بین‌الملل 23:55 - 12 آبان 1403
در پی حمله رژیم صهیونیستی به درمانگاهی در شمال غزه که واکسیناسیون فلج اطفال در آن انجام می‌شد، سخنگوی یونیسف واکنش نشان داد.

یونیسف حمله به مرکز واکسیناسیون غزه را محکوم کرد

صندوق کودکان سازمان ملل حمله ارتش صهیونیستی به درمانگاه «شیخ رضوان» شهر غزه در میانه واکسیناسیون کودکان علیه بیماری فلج اطفال را محکوم کرده و تاکید کرد که تمامی حملات به مردم و زیرساخت‌های بشردوستانه باید فورا متوقف شود.

به گزارش الجزیره، «روزالیا بولن» سخنگوی یونیسف در بیانیه‌ای گفت: «وقتی خطر مجروح شدن کودکان وجود دارد، نمی‌توان از والدین انتظار داشت که فرزندان خود را برای دریافت دوز دوم واکسن بیرون بیاورند. به همین ترتیب، کارکنان بخش درمان نیز نمی‌توانند وظایف خود را در بحبوحه حملات مداوم انجام دهند». 

بولن خاطرنشان کرد که حمله امشب در حالی صورت گرفت که مقامات بین‌المللی در اطراف درمانگاه به دلیل تزریق واکسن، وقفه بشردوستانه اعلام کرده بودند. او خواستار آتش بس فوری و بدون قید و شرط شد و گفت که این تنها راه برای «پایان دادن به رنج غیرنظامیان و نجات جان آنان» است.

ساعاتی پیش، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حمله اشغالگران به یک مرکز واکسیناسیون فلج اطفال در شمال غزه ۶ نفر از جمله ۴ کودک زخمی شدند. «تدروس آدهانوم گبریسوس» رئیس سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که حمله در خلال وقفه‌های بشردوستانه قابل قبول نیست و ممکن است والدین را از تصمیم برای واکسیناسیون فرزندان خود بازدارد.

مترجم: زهرا نجفی


12111842
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اروپا از اتحادیه اروپا خواست تا حداقل سن برای دسترسی کودکان به رسانه‌های اجتماعی را تعیین کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه ضمن تاکید بر اینکه زمان گفت‌و‌گو‌های علنی درباره آتش‌بس اوکراین نرسیده، اعلام کرد که در صورت توافق از خواسته‌های اصلی خود دست نمی‌کشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت لهستان در حال بررسی ایجاد «مناطق ویژه» در اطراف زیرساخت‌های ضروری مانند راه‌آهن و سایت‌های انرژی با استقرار پهپاد‌ها است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرمانده عملیات مشترک عراق گفت که تنها چند نیروی ائتلاف در مناطق فدرال باقی مانده و مذاکرات با آمریکا برای حضور آنها از ژانویه آغاز می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل امروز از طریق صلیب سرخ بین‌المللی پیکر‌های ۱۵ فلسطینی را در گذرگاه کسوفیم تحویل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل ناتو اعلام کرد کشور‌های اروپایی در چارچوب ابتکار «PURL» تا پایان سال جاری پنج میلیارد دلار سلاح آمریکایی خریداری و به اوکراین ارسال خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسکوف اعلام کرد ادعا‌های مربوط به نزدیک بودن توافق صلح در اوکراین واقعی نیست و همزمان تلاش‌هایی در غرب برای مختل کردن روند مذاکرات انجام می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع سوری از انفجار شدید در غرب استان ادلب سوریه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیأتی ۶۵ نفره از مقام‌ها و فعالان اقتصادی خراسان رضوی به ریاست استاندار این استان امروز وارد هرات شد تا ظرفیت‌های مشترک تجاری و صنعتی دو طرف را بررسی و توافقات سفر پیشین مقامات هرات به مشهد را پیگیری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار هفته گذشته رئیس‌جمهور آمریکا و ولیعهد عربستان با فشار ترامپ برای پیوستن عربستان به توافق‌های «ابراهیم» و مقاومت محمد بن سلمان همراه بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است