سیاسی 12:09 - 04 آذر 1400

بسیجی سرباز عرصه‌های نظامی و خدمات اجتماعی است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حسین صنعت‌پور، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار با فرماندهان بسیج پایگاه «شهدای ۱۵ آذر» که به‌ مناسبت هفته بسیج در ستاد این نیرو برگزار شد، گفت: با توجه به ماهیت فرهنگی مأموریت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و بسیج، فرصت‌های مناسبی برای فعالیت‌های اثربخش و هم‌افزا بین دو سازمان بسیج و سازمان عقیدتی به عنوان متولی فعالیت‌های فرهنگی در ارتش وجود دارد.

وی ادامه داد: وجود نهاد مقدس بسیج در مجموعه منازل سازمانی ارتش، یک فرصت مناسب برای گسترش فعالیت‌های فرهنگی بین سازمان عقیدتی سیاسی و بسیج است.

رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: بسیج، بزرگترین سرمایه اجتماعی نظام و بستر رویش‌ها است. یک بسیجی، سرباز عرصه‌های نظامی، خدمات اجتماعی و سیاسی است.


11336245
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: جراحی اقتصادی دولت جریان رانت و فساد را از بین خواهد برد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از تصویب اختصاص بسته حمایتی ۷۰۰ همتی دولت از تولیدکنندگان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه الان زمان مناسبی برای مذاکره نیست و این به دلیل سیاست‌های آمریکا است، گفت: ما هیچ وقت میز مذاکره را ترک نکردیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اقدامات و طرح‌های اخیر دولت در طرح معیشتی و امنیت غذایی و همچنین بنزین با پشتوانه دانشگاه‌ها و بهره‌گیری از نظرات کارشناسی آنان بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: ثبت‌نام از داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها از ۲۱ دی، شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن، میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی از ۲۹ بهمن و میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری از ۱۹ دی آغاز می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش گفت: تشدید ادبیات دشمنان علیه ملت ایران را تهدید قلمداد کرده و تداوم آن را بدون پاسخ نخواهیم گذاشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی‌فرد و در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اول کمیسیون اقتصادی مجلس می‌گوید دولت بنا دارد با توجه به پیشنهاداتی که مطرح است یارانه را به انتهای حلقه، یعنی مصرف‌کننده واقعی پرداخت کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر تغییر سیاست ارزی به نفع مردم و امنیت ایران قابل معامله نیست پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید بودجه ۱۴۰۵ بسیار غیرکارشناسی است و نادیده گرفتن اسناد بالادستی، یعنی برنامه هفتم و اصل ۴۴، به‌وضوح در آن دیده می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است