سیاسی 22:45 - 08 آذر 1401

امیرعبداللهیان و وزیر خارجه ترکیه درباره تحولات مرزی گفتگو کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، در گفتگوی تلفنی امشب بین حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه، آخرین وضعیت تحولات مرزی و درگیری‌های نظامی بین دو کشور ترکیه و سوریه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این گفتگو وزیر خارجه کشورمان ضمن اشاره به درک جمهوری اسلامی ایران از نگرانی‌های امنیتی ترکیه و لزوم رفع این نگرانی‌ها تاکید کرد: تحقق این امر مستلزم تداوم گفتگوهای امنیتی فیمابین دو کشور بوده و توسل به عملیات نظامی زمینی نه تنها کمکی به حل مشکلات نخواهد کرد، بلکه موجب ایجاد خسارت و پیچیده‌تر شدن وضعیت خواهد شد.

امیرعبداللهیان همچنین آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای ارائه هر گونه کمک به منظور حل و فصل سیاسی مشکلات موجود میان دو کشور اعلام کرد.

وزیر خارجه ترکیه نیز در این گفتگو ضمن تشریح وضعیت جاری و مواضع کشورش در قبال آن، از نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران تقدیر کرد و مقرر شد این تماس‌ها ادامه یابد.


11751591
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس با اجرای تحقیق و تفحص از سامانه‌های مدیریت گذرگاه داده‌های کشور و مقابله با عناصر و ابزار‌های حاکمیت گریز فیلترشکن‌ها موافقت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان منطقه آزاد اروند از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۳ موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس از پاسخ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قانع شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی می‌گوید اقدامات انجام شده در حوزه سلامت دو بخش اورژانس، بحران‌ها، جنگ و حوادث غیرمترقبه و بخش شاخص‌های روزمره قابل دفاع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر تشییع شهدای گمنام دفاع مقدس و ترور «هیثم علی طباطبایی» فرمانده ارشد حزب‌الله پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی با تاکید بر جایگاه مهم پاکستان در منطقه گفت: همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد در حوزه‌های مختلف به آرامش و صلح در منطقه کمک می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس درباره جنایات رژیم صهیونیستی اعلام کرد صراحتا می‌گویم این وضعیت قابل تداوم نیست و صبر حد و مرزی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای مجلس درخواست تصویب تحقیق و تفحص از عملکرد سامانه‌های مدیریت گذرگاه داده‌های کشور و مقابله با ابزار‌های حاکمیت‌گریز (فیلترشکن‌ها) است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس می‌گوید اعمال دهک‌بندی در وام‌های دانشجویی برای توزیع عادلانه ثروت و کمک‌ به دانشجویان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به فرانسه در هفته جاری خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است