بین‌الملل 21:18 - 04 تیر 1403
پنتاگون به روسیه درباره همکاری آمریکا و اوکراین در حمله به کریمه واکنش نشان داد.

اوکراین درباره اهداف خود تصمیم می‌گیرد

ژنرال پت رایدر، سرتیپ نیروی هوایی و سخنگوی وزارت دفاع ایالات متحده (DoD) امروز دوشنبه ادعا کرد که پس از اینکه روسیه آمریکا را مسئول حمله به کریمه دانست، اوکراین خود برای هدف گیری تصمیم می‌گیرد.

رایدر به خبرنگاران گفت: توانایی شلیک به هنگام شلیک در واقع همان چیزی است که این سیاست روی آن متمرکز شده است. باز هم، همانطور که می‌بینیم نیرو‌های روسی در آن سوی مرز شلیک می‌کنند، توانایی اوکراین برای پاسخ به نیرو‌های زمینی با استفاده از مهمات ارائه شده توسط ایالات متحده، دفاع شخصی است و منطقی است که آنها بتوانند این کار را انجام دهند.

پیش از این، روسیه آمریکا را متهم کرد که مسئول حمله اوکراین به سواستوپل کریمه است که در آن چهار نفر از جمله دو کودک با موشک‌هایی که آمریکا ارسال کرده بود، کشته شدند. علاوه بر این، کرملین به آمریکا درباره «عواقب» هشدار داد و سفیر خود را احضار کرد.

مترجم: اعظم پورکند


12066926
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ایتالیا به صراحت اعلام کرد که تحریم‌های اعمال‌شده از سوی غرب علیه روسیه فاقد تأثیر بوده و دلیل آن، عدم مشارکت اکثریت کشور‌های جهان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد احتمال دیدار دوباره ترامپ و پوتین وجود دارد، اما این دیدار تنها در صورت دستیابی به نتایج مثبت و ملموس انجام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور لبنان اذعان کرد که تلاش‌ها برای باز کردن کانال‌های دیپلماتیک به منظور توقف حملات اسرائیل، تاکنون بی‌فایده و بی‌نتیجه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر کانادا اعلام کرد اگر مذاکرات تجاری با آمریکا به نتیجه نرسد، این کشور برای محافظت از کارکنان خود اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هواپیما‌های جنگی رژیم اشغالگر اسرائیل، شهرک عرب سلیم در جنوب لبنان را هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت کویت پیش‌بینی کرد که تحریم‌های جدید آمریکا علیه روسیه، قیمت نفت را بالا برده و تقاضا را متوجه کشور‌های خلیج فارس خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش لیتوانی می‌گوید دو هواپیمای نظامی روسیه برای حدود ۱۸ ثانیه وارد حریم هوایی این کشور شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اظهاراتی با مخالفت آشکار با ترامپ، تاکید کرد که برغوثی آزاد و رهبر غزه نخواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه تحریم‌های آمریکا بر دو شرکت نفتی این کشور را اقدامی «بی‌تاثیر» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پالایشگاه‌های نفت هند پس از قرار گرفتن دو تولیدکننده بزرگ نفت روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا، قصد دارند واردات نفت روسیه را به شدت کاهش دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است