آمار و اطلاعاتی که داریم امسال میزان زعفران با توجه به خشکسالی و کمبود بارندگی‌ها، کاهش یافته و تبع آن عملکرد و برداشت زعفران کاهش و با توجه به عرضه کم آن، قیمت‌ها هم افزایش خواهد داشت و به هیچ وجه ما به عنوان‌نمایندگان مجلس اجازه نخواهیم داد دلالان و مافیا بخواهند روی قیمت زعفران تأثیر بگذارند و مانند سال‌های قبل هم چنان از زعفران کاران حمایت می‌کنیم.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت، وزارت کشاورزی و وزارت صنعت را مکلف کردیم شرایطی را فراهم کند که زعفران ایران علاوه بر قاچاق به دیگر کشورها و در بعضی موارد با برندهای مختلف از جمله اسپانیا در بازار جهان عرضه می‌شود از این پس با برند ایرانی عرضه شود.

این نماینده مجلس ادامه داد: این نوید را به کشاورزان می‌دهم امسال محصول زعفران خود را با قیمت مناسب به فروش برسانند و مطمئن باشند که همیشه بازار را رصد می‌کنیم و کاملاً به این موضوع واقف هستیم که عده‌ای می‌خواهند از قِبَل کشاورزان زعفران کار، پول به جیب بزنند و حالا نیز این مافیا به بورس رسوخ کرده و می‌خواهد از طریق بورس کالا، قیمت زعفران را کاهش دهد.

وی افزود: این بازی هر ساله‌ای است که با نزدیک شدن به فصل برداشت زعفران راه می‌اندازند و تازگی ندارد، این بار اما ورود دلالان و مافیا به بازار زعفران کمی متفاوت است. آنها این بار با ورود به بورس کالا و عرضه زعفران پایین‌تر از نرخ معمول، قصد دارند جلوی شیب ملایم افزایش قیمت زعفران و نزدیک شدن آن به قیمت جهانی را بگیرند.

اعظمی گفت: دلالان و مافیای زعفران، تصمیم داشتند در هر شرایطی با عرضه زعفران ارزان قیمت، در بازار زعفران جو منفی و روانی ایجاد کنند اما با ورود به موقع مجلس و حمایت مدیران بورس کالای ایران جلوی این عرضه گرفته شد و آنها از رسیدن به اهداف خود باز ماندند، اما اکنون و با آرام شدن جو بازار مجدد سعی دارند با عرضه زعفران ارزان قیمت در بورس، بار دیگر به اهداف خود دست یابند.

نماینده مجلس شورای اسلامی در عین‌حال تصریح کرد: این اطمینان را به زعفران کاران عزیز می‌دهیم که نمایندگان آنها در مجلس شورای اسلامی این اجازه را به دلالان و مافیا نخواهند داد.

وی گفت: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نام گذاری شده، انتظار می‌رود با همکاری همه دستگاه‌های ذی ربط ضمن کمک به حفظ جایگاه ایران در بازار زعفران جهان با حمایت از کشاورزان، باعث افزایش سطح زیر کشت، بهبود عملکرد، بسته بندی مناسب، و تجاری سازی این محصول ارزآور استراتژیک کشور باشیم. همچنین مقرر شد با همکاری وزارت امور خارجه و با فعال نمودن دیپلماسی اقتصادی بازارهای هدف بیشتری برای این محصول در جهان فراهم کرد.

انتهای پیام/


11659466
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه پاسداران در پیامی خطاب به رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح یمن بر آمادگی کامل سپاه برای تقویت پیوند‌های راهبردی با نیرو‌های مسلح یمن تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گفت‌وگوی ویژه خبری یکشنبه شب به موضوع نقض آتش‌بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی اختصاص داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه به شکنجه یکی از اتباع سوئدی حامی فلسطین توسط نظامیان رژیم صهیونیستی، واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان گزارشی از آخرین اقدامات دستگاه دیپلماسی کشور در زمینه مقابله با تحریم‌ها ارائه داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: هر مقرره‌ای که موجب فشار اقتصادی بر زندگی مردم شود، با اصول عدالت و تدبیر مغایرت دارد و باید سریعا اصلاح شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: هر مقرره‌ای که موجب فشار اقتصادی بر زندگی مردم شود، با اصول عدالت و تدبیر مغایرت دارد و باید سریعا اصلاح شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه پایه‌گذاری یک پارلمان آسیایی جامع و واقعی، بهترین مسیر برای آینده است، گفت: این نهاد می‌تواند حافظ منافع کشور‌های آسیایی باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در محکومیت جنایت‌های اخیر گروهک‌های تروریستی در به شهادت رساندن بزرگان طوایف بلوچ بیانیه‌ای صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دفتر رئیس جمهور در ششمین نشست شورای اطلاع‌رسانی دولت اظهار کرد: اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور با پیگیری مستقیم رئیس جمهور در حال انجام است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا، که به دروغ و با سوء نیت به ایران نسبت داده شده است، صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل و حامیان آن به اجرا در آمده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است