اجتماعی 09:59 - 10 اسفند 1399

برگزاری آزمون کسب درجه ایثار برای بانوان از فردا

مهدی ولی پور در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: در ادامه برگزاری آزمون کسب درجه ایثار در سراسر کشور و پس از انجام این آزمون برای آقایان داوطلب ۲۸ استان در بهمن ماه، از فردا هم خانم‌ها در این آزمون که بنا شده در ساوه برگزار شود، شرکت خواهند کرد.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر افزود: ۲۵۸ خانم در ۵ مرحله و در بخش‌های آمادگی جسمانی و مهارتی آزمون کسب درجه ایثار شرکت خواهند کرد. براین اساس شرکت کنندگان امروز در جلسه توجیهی شرکت کرده و طبق برنامه‌ریزی این آزمون تا روز چهارشنبه به پایان خواهد رسید.

ولی پور عنوان کرد: این آزمون در ۳ استان شمالی گیلان، مازندران و گلستان هم که به دلیل موضوع کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به تعویق افتاده بود از امروز شروع شده که طبق برنامه‌ریزی همه داوطلبین آقا در کمتر از دو هفته در دو بخش آمادگی جسمانی و مهارتی آزمون شرکت خواهند کرد.

وی تاکید کرد: همچنین با توجه به بررسی پرونده سایر داوطلبین شرکت در آزمون کسب درجه‌ی ایثار، مشخص شد تعدادی از داوطلبین آقا نتوانستند در آزمون شرکت کنند که پس از پایان این دو آزمون، داوران در ساوه مستقر خواهند شد و آزمون این داوطلبین را هم برگزار خواهند کرد.


10970030
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زمان پرینت کارت و برگزاری آزمون متقاضیان اخذ پروانه وکالت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، خلاصه‌ای از مهم‌ترین اقدامات در حوزه حقوق بشر و شهروندی در سه‌ماهه دوم سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: اعتبارات و تسهیلات شغلی بهزیستی می‌تواند از طریق موسسات حمایتی در اختیار افراد دارای معلولیت شنوایی قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عابدی گفت: برای ۸۰۰ نفر از مدیران در طول یکسال استنکاف از آرای قطعی دیوان عدالت اداری گزارش شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: برای پرداخت خسارات اثاثیه خانواده‌هایی که منازل آنها در جنگ ۱۲ روزه آسیب‌دیده بود، در انتظار اقدام دولت هستیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از ۳۷ هزار تن نهاده احتکاری از ۶ شرکت متخلف تنها در یک ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که اخبار مربوط به خودکشی میترا عباسی در زندان وکیل آباد مشهد صحت ندارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دادگستری اعلام کرد که یک ایرانی محبوس در زندان‌های ژاپن برای گذراندن ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، امروز حدود ۷ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است