بین‌الملل 02:01 - 05 بهمن 1401
یک مقام وزارت دفاع آمریکا گفت که رئیس جمهور این کشور قصد دارد تعدادی تانک آبرامز به اوکراین ارسال کند تا با این کار آلمان را برای ارسال تانک‌های لئوپارد تشویق کند.

مقام آمریکایی: بایدن درصدد ارسال تانک‌های آبرامز به اوکراین است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام مسئول در وزارت دفاع آمریکا گفت که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا آماده انتقال تانک‌های آبرامز به اوکراین است.

بر اساس گفته این مقام آمریکایی، این تصمیم بایدن با هدف تشویق آلمان برای ارسال تانک‌های لئوپارد 2 به اوکراین اتخاذ می‌شود این در حالی است که آلمان هنوز برای این کار تصمیم گیری نکرده است.

این مقام نظامی که اشاره‌ای به نامش نشده است اضافه کرد: «بایدن آمده ارسال 10 تانک آبرامز به اوکراین بوده تا به آلمان فشار آورد که این کشور نیز تانک‌های لئوپارد را به کی‌یف بدهد».

وی تاکید کرد: «آلمان باید از سرسختی دست برداشته و تانک‌های لئوپارد را به اوکراین تحویل دهد».

از سوی دیگر «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان در نشست خبری مشترک با «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو خبر داد که برلین در حال ارزیابی اوضاع و بررسی ارسال تانک‌های آلمانی به اوکراین است.

منابع رسانه‌ای غربی از برلین خبر دادند، وزیر دفاع آلمان روز سه شنبه (امروز) از متعهد شدن این کشور برای دادن اجازه ارسال تانک‌های ساخت آلمان به اوکراین سر باز زد اما همزنان خبر داد که به زودی در این باره تصمیم گیری خواهد شد.

بوریس پیستوریوس در نشست خبری مشترک با دبیرکل ناتو اعلام کرد که در حال حاضر در موضع آلمان درباره ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین یا دادن اجازه به دیگر کشورها برای ارسال این تانک‌ها به اوکراین تغییری حاصل نشده است.

وزیر دفاع آلمان گفت: «آنچه که می‌توانم به شما بگویم این است که در اینجا اطلاعات تازه‌ای وجود ندارد و وضعیت تغیری نکرده است و ما داریم تصمیممان را آماده می‌کنیم و این تصمیم خیلی زود اتخاذ خواهد شد».

پایان پیام/


11794803
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به درگیری مرزی با کویت را به شدت تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایتالیا با اشاره به شرایط امنیتی ناپایدار، از شهروندان خود خواست که ایران را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران، کشور‌های امارات و عربستان تولید نفت خود را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید هنوز درباره ایران تصمیمی نگرفته و از رویکرد تهران راضی نیست، اما مذاکرات ادامه خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیل کلینتون که در دوره ریاست جمهوری خود دوستی مستندی با اپستین داشته، نسبت به جنایات او اظهار بی‌اطلاعی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین به شهروندان خود در اراضی اشغالی هشدار داد برای هر سناریوی اضطراری خود را آماده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل‌گران نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کردند که روند جاری در غزه بدون دخالت و کنترل این رژیم درحال اجراست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه فرانسه نسبت به سفر کردن به سرزمین‌های اشغالی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا از سفر روبیو به اراضی اشغالی طی چند روز آینده با محوریت بحث درباره ایران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است