سیاسی 22:45 - 08 آذر 1401

امیرعبداللهیان و وزیر خارجه ترکیه درباره تحولات مرزی گفتگو کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، در گفتگوی تلفنی امشب بین حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه، آخرین وضعیت تحولات مرزی و درگیری‌های نظامی بین دو کشور ترکیه و سوریه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این گفتگو وزیر خارجه کشورمان ضمن اشاره به درک جمهوری اسلامی ایران از نگرانی‌های امنیتی ترکیه و لزوم رفع این نگرانی‌ها تاکید کرد: تحقق این امر مستلزم تداوم گفتگوهای امنیتی فیمابین دو کشور بوده و توسل به عملیات نظامی زمینی نه تنها کمکی به حل مشکلات نخواهد کرد، بلکه موجب ایجاد خسارت و پیچیده‌تر شدن وضعیت خواهد شد.

امیرعبداللهیان همچنین آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای ارائه هر گونه کمک به منظور حل و فصل سیاسی مشکلات موجود میان دو کشور اعلام کرد.

وزیر خارجه ترکیه نیز در این گفتگو ضمن تشریح وضعیت جاری و مواضع کشورش در قبال آن، از نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران تقدیر کرد و مقرر شد این تماس‌ها ادامه یابد.


11751591
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر ناآرامی‌های دانشگاه‌ها در روزهای گذشته پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به دلیل درگذشت وارطان وارطانیان، مصاحبه باشگاه خبرنگاران جوان با نماینده اسبق ارامنه در مجلس شورای اسلامی را مشاهده می‌کنید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه، وجود سلاح‌های کشتارجمعی در اختیار رژیم اسرائیل و تهدیدات هسته‌ای مکرر آن را مانعی در مسیر تحقق هدف خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر اولویت راهبردی قاره آفریقا در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، گفت: تهران توسعه همکاری‌های همه‌جانبه با کشور‌های آفریقایی را با جدیت دنبال می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: تهران توسعه همکاری‌های همه‌جانبه با کشور‌های آفریقایی را با جدیت دنبال می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پانصد و بیست و دومین شماره هفته‌نامه خط حزب‌الله با عنوان «نشانه فتح» منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی درگذشت مادر سردار سرافراز حاج احمد متوسلیان، معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی این ضایعه را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور گفت: تحقیق و توسعه موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و افزایش بهره‌وری نیز رشد اقتصادی کشور را به دنبال دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی و بین‌المللی وزرات امور خارجه گفت: شورای حقوق بشر به ابزاری در دستان مدعیان دروغین حقوق بشر تبدیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور در نشست صمیمانه با نمایندگان دانشجویان گفت: بنابر به دلایلی در دهه‌های گذشته، افول جدی در جنبش دانشجویی ایجاد شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است